הנה כבר מחר...

פפו

New member
החודש ה-13

אם ישנם המקבלים שכר עבור החודש ה-13 בשנה,משמע יש משהו ממשי בווירטואליות. אם כך אני מבקש לקבוע את יום הולדתי הרשמי פה בפורום ל 25/13 . מגי נא להוסיפני לרשימתך

Sודית

New member
הנה כבר מחר...

עוד מעט...מ ח ר... ואז יהפוך היום לאתמול. אז מה לדמתי היום? כל שאמרתי ורציתי אתמול, עדיין לא עשיתי היום. דוחה למחר, אולי למחרתיים מביטה לעצמי שוב בעיניים ושואלת...עד מתי? למה מפחדים כל-כך משינויים למה לדרוך במקום מעדיפים, אם לא מאושרים.... אם עדיין חולמים... על ימים אחרים? ל מ ה ???? אימרו לי...אתם יודעים??? סודית לא יודעת

maxima

New member
סודית מה את עושה לי.......

אני הולכת לישון מבולבלת ולא אדע אם הטיול שלי מחר מחרתיים או אתמול אוי איזה בילבול.....

מחר..אולי נפליגה בספינות .....

מחוף נטוש ומשעמם למקום חדש מרענן ואולי נפגוש אלמוני מעניין שאותנו יקח לחלום הכי הכי שיהפוך מיד למציאותי ואנחנו מפחדים משינויים ולכן אנו לא מאושרים ומחר........... זה כבר מאוחר....... מקווים למשהו אחר שיתחיל אתמול ולא יגמר מהר.

שרונהה

New member
אז.... להגיד בוקר טוב???

שלא יגמר לי הלילה שלא יגמר לי שלא יגמר הלילה..... שלא אצטרך להפסיד שום דבר..... או שלא אצטרך להתחיל שום דבר..... או ש...מה?

שלא יגמר לעולם...

שהיום לא יגמר כי לא יבוא במקומו אחר וכדאי לנצל כל יום עד תום

שייך לנוסטלגיה .....

כבר מעל 15 או יותר שנים לא מקבלים משכורת 13 בבנקים למשל. חבל. נא להתעדכן בהתאם.

פפו

New member
לא יודע מה את שחה כי

אצלינו לא פס המנהג מהעולם וממשיכים לקבל משכורת 13 מה ? נשארנו מאחור?

שרונהה

New member
פפו משכורת 13

משמעותה עוד משכורת....... ואתה צריך לתת עוד תאריך ליומולדת שלך... וכך יהיו לך - שתי משכורות ומלאנת´לפים מתנות.......

אני הזמנתי עוד יום הולדת בחודש

דצמבר... כי אף אחד לא בחר בחודש הזה... וזה לא יפה לא לחגוג חודש שלם.

למעלה