הנה כמה נעים אחרת,

mykal

New member
הנה כמה נעים אחרת,

משתפת די בהתרגשות. אחרי שנות נתק רבות שלי עם משפחת בעלי, לפני שנה, חיתנתי בת. והם השתתפו. וגם נגשו לומר מזל טוב, (בשונה מפעמים קודמות אחרי שהבת שלי אמרה לאבא שלה) מאז לא פגשתי לא ראיתי. היום הסתובבתי בעיר לסידורים. והנה מולי מופיעה גיסתי. ברכנו לשלום ונעמדנו לשיחה קלה. קצת חיוכים. עניני חולין. והמשכנו לדרכינו. אני יודעת שלא נהיה חברות, ואין לי גם ענין בזה. אבל הרגשת הקלה, שאפשר גם להיות קורקטיים ואנושיים. חזרתי הביתה מחייכת. נעים לי יותר. אינני אוהבת מריבות וניתוקים. אני מקוה שגם לה נעים יותר. מה שבטוח זה יהיה הסוד היחיד מבעלי, לא צריך שיהיה ביניננו . כנראה, בעצמי בלי מתוכים יהיה פשוט יותר. זהו שיתפתי.

נעים לשמוע

mykal

New member
הבסוד--הוא לא באמת סוד,

אלא כיון שבזמנו שיתפתי את בעלי, והוא היה בתמונה, קיויתי שהוא יכון אותן לתפקד מולי נכון יותר. וגיליתי שלא יכול מולן וזה רק הזיק. אמנם בגרנו מאז. אבל אני מעדיפה להתנהל בעצמי לטוב ולרע, ולא שיכנס ביניננו עוד משהו שיעיק.

הדסהש1

New member
יש לפעמים שצריך לטייח ולא לספר אם זה יגרום

לעימות וויכוחים.אבל בסוף זה עלול להתגלות לבעלך.

mykal

New member
גם אליך וגם לאירית

זה לא באמת סוד מבעלי.בכלל לא שומרת סודות ממנו. סתם במקרים אחרים אני מתלהבת ומשתפת, והפעם רציתי שלא יגיע מצדי ביום שקרה. בעוד כמה ימים כנראה אחותו תדוח, ואז נדבר. אין לי בעית תקשורת עם בעלי, רק שזה נושא קשה לי.ולא רוצה דיון בצודק או לא.

למעלה