הנה כפות רגליים :)))

csh018

New member
שלום לך למידה כמובן אם זה יתרום ל..

למידה, את מוזמנת לצרף תמונה. שלומי

vca

New member
אני הייתי שמח לתמונה בשרשור חדש

כדי למנוע בלבול בין התמונות והתשובות. שבת שלום.

avorly

New member
למידה, ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

כל תמונת רגליים תתקבל בשמחה.

manala

New member
האמת שקיבלתי ניתוח יחיד ותהיתי..

אם יש עוד מישהו שמוכן להרחיב...?

csh018

New member
manala עוד מעט החברה מתעוררים מי

מנוחת השבת! ושאלה האם במגע עם הרגליים הם רכות או נוקשות שלומי

טוב,התבוננתי בשלושת התמונות:

תמונה ראשונה אומרת לי דברים שונים מהתמונות האחרות: האם יש הקשבה למה הסובבים חושבים על אותו אדם? האם אותו אדם מקשיב לעצמו? האם קיימת בעיית שמיעה? האם ישנה בעיה כלכלית? בעיה במיניות/יצירתיות? אותו אדם מפותח בראיה שלו הן הפיזית והן הרוחנית. האם יש עומס על הכתפיים מבחינה פיזית/האם יש עומס בחיי היום יום והתחושה ש"הכל נופל עלי"? מה לגבי שלפוחית השתן,דלקות אולי? האם יש הרבה כעסים? האם העור יבש באזור העקב? תמונה שניה (הברורה ש vca ערך דומה למה שראיתי בראשונה רק שהאור משנה הרבה לניתוח. תמונת צד: נראה כרגליים שונות יחסית: נראה שהאדת תלותי,בניגוד לאחרות הוא פחות מפותח בראיה הפיזית והרוחנית. רצוי באמת עוד תמונת צד כפי ששלומי ביקש. זה הניתוח שלי לבנתיים.

manala

New member
הממממ...

כל השאלות האלו הם תהיות אם האדם לא עושה באמת כך? לדוגמא טענה שאולי האדם לא מקשיב לעצמו? לגבי הכעסים, העור הייבש, בעיה במיניות, עומס - התשובות חיוביות. לגבי התפיסה הפיזית והרוחנית גם כן מסכימה עם הדברים לגבי בעיות שמיעה או דלקות, לא, אין. בבקשה .. עוד תמונת צד

כל מה שרשמתי אלו דברים

שהרגל מספרת לי,אולי אני טועה ואולי לא. ככה אני רואה את הרגל ואותו אדם יכול לאמת לי. לפי מה שרשמת אני מבינה שהניתוח שלי היה נכון. עד כה אני לא רואה עו משהו חדש מהתמונות הצדדיות.

avorly

New member
manala,

לפני הכל - כל הכבוד על האומץ לחשיפת הרגליים בפנינו הנה כמה דברים שכמדומני לא נאמרו: נראה לי שמדובר ברגליים נשיות, לכן אענה בלשון נקבה. סובלת מבעיות גב, ככל הנראה גם עליון וגם תחתון. בעיות נשימה, אולי אפילו אסטמה. עברה פגיעה רגשית? מעשנת? רגשנית. פחד מסויים, כולל הפחד לפתח את החושים. מכיוון שהתחושה היא של נוקשות למגע - האם יש בעיית שרירים כלשהי?

manala

New member
וואו!!!

נכון נכון נכון בעיות גב.. יכול להיות אבל לא משהו חמור. כל השאר מדהים! מאד מענייןאותי היכן רואים בכף רגל את בעיות הנשיחמה והפגיעה הרגשית? נכון גם לגבי הפחד והרגשנות התרשמתי מאד והייתי מעוניינת לשמוע פירוט!! המון תודה. אגב.. בטיפול רפלקסולוגי אפשר לפתור את הדברים או לשפר את מצבם באופן משמעותי?

avorly

New member
manala,

לפני הכל- זו אחת ההודעות הבודדות שהגיעה לכזו כמות של תגובות
המון
לך ולכל המגיבים
ולשאלןתיך: לגבי הגב- ציינתי עובדה ולא חומרתה. נשימה- לפי תנועת האצבעות כלפי מעלה. בנורמא האצבעות צריכות להיות בהמשך של הכריות.

csh018

New member
ערב טוב לך

עד עכשיו חברי הפורום סיפרו את סיפורך דרך כפות הרגלים וכול זאת בזהירות רבה ושמירת צניעותך. מכאן הכדור עובר אליך ! את תקבעי אך את תטפלי או תתיחסי לכול הנקודות שעלו. ולשאלתך לגבי יכולת של הרפלקסולוגיה לטפל התשובה חיובית. בהצלחה לך אישה אמיצה ואני בטוח שבעזרת הרגליים תמצאי מזור ופתרון לכול שנה טובה שלומי

למעלה