הנה כתב ידי. נו???

Druyanizem

New member
אתה צריך אם אני לא טועה

לכתוב על דף חלק. אחרת אי אפשר לדעת אם אתה עקום או לא אבל יש לי משהו לומר על מה ששלחת... אתה ממש התעמצת ללכת לפי הקן של השורות... מה שגורם לי להאמין לך במה שאתה אומר לגבי הספקנות שלך... אני לא גרפולוג אבל הייתי אומר שאתה אדם לא פתוח שלא מנסה לצאת מהקווים המקובלים. סתם דעה של לא-גרפולוג. BOW TO ME

jean

New member
שלום שמוליק, הנה דעתי

קודם כל, אני מדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ושאת עיקר ניסיוני אני צובר מאימון על כתבי ידם של אחרים. כמו כן אשמח לקבל כל תגובה על ניתוחי, ורצוי לקחת אותו לפי המגבלות התחביביות שלי
קודם כל ברצוני להדגיש שנהוג לבקש דף חלק, בכדי לדעת עד כמה אתה יכול לשמור "על השורות" שלך. אבל למרות זאת גם כיתוב בדף שורות יכול להספיק. קודם כל אתה עקשן. אדם די עקשן. אולי צריך לאמר, דעתן. חשוב לך מאוד שדעתך תשמע. אפילו אם אחרים מתנגדים, חושבים אחרת וכו´. לפעמים יש לך תחושה חזקה, שמי שמחזיק בדיעה אחרת, לא סתם טועה, אלא גם ממש טיפש. כי הרי, אתה הגעת למסקנה כל כך נכונה, והוא ממש טעה בדרכו. אבל אין לך סבלנות רבה להסביר לו. לשמחתו של אותו זר שחולק עליך, אני מאמין שלא תתבייש לאמר לו את דעתך. יש לך יכולת התבטאות רהוטה וטובה. אתה נצמד לעקרונות שלך והולם בתלם. העקשנות שלך היתה בעבר גם סוג של מרדנות. כל זה גורם לך להיות בדיסטנס מסוים מאנשים אחרים. אתה לא ממש מתחבר טוב לאחרים. אלא, יותר מנסה לאמר את אשר עולה על רוחך. אתה לא סובל אנשים שרוקמים מזימות ומתלחשים מאחורי הגב. את בעד דו-קרב פנים אל פנים אם צריך. ולכן, חשוב לך לשמור על מידה של צדק ויושר, בכל עניין שאתה שם בו את שיפוטך. אתה אינטליגנטי, בעל יכולת הבנה אנליטית של העניינים. כלומר, אינך מערב רגשות בהליכי ההכרעות. יש בך אלמנטים של רציונליות בכל הנוגע להכרעה. יש לך שאיפות גדולות וחלומות ותוכניות אפילו גרנדיוזיות. ולי יש תחושה שתוכל להקדים אותם. אתה גם גאה בעמדותיך ובהישיגך. עם זאת יש תחומים מסוימים שבהם אתה לא מצליח ואותם אתה מנסה לשמור קרוב לחזה. בחולשות שלך אתה רואה כמשהו שיש להחביאו מהזולת. לדעתי אתה חש בדידות לפעמים, שנובעת מאי היכולת להסיר חלק מהתדמית הציבורית שלך, שבעוד שאתה שלם עימה מחד, היא מסבה לך צער באספקטים שונים מאידך. אולי בענייני זוגיות, יש בעיות, משום שלנשים קשה לקבל טונים תקיפים מדי, וייתכן שאתה מנסה להכניע את "בת הזוג" האידיאלית שלעיני רוחך, וזה מתכון לא טוב.

אריק!

New member
חן חן על הכנות ../images/Emo41.gif

ונעשה זאת בקצרנות: יומרה וכושר ניהולי בולטים - שאפתנות לשיפור מתמיד - דרישות גבוהות - רצון חזק ועקביות - מטרות ברורות ולטווח ארוך - שפוט פרקטי על סמך: צרכים, שמושיות, יעילות, נצילות, רלוונטיות וכד´ - השאר שולי. תכליתי וישיר. משתמש בידע תאורטי לפי תנאי המציאות - סף סבלנות וסובלנות מועטים כלפי השולי וטפשי - עצמאות - כושר החלטה ברור ותחת לחץ - מסמן ומשיג מטרות - מתכנן ונערך מספר מהלכים קדימה - מזהה מגמות בהתהות - יוזם - צלול - בעל כושר נתוח - פרפקציוניסט, קשוח וחשדן בתחום העיסוק - יסודי ויורד לפרטים להבנת המהות - כושר נסוח הפסקה קטנה.... לא שש להגביל את פוטנציאל הדפיקות - לא שופע חום והערכה - מאבד ענין בנושא ואדם שגולש לטפל ונושא לא מעניין מבחינתך - קמצן בשבחים - האשה משתבצת בתכניותיך יותר מאשר להיפך, ומבהיר את התנאים - לא נותן הזדמנות ב´ - קושי מנטלי להתחבר לזמן ממושך לתחומי ענין ורגש שמעסיקים אנשים אחרים. להשתמע, אריק.

ס.פקני

New member
חן חן על הההתיחסות. רציתי לשאול

על פי מה קבעת שאני עקבי. האם זה קשור לעקביות בצורת הכתיבה?

אריק!

New member
עקביות וכו´

עקביות בגישות והתייחסות לדברים ניתן לזהות לפי מדת אחידות רבה של זוית הכתיבה, לחץ, כוון, הפרש התארכות ועוד מושגים שאני לא בטוח שאתה מכיר אותם, אלא אם כן אתה מקורב לתחום. יחד עם זאת, זה מורכב יותר היות שאתה עשוי להיות עקבי לגבי נושאים ותחומים מסויימים, ולא עקבי באחרים. הניתוחים המתבצעים כאן הם ברוח המקום והפורום, יש מורחבים ויש מתומצתים הכל לפי הרצון, הזמן והחשק של כל אחד. בתקוה שהפקת מכך תועלת. אריק.

כאדם שמאוד מחזיק מנקיון, עיצוב ובכל

בכלל אסתטיקה, היתי מצפה ממך לשמור גם על כללי הפורום
. אני לא עונה על כתבי יד שנכתבו על דפי שורות. אלמנט הטעות כל כך גדול ברשת שאני לא רוצה להוסיף לעצמי עוד בעיות......

../images/Emo52.gif וגם הסבר על שרשור ../images/Emo13.gif

בכל דף פורום יש מקום לעשרים הודעות חדשות. אלו הודעות שמסומנות בנקודה כתומה ופתחו נושא חדש לגמרי. בניגוד להודעות תגובה שיש להן נקודה כחולה. כל הודעה חדשה דוחקת את ההודעה האחרונה לדף קודם ואז היא פחות נגישה לקריאה. חוצמיזה, הרבה הודעות קטנות שתופסות מקום של הודעה ראשית מעצבנות את העין ועושות תחושה של צ´טיות בפורום. כלומר של קשקושים ולא של דיונים. כבודם של קשקושים במקומם מונח, במיוחד בפורום הזה
אבל לא כהודעות ראשיות. במקרה שלך, אתה פתחת הודעה חדשה בקשר לנושא שעדיין יכול לקפוץ אפילו (כלומר טרי, בן פחות משלושה ימים ולכן עדיין קופץ לראש הדף כשמתייחסים אליו) ולכן היה יותר נחמד מצידך אם היית כותב את בקשתך שאתייחס לכתב בתוך הודעת תגובה בפתיל ההודעות שלך. מקווה שהצלחתי להסביר....... בכל אופן, לא ידעת ועימך הסליחה. תגובה בקשר לכתב: ברצון. רק תכתוב בלי שורות, עם עט כדורי, ובכלל כמו שכתוב בהודעת המנהל. מיכל

ס.פקני

New member
כתב חדש. אגב כמדומני לא פתחתי

הודעה חדשה- הנקודה כחולה ולא כתומה?

Druyanizem

New member
ואו!!!

מר ספקני הצליח לשמור על השורות ישרות כמו סרגל..... לא יאמן... אני אפילו עם שורות לא כותב ישר.....

מר ספקני שלנו חובב אסתטיקה גדול הוא

ובכלל כל ענייני הייצוג והסדר חשובים לו עד מאוד. אני מדמיינת אותו כאלוף צבאי במדים של רוסיה הקיסרית...... או לחילופין מצחצח חרבות בפאריז של אלכסנדר דיומא. חוצמיזה, הוא אוהב להתהדר אם במילים ואם בקישוטים. הוא אדם מרשים מאוד, אינטלגנטי ויצירתי אבל......... לא לגמרי מודע לעולמו הרגשי. משהו ברצון שלו להיות מושלם מצריך הסתרה של רגשות ובמיוחד רגשות שאינם נחשבים "אצילים" ולכן הוא למעשה מודחק מדי. מעניין אותי הקשר שבין הכתב לספקנות: אולי בגלל הפרפקציוניזם אולי בגלל הצורך בתעודה אולי בגלל ה"שם" של הגרפולוגיה. מובטחני שאם הגרפולוגיה היתה מדע מוכר באוניברסיטה, היה מר ספקני שלנו מכיר בה מבלי לבקש תימוכין. ובכל זאת, תמהתני, למה ההין האדון לשים את כתבו בידינו. ועולה בדעתי שמא מדובר בהתערבות ? ושוב אתנצל בנימוק שאני חולה ומסטולה (וזה תמיד חרוז) ואולי הפלגתי קצת יותר מדי בדמיוני אל שריונות אבירים ושאר אולמות הנשף.
מיכל

ס.פקני

New member
טוב אז הנה הוידוי../images/Emo5.gif

אני ס.פקני אינני כי אם shlumiel ששלח את כתב ידו האמיתי לפני מס´ שבועות(לעיל עמ´ 9) האשמה: SHLUMIEL נאשם בזאת שהטריד את הגולשים ובזבז את זמנם לריק. בנוסף הוא נאשם בזיוף התחזות שקר רמאות העמדת פנים ועוד. תגובת הנאשם: עשיתי כל מה שעשיתי לא לצורך בזבוז זמנם היקר (עלק) של חברי הפורום כי אם כדי לעורר את הדיון בשאלה כיצד ניתנו ניתוחים לכתב היד המזויף בלי להבחין בזיוף או שהוא ובל מסתירות פנימיות או השד יודע מה. אגב אם אמשיך לכתוב כך אהפוך למצחצח חרבות בפריז וכו´? דווקא נשמע מעניין... פסק הדין ינתן במועד מאוחר יותר אני מכל מקום תופס מחק מהמסך להת´

אהלן ../images/Emo70.gif אוי אני מזה שמחה שככה ../images/Emo70.gif

תשמע, הכתב הזה נראה אכן מאוד לא אותנטי
עכשיו בפני כמישהי שמאבחנת באינטרנט ממרחק גדול עומדות כמה אפשרויות: להגיד לאדם - רבאק איזה מזויף אתה ! או להגיד לו: בואנה אתה לא אמיתי אתה רק מתעסק באסתטיקה ומלא הדחקות ! ובקיצור Once again יצאתי מזה שאקלית !!!!!!! ועוד חולה !!!!!! מיכל איפה הגביע ?

shonshon5

New member
../images/Emo106.gif ../images/Emo106.gif ../images/Emo106.gif ../images/Emo106.gif ../images/Emo106.gif

ס.פקני

New member
בכל זאת אף אחד לא

קם ואמר יש פה משהו לא הגיוני ואם אמשיך אז אהפוך לאביר מצחצח חרבות?

למעלה