הנה כמה תמונות.

דוקודור

New member
עכשיו למשהו אחר לגמרי...

סיגריות , הקופסאות הנל הן מסרביה ומונטנגרו.

אני עוקב בענין רב אחרי האוסף הזה.

ההוצאות של דפי מזכרת הן בדרך כלל פרטיות ולא ממש מגיעות לציבור הרחב, כך שקצת קשה לאסוף אותם. איך אתה יודע על אלו שמונפקים? ואיך אתה מצליח לשים עליהם יד?

דוקודור

New member
תשובה לאבא של נעם.

אני לא מאמין שיש הרבה אספני דפי מזכרת פה בפורום אז לא איכפת לי לספר את ה"שיטות" שלי, סתם אני צוחק. 1. קטלוג כרמל שיצא לאחרונה כולל בתוכו את כל דפי המזכרת, אני פשוט עושה חיפוש באינטרנט או אפילו מידי פעם ב144 כדי להשיג את המקום שהוציא את דף המזכרת, לדוגמא אם הדך יצא לכבוד יובל שנים לבית לוינשטיין אז אני מתקשר עם בית לוינשטיין וככה הלאה והלאה. 2. לגבי דפי מזכרת שיצא לאחר קטלוג כרמל זה פשוט מאוד כל חודש מפורסם בסוכנות דואר הקרובה אלייך או אליי דף כזה או אחר עם ציון העניין שיצא דף מזכרת פרטי או לא פרטי ( ממוספר או לא ממוספר) והיכן ניתן לרכוש אותם ( את הממוספרים ) באיזה טלפון , תאמין לי יותר פשוט מזה , אין.

אני עוקב בענין רב אחרי האוסף הזה.

ההוצאות של דפי מזכרת הן בדרך כלל פרטיות ולא ממש מגיעות לציבור הרחב, כך שקצת קשה לאסוף אותם. איך אתה יודע על אלו שמונפקים? ואיך אתה מצליח לשים עליהם יד? והכי חשוב - יש לך רשימה מלאה של הדפים שיש לך, ואלו שעדיין חסרים?

ke1234

New member
אספת פיסות הסטוריה נהדרות

מצא חן בעייני במיוחד הגליון של כבוי אש . גם האחרים נהדרים ובעלי משמעות הסטורית .

ke1234

New member
דוקודור,תסביר בבקשה מה רואים

בתמונה עם הרשום של האיש והכיתוב רולינג סטון ,האם זה משהו מהלהקה? שים לב לציטוט שלך (יותר נכון של שוורץ),ותראה כמה הוא מתאים להיום לשעה זו. חומר למחשבה ... הזכרת את כבוי אש -ראה סמלים.

דוקודור

New member
כן זה פוסטר של בוב דילו יחד עם ציו

ציור שחבר שלי צייר, אגב אני היום בלילה נוסע להופעה שלו בארץ המגף.

למעלה