הנה לכם אתגר

m u c h o

New member
הנה לכם אתגר

אחרי שגנבו לי (פעמיים!!) את הגרנד דינק 150, שהיה אחלה, החלטתי לקנות משהו יותר קטן, שאוכל לדחוס בתוך המחסן הצפוף של הבניין, ולקוות שלא יגנבו פעם נוספת. העניין הוא שאני צריכה אותו גם לנסיעות בינעירוניות (ת"א-אזור השרון). כך ש-50 סמ"ק לא בא בחשבון. אז מה כדאי לקנות - שיהיה קטן, קל משקל וקומפקטי אבל בסביבות ה-125-200 סמ"ק ולא יקר מדי? כל המלצה תתקבל בברכה.

m u c h o

New member
בדקתי קצת...יורומקס?

ומבחינת סמ"ק (עדיפות ל- 150 על 125) מול משקל (עדיפות לקל וקטן) חשבתי ללכת על סאנג יאנג יורומקס. מה דעתכם? אופציות נוספות? תודה וחג שמח!

magesty

New member
בחירה מעולה ../images/Emo70.gif

אין מה להשוות אותו ל 125 סמ"ק יש לו 12.5 כ"ס לא אמרת כמה את רוצה להשקיע

JacksonX

New member
ומהמחסן המשותף של הבניין לא יגנבו לך??

אם זה מחסן פרטי זה משהו אחר..אבל ברגע שזה משותף זה כבר לא כ"כ בטוח...

m u c h o

New member
:)

זה לא שיש לי יותר מדי ברירות... אם הייתי יכולה שיהיה לי מחסן פרטי בבית פרטי עם מסוק פרטי ויאכטה, בטח לא הייתי מתלבטת איזה קטנוע לקנות...

liVEmeALoneOCD

New member
אני יותר חושב ששמו לך עין על הקטנועים....

זה לא משנה עכשיו איפה תשימי אותו,יש סיכוי שגם את זה ירימו וצריך להיזהר אחרי שזה קרה פעמיים,. לפי דעתי האישית,שימי אותו אכן במחסן,קשור לאיזה צינור שמקובע לרצפה,בקצרה, כמה שיותר מנעולים יותר טוב,. בנוסף אני חושב שכדאי לך לצלצל לבזק בן לאומי,יש להם מצלמות אבטחה,נישמע דבר נחמד מאוד,וגם לא יקר,לפי דעתי ברגע שתשימי מצלמת אבטחה,זה ישפר באופן משמעותי את ההגנה על הקטנוע,. עוד דבר,תשתדלי שהמחסן יהיה סגור עם מנעול רציני!,ולא איזה מנעול קטן של אופניים של רב בריח, יש לרב בריח מנעולים חזקים מאוד,אם את מכירה את המנעולים של בתי עסק,מין מנעול שחור,אז כזה, בנוסף אפשר לרתך מין דבר שחור ומרובע אשר מגן בעצם על המנעול,שלא יחתכו אותו בעיקר,תתיעצי אם בעלי מקצוע,הם כבר יסבירו לך, ואני מאמין שיראו לך את התחלקים. תשקיעי כסף,זה יחסוך לך אחרי זה הרבה כסף. בהצלחה.

m u c h o

New member
מיגון - אבל קודם קטנוע...

תודה זה בהחלט נקודה למחשבה למרות שאני צריכה להתייעץ עם השכנים, כי המחסן גם שלהם... אבל לפני המיגון - אני צריכה להחליט מה לקנות. אפילו חשבתי על איזו וספה ישנה - רק כדי שלא תמשוך תשומת לב ולא ירימו לי אותה... אבל כיוון שאני לא מתמצאת במכונאות ולא בא לי לבקר במוסך על כל שטות - ירדתי מזה.

liVEmeALoneOCD

New member
תקיני מה שבראש שלך,אבל תמגני אותו טוב

אף גנב לא צריך לימנוע ממך ליקנות,ולעשות,את מה שאת אוהבת,אז כמו שאמרתי תעשי מה שבראש שלך,רק תמגני אותו טוב,לגביי השכנים,אם המחסן לא בשימוש,לא חושב שיהיה בעיה למרות שיש תמיד תשכנים המעצבנים האלו,בדרך כלל אני שם עליהם ***,בקצרה תשאלי דייר נורמאלי, אוו את וועד הבית עדיף, ולא מאמין שתיהיה בעיה,תכניסי תבייבי בפנים,קשרי אותו טוב,תתקיני אזעקת ביפר,ואם תרצי גם מצלמה,וזהו.

For Martha

New member
וספה? ../images/Emo99.gif

לא כל אחד יכול להתחבר לווספה.. מה גם שהישנות מצויידות בגיר רגיל (לא וריאטור) שמחייב רישיון מתאים . אם את מהאיזור אשמח להראות לך אותה, מי יודע אולי תתאהבי. נ.ב את מוזמנת לקרוא על גבי הפורום על הווספות ולצפות בתמונות.

למעלה