אני מציע לעבוד על עניין ההצללה. הציורים נראים דהויים. תנסה להדגיש יותר את הצבעים, בעיקר את הצלליות הקטנות. האם אתה מעבד את התמונה בתוכנה לעריכה גרפית? מה עם לצבוע כמה מהן?
של ציור. הרבה אנשים מעדיפים אותו (אני מאמין שK.D הוא אחד מהם) זה דורש יותר שליטה בחוזק הלחיצה על האפרון אבל למי שיש מיומנות מספיק גבוהה בזה מצייר ציור יפים ומהר במיוחד. הציורים מהממים אבל חסר צל שלא כל-כך כשה להוסיף. ואני מקווה שהציורים שלך יצליחו. (אל תצבע זה יפה יותר בעפרון בלבד
איזה גזע הוא בכלל? האם מסטרין, גלורטיס ומלטיד זה אותו אחד? איזה סוג הוא נסטר הנחש? האם מלטיד שמן או רזה? מהו אורך שיערו? שיערו חלק? ומה הכוונה שברדס על ראשו? כובע מעור ברדס? וכמובן מהו צבע עיניו, צורותיהם? אפו? צווארו, כל פרט ופרט יעזור לי, תודה!
אשמח גם אם תציירי את ברוינן בבקשה../images/Emo24.gif
יש לה עיניים חומות עמוקות עיניים רגילות (לא גדולות לא קטנות) היא בהירה, שיער שחור כהה חלק, חיוך שובה, גבוהה, היא לובשת גלימת אלפים מבד דק בהיר וברדס שכמעט ואינו נראה לעין (לא מגושם) ויש לה סוסה יפיפה לבנה ואצילית שעונה לשם סיילה. בקיצור מעין שילוב של זינה הנסיכה הלוחמת וליב טיילור
בכל מקרה היא עלפית. יש לה אף קטן ורגיל וחוץ מזה הכל כרגיל יש שאלות? מקווה שתיארתי כמו שצריך