הנה לפירי אשתי היקרה! בלע!
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/12/03 #2 ../images/Emo23.gif יש לי משו אחד להגיד לך, בתקווה שתבין: "=)" לך פרו ורבו עם...
S Status Apilepticus New member 11/12/03 #3 אני מגיב בכעס רב! ככה את מוסרת אותי לאחרות/אחרים? חחח... אחורי שכבר יש לנו שתי בנות? איך הן יגדלו עכשיו? הם יחשובנה שאבא שלהם זונה! אני ממש כועס!!! אנחנו נשואים ואת זורקת אותו לאפיקים!!!
אני מגיב בכעס רב! ככה את מוסרת אותי לאחרות/אחרים? חחח... אחורי שכבר יש לנו שתי בנות? איך הן יגדלו עכשיו? הם יחשובנה שאבא שלהם זונה! אני ממש כועס!!! אנחנו נשואים ואת זורקת אותו לאפיקים!!!
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/12/03 #5 לאפיקים הא... עזוב אותך, יוגב יותר נחמד. אוי, קטעים. הוא מחובר! אני הולכת להתעניין בשלומו, ביי.
S Status Apilepticus New member 11/12/03 #6 אני ממש ממש ממש.... כועס... אני חושב שאני צריך לשכול מחדש את כל עניין החתונה שלנו !!!!
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/12/03 #9 טוב. העיקר תתעלם מאוואי שלי, תתעלם... לך תעשה סמיילים ליד הניקים של חברות שלך.
S Status Apilepticus New member 11/12/03 #11 פ-י-ר-י-! מזה פה? אני לא מבין מה הולך... זה לא יפה... אני מתאבד...
S Status Apilepticus New member 11/12/03 #13 אז.... אז פירי, שנחזור לימים הטובים ללא בגידות וזיונים (סתם כי התחרז)....
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/12/03 #15 חח איזה ימים טובים... סתם בכיף. שמרית אנא מיחקי שרשור זה, תודה
Y YaLdoNet 4 EveR New member 12/12/03 #20 וואלה, צודקת.. כנראה חשבתי שהוא רשם "יתאבד" או משו בסגנון נאממאממא