הנה כמה רעיונות:)

הנה כמה רעיונות:)

חברה שלי ואני מתחפשות לבילבי וזה ייצא גם תאומות. ושאר החבר'ה אצלנו:
מתנחל.
מלכת האמבטיה.
אביב גפן.
קרטון חלב.
פשושון.
אפרוח.
חצי מלאך חצי שטן. וזה מה שאני זוכרת בנתיים.. בכיתה ט' התחפשתי עם ידיד שלי - אני הייתי זמרת ברים אדומה וידיד שלי היה צייר זו הייתה תחפושת שווה זכינו מקום שני בתחרות. בכיתה י' לא הייתה לי תחפושת הייתי חולה בפורים באסה לי. בכיתה י"א התחפשתי לשטן וחברה שלי למלאך. מקווה שעזרתי

מאוהבת16

New member
שלום אני חדשה פה ../images/Emo8.gif ../images/Emo26.gif

יש לי כמה שאלות:
אני נדלקתי על הרעיון של "אני צייר ואת זמרת בארים" אז איך התחפשתם לזה? לזמרת בארים מה צריך? אם תוכלי לפרט אני אודה לך
לאביב גפן? מה לובשים? (בשביד ידיד שלי)
ו..מלכת האמבטיה? איך מתחפשים? ודרך אגב..את ממש מקורית
תודה מראש, לירז

היי(:)

לבשתי שמלה אדומה, היה לי צעיף של הפועל ת"א, צבעתי את השער לאדום,ועל הגב היה מודבק לי דף עם המילים שהיא שרה והחזקתי מקרופן ביד.
אביב גפן מכנסי עור, חולצה צמודה כמו שאביב לובש לרשום עליה מלא ציטוטים של השירים שלו,פאה כמו השער של אביב וסמל של פיס.
מלכת האמבטיה רולים בשער,חלוק,נעליי בית ובקבוק גדול של סבון שאפשר לעשות מקרטון או לקחת בקבוק של קולה ולעצב אותו. ותודה:)

מתנחל.

כיפה סרוגה אפשר ציציות. להדביק על הגוף סטיקרים של הימין ולכתוב על החולצה ציטוטים מהתנ"ך בקשר לא"י השלמה.

יוו גלירע...

אני לפני כמה ימים או שבוע נראה לי כתבתי פה שאני רוצה להתחפש עם חברים שלי לביטלז! וממ עכשיו מישו גנב לי ת'רעיון..

ל י מ ו ן

New member
הכל נכון..

חוצמהכיפה הסרוגה..... אם את\ה רוצה מתנחל רציני(כמו שרואים בטלוויזיה ;)) אז אתה צריך כיפה כזאת ענקית מסביב לראש לבנה שעדיף שיהיה כתוב עליה נ נח נחמ נחמן מאומן ואם יהיה פונפון בסוף כמו של חלק מהכיפות אז זה יהיה ממש חמוד.. ואגב את הציצית עדיף שתיקח אמיתי ותשים מעל הבגדים......

למעלה