הנה לכם...

BLASTERx

New member
הנה לכם...

תמונות של גוקו וויג´יטה מהמוד ל HL ESF. התמונות הם מהגירסא שעומדת לצאת (בטא). יש גלריה עם תמונות מהאלפה.

BLASTERx

New member
עוד תמונה פשוט מדהימה...

מאבק כוח של Finel Flash של ssj vegeta מול kamehameha של גוקו רגיל... כפי שאתם רואים ווג´יטה מנצח. תגיבו בבקשה אם אתם רוצים שאני יפרסם פה לינק לסרטון של גוהן טוען ואז משחרר Kamehameha.

BLASTERx

New member
סרטון מתוך המשחק!

גוקו נגד ווג´יטה בקרב קצר אבל חמוד מאוד... בבקשה תגיבו פה שאני ידע שאני לא סתם מפרסם דברים. תגידו לפחות אם אתם אוהבים, כן או לא ואם אתם חושבים ששמעון פרס צריך להיות בטיפול נמרץ...משהו!

BLASTERx

New member
מתי שהיא תיהיה גמורה

לפחות ככה אומרים היוצרים...אבל כפי שאתה רואה זה דיי גמור, אז שבועיים חודש - לא יותר

G0nz0

New member
לא הבנתי

מה זה בעצם? זה תוספת להף לייף? אם כן מאיפה משיגים את זה?

goro123

New member
מה זה המשחק הזה

מה הוא משחק פעולה קרבות כמו טקן תספר קצת ודרך אגב התמונות מדהימות

BLASTERx

New member
הסבר:

תוספת(מוד) להלף לייף שאותו תוכלו להוריד למטה בדף. המשחק: אתה בוחר סרבר שברצונך להיכנס אליו או בונה אחד משלך. ברגע שהתחלת משחק יש לך אפשריות בין השחקנים שברצונך לבחור,לכל אחד התקפות מיוחדות משלו רמת חיים גבוה-נמוכה יותר מהירות שונה וכוח. השחקנים: Buu Goku Goahn Cell Friza Picollo Krillin Trunks Vegeta המתקפות של כל שחקן הם כמו בסידרה Kamehameha ו Spirit Bomb לגוקו Finel Flash ו Big Bang לווג´יטה ועוד כל מיני התקפות לכל שחקן שונה. יש כל מיני סוגים של משחקים כולם על כולם כוח הזי נגד הבד גאיז מצא את הדרגון בולז(לא בכל המפות) נגיד כולם על כולם(האפשרות המהנה ביותר אם אתם שואלים אותי) לרוב הסרברים יש קיבולת עד 14 או יותר אלה אם כן זה סרבר פרטי אז משהו כמו עד 4 שחקנים או 6 ולפעמים יש כאלה עד 12(מודם תותח). התחלנו להילחם עכשיו המטרה להרוג את האויב .... נשמע קל? תלוי ביריב. לרוב הכי קל אחד על אחד כי אתה לא צריך לברוח כל הזמן מהתקפות של אחרים. עכשיו בהנחה שיש לך יותר כוח מהיריב ושניכם שולחים קרן אחד על השני והקרניים נפגשות אז אתה תנצח ותכחיד את אויבך הרשע בעל התוכנית להשתלט על העולם(יש!). הופה הנה הוא חוזר? מה זה? איך הוא חי? המשחק בונה על כך שהאוייבים שלך יחזרו אליך בלי הרף זתומרת גם אם אתה מת אז תחזור להתקיף את האויב בעל הפחות חיים ופחות כוח כרגע עם כוח וחיים מלאים משלך...סביר להניח שתנצח בקרב הזה. המשחק יכול להיות נגד המחשב(אם אתם מורידים בוטים) או נגד שחקנים אחרים בעולם ובארץ(אני וחבר שלי אם אתם רוצים לספור את השחקנים בארץ). ולזרוק איזה LOL חביב אחרי שמעכת את החבר הכי טוב שלך עם Kamehameha. כמובן שאם אתה תותח והרגת הרבה שחקנים הגיע זמנך לעלות דרגה!באלפה אין עדיין אפשרות להגיע לssj אבל האפשרות ניתנת בגירסאת הבטא החביבה שכולם מחכים לה. חוץ מקרני מוות חביבות שימעכו אותך על כל הריצפה יש גם מכות...זתומרת תוכלו להפיל את האויב לוהריד לו אגרופים לפנים ולבעוט לו קצת בישבן. המכות יכולות לבוא גם בצורה של טורבו(פי 1000 יותר חזקות) ... כמו בסירטון השחקן היה על טורבו נתן בעיטה או אגרוף קטן והשחקן השני פושט עף שלושים מטר אחורה. אפקט הטורבו עובד על כל המתקפות ומחזק אותם אבל כמובן דבר זה יגמור לך את הכוח יותר מהר. על תעופה אני מניח שאתם יודעים...אם לא אז הסבר קצר. במשחק הזה אתה תמיד חייב לזוז כדי שלא יפגעו בך, מהירות היא חובה כדי שלא יעשו ממך ממרח כבד. אז יוצרי המשחק החליטו למה להגביל את השחקן הנחמד שלנו לאדמה כשיש כל כך הרבה שמיים?אז האפשרות טיסה ניתנה וכמובן מי שנגמר לו הכוח שוב לא יוכל לעוף בדיוק כמו הקטע עם הטורבו. זהו בעיקרון. בקשר להורדות: אני חושב שרק File Planet פועל אז אם אתם לא רשומים תירשמו. ואם גם זה לא עובד אני חושב שגם ההורדה מאיטליה עובדת. רק ליתר ביטחון אני ישים ל"מבינים" בינכם לינק ישיר להורדה בסרבר של File Planet אני מדגיש סידיקי מוקרי מחייב...ההלף לייף עצמו יכול להיות פרוץ עד מחר וכן גירסא מעודכת של Half Life גם צריכים. אם אתם משיגים הלף לייף לא לדאוג יש לו AutoUpdater. אייסיקיו אם תצתרכו עזרה במשהו:147762665

BLASTERx

New member
עוד סרטון חמוד של גוהן

טוען כוח ואז טוען Kamehameha ויורה ועושה סיבוב משעשע עם הKamehameha סביב הר. האיכות לא מי יודע מה אבל לא נורא.

Brolly

New member
יש לי שאלה...

טוב... אני הורדתי את המוד הזה ועכשיו אני מוריד את הלף לייף מקאזה... זה יעבוד לי?

BLASTERx

New member
אתה צריך סידיקי מקורי...

אם אתה ממש לא יכול להשיג אני מוכן לתת סידיקי לכולם .... הוא משומש ע"י הרבה אנשים אז תיהיה לכם בעיה לשחק כשמישהו על אותו סרבר עם הסידיקי הזה. בנתיים תנסו להשיג סידיקי מקורי מחברים או משהו כי גם ככה חצי עולם על הסידיקי הזה.

TotoGuy

New member
בינתיים זה נראה ברמה שBFP הגיע אליה

רק נקווה שזה לא יפסיק בזה

TotoGuy

New member
אוקי, דבר אחד הם בהחלט עשו טוב

התזוזה של הקרן. בBFP (לפחות בגרסא האחרונה שאני שיחקתי), ההתעקמות של הקרן הייתה עשוייה רע, כשהיית מזיז אותה היא הייתה מתעקלת קצת אבל עדיין הייתה זזה כולה. התרשמתי

Son Gohan

New member
איזה יפה זה....

הרבה יותר מBFP רק חבל שהקרן נעלמת מיד שהיא פוגעת בהר ולא בהדרגה

TotoGuy

New member
באיזה מקודד הסרטון מקודד?

DIVX 5 אולי? פשוט לא מנגן לי.

goro123

New member
הורדתי הלפ לייפ ולא פועל לי!!!

יכול להיות שבגלל שיש לי windows xp אז המשחק לא פועל אני ינסה להוריד עוד פעם מקאזה אבל יש הרבה סוגים אז כמה מגה ההתקנה של המשחק מישהו יכול להגיד לי

Son Gohan

New member
Half Life

גודל המשחק בקזהה הוא בסביבות ה162 מגה (פחות או יותר) וכדאי גם להוריד את העדכון מקזהה (גירסה 1.1.1.0) שגודלו 82 מגה ודרך אגב גם לי יש XP וזה עובד מצויין

למעלה