הנה לכם אתגר שונה.

הנה לכם אתגר שונה.

קיום ישראל מסכן את העולם המוסלמי אמר אחמדדינג'אר נשיא איראן וזה מצטרף לעוד ועוד עדויות ורשמים מי לפנינו. הנוכל על סמך המוכר לנו לשרטט קווים לכתב יד אפשרי ? חיבור - הפרדה קו עבה - דק גדם - שיפוד שיפוע יסודות צורה איזורים ועוד ? שבת שלום.

shamon51

New member
אני הייתי הולך על הטיפוס

האידיאליסטי - יעני אחד שיש לו אידאה (קצת סוטה מן הסתם) ומכאן כתב עם רגש ואינטואיציה שולטים
כתב עגול עם משיכות קו שמאלה לא כל כך מסודר, עם חיבורים חלק עליון ותחתון גדולים שמעון

גאיה111

New member
תואר בהנדסה

הוא דווקא למד והתמחה בהנדסה ובמדעים מה שלוקח יותר לעבר הכיוון הרציונאלי.

אני הייתי הולך על:

הפרדת אותיות - עיצוב זוויתי - מיעוט קשתות - כתב מאורגן וחסר תנועה גדם מכריע - הסבת לחץ אופקית - זווית כתיבה ישרה שנעשית קהה - בריחים שוני רוחב - קו עבה - לחץ חזק עצור - שורה ישרה/קמורה - כל האזורים מפותחים

ולצורך טיפול בהפרעה הנפשית הקשה

הייתי מקצץ לו את.. האזור התחתון ומותיר אותו מטיף דת גחמני אך נטול החלטיות וכושר ביצוע מעשי.

ויהיו גם קצת תיקונים אות לתובנה

והצתה מאוחרת שהפעם הגזים, הרחיק לכת, לא פורש נכון ודברי ההסתה משקרים את האינטרס של האויב, אי לכך קיבל לרגע את עצת יועציו, ובניגוד לדעתו ריכך לרגע, ושום פרצי אנרגיה רדיקאליים מעוותים.

shamon51

New member
אודי יש לך כתב יד של היטלר ימח שמו?

נראה לי שני אנשים על אותו בסיס "אידאליסטי" אידאל מעוות שמכשיר כל פעולה ומעשה מזוויע. ואם אפשר כתב יד של היטלר מהימים ה"טובים שלו" לפני ובתחילת מלחמת העולם ... אלא אם כן יש לך גם כתב של אחמדיניגד ה"גאון" החדש ... שמעון

האמת שההשוואה ביניהם מעליבה את

היטלר, שדרכו ומטרותיו בהירות, הוא תכליתי מאד, חותר לקיצורי דרך ומתמקד בסיכום ובתוצאות. מחשיב יעילות ופרקטיות ומאבד עניין במה שסביב. מכאן שגם חברותיו לחיים מילאו פונקציות של צרכים באורח חייו בין עבודה לעבודה. האיש גילה חריצות רבה, יכולת לימוד מהירה, אומץ וקבלת החלטות אך לא עמיד בתסכולים וכשלונות ומתוך כך הישג שבושש להגיע משול לכישלון והתגובה הרגעית אימפולסיבית, לא מתעניינת בסבות ומחליפה ממלאי תפקידים. אחמד מיודעינו נראה לי אדם חשוך וטיפש, לא ער לדקויות ומתקשה בראיה גלובאלית, כזה שהולך עם הראש בקיר ולא מסוגל להפנים שמדובר בקיר. הוא ממש נראה לי כאחד שמתאים להשתתף פיזית בפעולה כדוגמת מגדלי התאומים. הוא מדבר ברמה מבצעית אופרטיבית הכי אלמנטרית ומזין את יסודות השנאה והעימות שטבועים בו משחר חינוכו בתפיסת מציאות שאיננה נדירה בין שכמותו, שקושרת את כל צרות העולם לשטן היושב בציון או בוושינגטון. בניגוד למזויפי חמאס הוא נראה לי אחד שיכול לשלוח את בנו להיות שאהיד.

shamon51

New member
המשותף לשני האנשים האלה

היא השאיפה למטרה ללא כל התחשבות בכוחות האחרים במקרה של היטלר - שלטון הגרמנים והנאציזם בעולם במקרה של אחמד - שלטון האיסלם שניהם מכוונים להשמדת כל אלה שלא "מבינים" את או מכירים בעליונות שלהם שניהם הולכים על הקצה, שניהם מתלהמים ומחממים את עמיהם מבלי לקחת בחשבון את האסון שיכול ליפול על ראש האומה במקרה של היטלר זה נגמר אחרי 50 מיליון הרוגים ונקווה שבמקרה השני - אחמדנו יפול לפני שהנזק ייגרם לענינו - לשניה אידאל של גדולה וכיבוש העולם בכל מחיר ראה 60000 מתאבדים ש"מוכנים" לצאת לפעולה ללא ספק שיא חדש בשפל
שהאיסלם הגיע אליו וחבל
שמעון

גאיה111

New member
הייתי מוסיפה,

ומציינת כי התכונות של יעילות, אירגון וכו' מאפיינות ככלל את האומה הגרמנית אליה השתייך

shamon51

New member
שייקה ../images/Emo24.gif ../images/Emo51.gif - שאלה

מאיזה שנים הכתבים הראשונים מענין לי לראות מלפני תחילת המפלות בחזית הרוסית שמעון

shamon51

New member
הכתב מהתקופה הראשונה יותר

הכתב מהתקופה הראשונה יותר => לא ברור אבל אפשר להבחין שהוא יותר עגול פחות זוויתי מהכתב של הזמנים המאוחרים שבהם היה בלחץ ובמיוחד כתב היד שבו השורות בופלות בסוף = לקראת ההתאבדות בקץ שלטונו שמעון

אין לי תאריכים מדוייקים

אבל מדובר ככל הנראה מן השנים האחרונות. על אחד הכתבים שכתוב על נייר מכתבים רשמי מצויין תאריך, רק שלא הצלחתי לפענח אותו.

shamon51

New member
הכתב "מצעירות" הוא לא של היטלר

ראה בלינק http://www.snyderstreasures.net/pages/hartworks.htm נכתב על ידי Prof. Dr. August Priesack of the Zeitgeshichte-Archiv in Munich בטקסט This painting is accompanied by an original signed expertise, written in German by G. Prof. Dr. August Priesack of the Zeitgeshichte-Archiv in Munich. He dates the painting to 1925, based on architecture and the history of the straßenbahn in the area. He identifies the buildings as the Alter Rathaus, by the Nueue Rathaus, the Peterskirche, to the left the Helig Geistkirche, and other buildings in the vicinity. There is some discussion of the straßenbahn as well. The expertise is dated 1983.

למעלה