שלום שמוליק, הנה דעתי
קודם כל, אני מדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ושאת עיקר ניסיוני אני צובר מאימון על כתבי ידם של אחרים. כמו כן אשמח לקבל כל תגובה על ניתוחי, ורצוי לקחת אותו לפי המגבלות התחביביות שלי
קודם כל ברצוני להדגיש שנהוג לבקש דף חלק, בכדי לדעת עד כמה אתה יכול לשמור "על השורות" שלך. אבל למרות זאת גם כיתוב בדף שורות יכול להספיק. קודם כל אתה עקשן. אדם די עקשן. אולי צריך לאמר, דעתן. חשוב לך מאוד שדעתך תשמע. אפילו אם אחרים מתנגדים, חושבים אחרת וכו´. לפעמים יש לך תחושה חזקה, שמי שמחזיק בדיעה אחרת, לא סתם טועה, אלא גם ממש טיפש. כי הרי, אתה הגעת למסקנה כל כך נכונה, והוא ממש טעה בדרכו. אבל אין לך סבלנות רבה להסביר לו. לשמחתו של אותו זר שחולק עליך, אני מאמין שלא תתבייש לאמר לו את דעתך. יש לך יכולת התבטאות רהוטה וטובה. אתה נצמד לעקרונות שלך והולם בתלם. העקשנות שלך היתה בעבר גם סוג של מרדנות. כל זה גורם לך להיות בדיסטנס מסוים מאנשים אחרים. אתה לא ממש מתחבר טוב לאחרים. אלא, יותר מנסה לאמר את אשר עולה על רוחך. אתה לא סובל אנשים שרוקמים מזימות ומתלחשים מאחורי הגב. את בעד דו-קרב פנים אל פנים אם צריך. ולכן, חשוב לך לשמור על מידה של צדק ויושר, בכל עניין שאתה שם בו את שיפוטך. אתה אינטליגנטי, בעל יכולת הבנה אנליטית של העניינים. כלומר, אינך מערב רגשות בהליכי ההכרעות. יש בך אלמנטים של רציונליות בכל הנוגע להכרעה. יש לך שאיפות גדולות וחלומות ותוכניות אפילו גרנדיוזיות. ולי יש תחושה שתוכל להקדים אותם. אתה גם גאה בעמדותיך ובהישיגך. עם זאת יש תחומים מסוימים שבהם אתה לא מצליח ואותם אתה מנסה לשמור קרוב לחזה. בחולשות שלך אתה רואה כמשהו שיש להחביאו מהזולת. לדעתי אתה חש בדידות לפעמים, שנובעת מאי היכולת להסיר חלק מהתדמית הציבורית שלך, שבעוד שאתה שלם עימה מחד, היא מסבה לך צער באספקטים שונים מאידך. אולי בענייני זוגיות, יש בעיות, משום שלנשים קשה לקבל טונים תקיפים מדי, וייתכן שאתה מנסה להכניע את "בת הזוג" האידיאלית שלעיני רוחך, וזה מתכון לא טוב.