הנה כתבה שמצאתי...

sasha2222

New member
שיגידו

זה לא משנה מה הם אומרים. מבקרי אלבומים הם תמיד אלה שלא אוהבים כלום ורק מקטרים. אשמתו של רובי שהכתב הזה רב עם אשתו ומוציא את כל הכעס עליו? הם פשוט לא יודעים להעריך מוזיקה, בעיה שלו שהוא לא מבין בזה כלום....

גם אני השארתי לו תגובה

מאוד... עשירה...
חחח, נראה אם בכלל יפרסמו אותה

erricaB

New member
מה הקטע?

הדיסק הזה הוא אחד הטובים.. לא יכולה להפסיק לשמוע והתלהבתי משמיעה ראשונה (נדיר אצלי) נראה לי שפשוט שומעים סגנון אחר וישר קוטלים

hilonet14

New member
פירסמו את התגובה שלי...

אני זאתי קוראים לה "לאפ יו רובו'ש".... מוזמנים לקרוא חחחח

wizardit

New member
אני לא מאמינה שאתם לא מסכימים איתו

עשיתי טעות נוראית, ובגלל שאני כ"כ אוהבת את רובי החלטתי סופסוף לקנות איזה דיסק שלו ובמקרה יצא לו אחד חדש... שילמתי פאקינג 70 שח וציפיתי למשהו טוב. אני שמה את הדיסק במערכת, וכל שיר פשוט נורא, חוץ מהבונגו הזה שיש לו קצב אדיר אבל כל המילים בדיסק מאכזבות, זה לא רובי והוא פחד להוציא דיסק כזה כי היתה לו סיבה. אני לא מאמינה שהדיסק הראשון שקניתי של רובי הוא כושל ברמות... אפילו חברה שלי אמרה שהדיסק הזה זה לא רובי... ושהוא מגעיל. טוב... מישהו רוצה לקנות את הדיסק? אני יעשה לו מחיר של 50!
השתמשתי בו רק פעמיים (הפעם השניה היתה לבדוק אם זה באמת כ"כ גרוע, ומסתבר שצדקתי..) ואני רצינית באמת אם מישהו רוצה לקנות ב50...

../images/Emo2.gif באמת../images/Emo35.gif בדיוק תכננתי לקנות מחר

את התקליט החדש... אני אסתכל במילים עוד מעט. מקסימום אם הוא באמת גרוע כמו שאת אומרת, אני אקנה את ה- greatest hits שבטח יש לו
.

a Warming Sign

New member
אני לא מסכימה איתך

כשאת אומרת שזה לא רובי.. אני לא יכולה לשפוט אותך לגבי כמה את מכירה את רובי אבל זה הכי רובי שיש.. אולי זה לא מוצא חן בעינייך כי את אוהבת את רובי שהיה לנו במשך 10 שנים, ואם כך אני ממליצה לך לקנות את האוסף שלו או אחד הדיסקים הישנים. אבל מדובר בצעד ענק,חשוב ומבורך שלו לצאת ולהציג את המוסיקה שהוא באמת אוהב ביחד עם חלק גדול מהאישיות שלו

למעלה