מה יש להגיב , אחלה תמונות....
S shirakl New member 26/5/03 #22 אחלה תמונות ../images/Emo45.gif רוב התמונות כבר נמצאות בגלריות ואלה שלא יהיו שם בימים הקרובים יופי של שרשור, ובאמת כל הכבוד לך נופר על תרומתך הרבה לפורום לאחרונה
אחלה תמונות ../images/Emo45.gif רוב התמונות כבר נמצאות בגלריות ואלה שלא יהיו שם בימים הקרובים יופי של שרשור, ובאמת כל הכבוד לך נופר על תרומתך הרבה לפורום לאחרונה
מ מדוזית2003 New member 26/5/03 #30 ../images/Emo41.gif הוא זמר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif
../images/Emo41.gif הוא זמר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif
P punk00ache New member 26/5/03 #31 חחח כן..... ובאחת ההופעות האחרונות שהייתי בהן הוא היה התאורן.. פחחחחח
C coconut56 New member 26/5/03 #32 מדוזית למה כל הודעה שלך חייבת להיות עם מליון אייקונים? (לא מנסה לתקוף אם את חושבת, אני רק שואל )
מ מדוזית2003 New member 26/5/03 #35 ../images/Emo41.gifאני מתה על אייקונים../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif מה רע בהם הם מוסיפים קצת צבע להודעות לא |גולגולת חוץ מזה לא ראיתי פה הודעה שלי עם מלא אייקונים... פשוט 2 הכוכבים שלי _____ הם הסימן זיהויי שלי
../images/Emo41.gifאני מתה על אייקונים../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif מה רע בהם הם מוסיפים קצת צבע להודעות לא |גולגולת חוץ מזה לא ראיתי פה הודעה שלי עם מלא אייקונים... פשוט 2 הכוכבים שלי _____ הם הסימן זיהויי שלי
S shirakl New member 26/5/03 #34 אפשר בבקשה לדעת מאיפה לקוחות התמונות אני רוצה להוסיף את האתר לקישורי הפורום
M MMM007 New member 27/5/03 #37 אוף! אוף! אוף!../images/Emo46.gif אני בת אלוהים ישמור! וזה מזכיר לי- נראה לי שאני אשנה את הכינוי שלי ל Ms. m שיפסיקו לחשוב שזה בן. מה אתם אומרים? (קוראים לי מעין, בגלל זה כל האמים) ולשאלתך, התמונות לקוחות מהאתר המצויין MOOMA יש שם גם קצת מידע עליו, ורשימת השירים בכל אלבום
אוף! אוף! אוף!../images/Emo46.gif אני בת אלוהים ישמור! וזה מזכיר לי- נראה לי שאני אשנה את הכינוי שלי ל Ms. m שיפסיקו לחשוב שזה בן. מה אתם אומרים? (קוראים לי מעין, בגלל זה כל האמים) ולשאלתך, התמונות לקוחות מהאתר המצויין MOOMA יש שם גם קצת מידע עליו, ורשימת השירים בכל אלבום
ר רבקה מיכאלי New member 27/5/03 #38 ../images/Emo163.gif אחלה תמונות../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif