הנה כתב יד של גברת.

הנה כתב יד של גברת.

במבט ראשון בולטים הבריחים הנמוכים הזוויתיים, זווית הכתיבה הקהה, קמרים לרוב, ציפוף רווחי אותיות ועוד. מדיווחי המראיין: משדרת סימפטיה ובעלת כושר הבעה מצוין. מה דעתכם ?

PreDirector

New member
במבט שני:

עקשנית,מקבלת מרות בלי בררה ותעשה כל מה שיאמרו לה גם אם זה יפגע בה או באחרים, מקובעת מאוד במחשבה. יכול להיות שהיא תראה באמת סימפטיות וחברותיות אך רק מתוך אינטרס אישי ,ת'אמת, נראית מאוד זורמת מוסרית ואחראית בעבודה ונראה לי שהיא אחת שאפילו תעשה יותר מאמץ בכדי שהעבודה שלה תצא יותר טוב. היא לא אוהבת לתת לאנשים להפריע לה ולהתערב לה בחיים וגם לא תתערב בחיים של אחרים. איפה היא עבדה? בבית משפט?

shamon51

New member
מה שמושך את צומת ליבי ../images/Emo23.gif

בשורה ראשונה ושניה לאותיות אין "רגליים" למשל ל"ב" ה"ת" נראית כמו "ח" או שהיא חוטית מסקנות אפשריות: חולשה, רגישות ופגיעות התנהגות סבילה, ביישנות, אפשר להשפיע עליה שמעון

shamon51

New member
סימנים נוספים שתומכים

אותיות "מ" = רגל שניה קצרה אותיות "ה" = קשת חיצונית מכסה על הקטנה שוב סימנים להססנות, חוסר בטחון, אולי בעיות עם בן הזוג שמירה על הקיים. מקבל את מה שכתבה על עצמה: סבלנית וחרוצה. שמעון

nili6

New member
הערה ולשמעון גם.

הייתי שואלת דבר ראשון האם היא לא שמאלית. לשמעון- בקשר לחתימה החדשה שלך- קצתלא ברור: מה בדיוק מגושי עופרת- המוח? המומחה? הפתלתולים? מה? נראה לי שצריך להיות: ל-. (לגושי וכו').

shamon51

New member
נילי, לגבי החתימה

זה בא ממוחו הפורה של צעיר בן 14 בשם יותם תסתכלי בשרשור שנמצא כמה שלבים למטה

כנראה שהכוון של חוסר בטחון, הססנות

איננו הכוון הנכון, למרות ששילוב דומה למה שמצוי בכתב זה כגון: זווית קהה, צמצום העלי, ציפוף אותיות יכול בהחלט, בכתבים אחרים, לשקף פחד והתגוננות כלפי הגורם שהוא מקור הסמכות, בדומה ליחסי גומלין כגון אלה, מול אביה אי שם מהעבר. צמצום במגמות שמאלה כגון: ת' שנראית כמו ח', וכיסוי, יכולים לחזק מגמות של אנוכיות כפי שמישהו ציין, ובמדה שזה כך אזי גם קסם הסימפטיה הראשוני עלול לפוג בהמשך.

Ramie

New member
לדעתי

יש לנו כאן פוטנציה ו במיטבה בצרוף הרבה מאד אנרגיה. שילוב כזה יביא בדרך כלל לאדם סימפטי מאד במבט ראשון ואפילו במבט שני. לאורך זמן היא לא תשאיר מרחב מחיה לאף אחד אחר מלבדה. אני חושב שחשוב מאד במקרה כזה לבדוק התאמה אישית עם מי שאמור לנהל את הגברת. אני מניח שיהיו אנשים שיהיו מרוצים מאד מהכישורים האמיתיים שלה שצויינו בקטע הכתב וצורת ההתנהגות המלחיצה לא תהווה עבורם כל בעיה. לעומת זאת יהיו אנשים שהיא תגרום להם גרוד רציני ביותר אחרי חצי שעה. מעניין אם במצבים שבהם אנו מנסים לבדוק התאמה לקבלה לעבודה, יש טעם לבדוק גם את כתב ידו של המנהל/ת הישיר/ה של המועמד על מנת להבין את סיכויי הצלחתו של המועמד במקום העבודה המסויים.

shamon51

New member
לי היא דווקא נראית

טיפוס אובססיבי כזאת כמו גלן קרוז במשיכה קטלנית כלומר מסורה נאמנה ואוהבת עד הסוף אבל כשדוחים אותה עלולה להיות קטלנית

שמעון, אם כוונתך שהיא אוחזת ומשמרת

בחוזקה עד כדי קנאה ורכושנות כלפי בן זוג ( או בת זוג ? ) ומתוך כך לא תוכל לעכל מהלך חד צדדי של עזיבה היפרדות ? יתכן, הכוון הימני הכפול המודגש בתנועות ימינה, בצפוף הרווח ובזווית הכתיבה הקהה יכול לחזק כוון פרשנות כגון זה, שיש בו אגוצנטריות, פחד, חשדנות, שנועד להבטיח בהקשרים הנ"ל וגם מגלה רגישות ודריכות ( קמר ) להתפתחויות שמחייבות התגוננות וצעדי מנע. כחובב בריחים ידוע יש לנו כאן בריח זוויתי נמוך שמורה על רובד מקופח ונחות באישיות, שמתייחס מן הסתם לאלמנטים של האיזור העלי. ניתן למשל לראות בכך מחסור ביכולת לפתח הזדהות ונאמנות מתוך אגואיזם וחשבון, או נסיגה של ערכים אסתיטיים ( נוף, יופי ) סלקציה והעדפות בהקשרים אלה לטובת שיקולי תמורה וכדאיות. למשל: לא חשוב לה עם ואצל מי היא עובדת, או עם מי היא מתחתנת/שוכבת ובלבד שהתמורה מצדיקה זאת. או לא מדאיג אותה עד כמה הבניה על חוף הים תסב נזק כבד ובלתי הפיך לטבע, לחי ולצומח העיקר שיש מכך רווחים. בשורה התחתונה, כשהיא ניצבת לפני החלטות ובחירה השקול האתי והסייגים האישיים נטולי השפעה מכדי ליצור דילמה. ואילו העובדה שזה מתמיד ב 'נמוך' מורה שהיא גם לא מנסה ליצור פוזה שהיא 'אחרת' כלומר היא 'שקופה' בנחיתותה האתית.

PreDirector

New member
ולפי דעתך היא מתאימה לתפקיד?

כמובן בהתחשב בסוג העבודה(דרישות)

shamon51

New member
תפקיד ../images/Emo35.gif

השאלה קודם כל היא "האם כדאי לעבוד איתה ?" אם הניתוח שלי בכוון אז אולי זה מסוכן ?

לתפקידים שהיא פנתה, מזכירות וכד'

נראה שהיא יכולה להתאים. שקיפות יתר של כמה מהתכונות הפחות מוצלחות שלה באו לידי ביטוי כבר בשלבי הכרות מוקדמים, מוקדמים מדי, והרתיעו. אגב, יש משהו מפתיע בכך שכן הקמרים המלוטשים מצביעים על שליטה עצמית וליטוש ייצוגי שלא אמורים לחשוף בטרם עת, או בכלל,את מה שאיננו רצוי ומשרת את העיקר מבחינתה של הכותבת, ולכן היה מפתיע לשמוע כמה מהר נחשפו חולשותיה לעיני המראיין, כאילו שהיא כלל לא מנסה להסתיר. אתה יודע, כמו ההבדל בין עושי הפיפי בבריכה, שכולם עושים אך זו עשתה מהמקפצה, ובלי בושה ומי ששם לב לא הסכים לתת לה להיכנס יותר.

למעלה