הנה לכם...

BLASTERx

New member
הסבר: עדכונים(רשמי הא?../images/Emo3.gif)

היוצרים של המשחק ממשיכים לתקן באגים ומשחררים עידכונים למולטי פלייר. לא תוכל לשחק בסרבר שגירסתו 1.5 או יש לך את 1.3 מבין? לכן גם כתצא הבטא תצתרך להוריד. את העידכון ניתן לחפש באינטרנט(אין לי שמץ איפה) או שתוריד את זה ישירות דרך ההלף לייף, כדי לבצע זאת(שוב הפורמליות הזאת h3h3) עליך להיכנס למשחק ולהיכנס למולטי פלייר>אינטרנט גיימס המערכת של הלף לייף מייד תזהה כי אין לך את הגירסא ותפעיל תוכנה שתבקש ממך להוריד את הגירסא החדשה ביותר אתה פשוט תצתרך לבחור סרבר ולהוריד ממנו. אם כללללל זה לא עובד אני מוכן לעשות משהו מטורף ולנסות לשלוח לך את זה דרך האייסיקיו(אם אני ישלח את העידכון בלבד זה יקח בסביבות שלוש שעות, נקווה שזה לא יקרה לנו. אני לא בטוח אם הייתם חכמים מספיק בשביל לחפש את האייסיקיו שלי אז הנה הוא שוב למקרה שתצתרכו עזרה Icq:147762665

BLASTERx

New member
קצת הסברים בקשר למשחק...

הרעיון של המשחק הוא סינגל פלייר אבל בגירסאות חדשות יותר(Game of the year adition והלאה) היה מולטי פלייר משם התחילו לבנות מודים למשחק בגלל שהמנוע הגרפי היה כל כך פשוט. אתה מתקין את המוד על משחק ה HL ז´תומרת לתוך התקיה של המשחק. המוד עצמו מותקן אבל הוא יופעל רק דרך המשחק אלה אם כן בחרת ליצור קיצור דרך למוד מה שיפעיל את התפריט שלו מיד. בכל מוד התפריטים במבנה זהים אבל יש שינוי ברקע מאחורה גופן הכתב צלילים וכו´. לפעמים גם ישונו חלק מהשמות בתפריט למשל איפה שאמור להיות כתוב Internet Games יהיה כתוב Fight online למרות שזה מעלה בדיוק את אותו תפריט. הפעלה של המוד בלי קיצור דרך הוא פשוט בתפריט הראשי יש אפשרות Custum game שהוא בעצם רשימה של כל המודים שהתכנת גירסאתם וכו´ עכשיו אתה רואה את רשימת המודים אתה בוחר באחד או דאבל קליק או לחיצה על Activate. בכדי לקבל את הרשימה של סרברים הפעילים באותו רגע תיכנס ל(בהנחה שאתה נמצא על המוד של ESF ויש לך הלף לייף לא חייב מקורי אבל סידיקי מקורי) בכל מקרה כנסו ל Multiplayer Fight online שם תראו רשימה ריקה אם אני לא טועה זהגם ינסה לעשות לכם Update ויעלה לכם אלפי סרברים של אלפי מודים שונים(מה שאתם לא רוצים) לכן אתם עושים לו Done אם נקלעתם למצב כזה. עכשיו Filter ותעשו שם איקס על התיבה Only if running game ואז על הפס גלילה לידו תסמנו את המוד ESF או שיהיה כתוב שם esforces אני לא בטוח. אז update , update יציג לכם אם הרשימה של הסרברים הפתוחים כרגע...אמור להיות סרבר אחד שתמיד פתוח שהוא בעצם קבוע ועוד כמה סרברים פרטיים שלא ישארו שם הרבה זמן כי פשוט יוזרים פותחים אותם(אתם יכולים ליצור סרבר זמני משלכם ע"י Create game תמיד תשנו את קיבולת השחקנים בסרבר ל4 או 3 אחרת הסרבר שלכם יקרוס מהר כמו ציפור על יוגורט מקולקל) ברגע שהיוזר יוצא גם אתם תצאו אם אתם נמצאים בסרבר שלו(למקרה שאתם לא יודעים סרבר זה כמו חדר שבו יש מספר משתתפים) תרצו לדעת עוד? תשרשרו לי פה ... לא מבינים משו שרשרו לי פה...נגמר לכם המים החמים...הבנתם את הרעיון. בכל מקרה אני כמעט תמיד באייסיקיו. בקשר לפינג בסרברים בחו"ל הוא כמעט תמיד מעל 250 ואתם לא רוצים את זה כי המשחק מתחיל להיות לאגגי לכאן תבדקו מידי פעם אם אני פותח סרבר. תמיד שם הסרבר שלי יהיה [Kamehameha] שזה בעצם הקלאן שלי,אני הלידר! P: אולי תפגשו עוד כמה חברים בקלאן שלי סתם במקרה. השם המלא שלי הוא Kamehameha]Majin_Buu]

BLASTERx

New member
עוד משהו אחד קטנטן...

המודלים באלפה הם ... *שיעול* חרא... *שיעול* לכן יצרו את ה ssj script שהוא בעצם עוד המון מודלים נחמדים. יכול להיות לך מודל של ssj 3 אבל זה לא אומר שתיהיה אחד זה סתם נראה נחמד. אותו אגב גם מתקינים לאן שזה אומר לכם למשל אם זה מתחיל על c:\programfiles\sierra\halflife אז מתקינים את זה לתוך תיקית הלף לייף אם בסוף יש גם ESF זתומרת c:\programfiles\sierra\halflife \esf אתם מתקינים את זה לתוך תיקית המוד עצמה. לא מחייב שזה יהיה מותקן בפרוגרם פיילס אבל את הרעיון הבנתם? כאילו מתי שזה אומר לכם בשורה להקין לתיקיה של הלף לייף אתם מתקינים לשם לא משנה איפה היא נמצאת אותו דבר תקף לגבי התיקיה של esf. שניה אני יביא פה לינק
עוד משו פיצי ... זה עובד רק על Datchmatch mode (כולם נגד כולם) לא לדאוג רוב הסרברים ככה אם לא כולם.

BLASTERx

New member
אתה משחק? אחלה...

One on One היום ולשם שינוי יהיה לך פינג טוב. You are so dead... כנס היום לאייסיקיו אני יפתח סרבר.

BLASTERx

New member
יש הסבר קטן למטה

אם אתה עדיין לא מבין תדבר איתי באייסיקיו.

למעלה