הנה זה שוב קורה..

havlaz

New member
הנה זה שוב קורה..

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/LastForAuthor.asp?id=130&uid=12138 נסו להכנס להודעה "דרך אגב, עדין לא פתרנו את..." ותופנו להודעה אחרת.. שימו לב שכאשר פותחים תהודעה באותו עמוד, רואים תהודעה, אבל בלחיצה בצד, מופנים למקום אחר ווהודעה לא מופיעה בעץ שבה כתבתי אותה מה שקרה אתמול בעיצוב גרפי, ונעלמה ההודעה

oren*

New member
היי חבל"ז, זו בעיה שאנו נוהגים

לקרוא לה "מפלצת ההודעות". ברגע שאתה כותב הודעה חדשה, ולוחץ על "שלח", יש סיכוי שההודעה שלך תתנגש בדרך עם הודעה של משתתף שעשה את הפעולה הזו בדיוק באותו רגע - וכל אחת מהן תפנה את הקישור שלה למקום אחר (או בכלל לא תופענה בפורום). אם אתה זוכר ב-IOL היה לנו אייקון כזה של דרקון, שאיתו נהגו לסמן הודעות שהותקפו על ידי "מפלצת ההודעות". כיוון שהמערכת של תפוז לא הופכת את העברית, אתה יכול לבצע פעולה פשוטה של "העתק" "הדבק" ולכתוב הודעה חדשה שתופיע בפורום כמו שצריך. בכל מקרה המון הצלחה בהמשך הכתיבה כאן במערכת,

havlaz

New member
פחח

לחשוב על זה, שמדובר לא על שניה, אלה פחות מזה כמה חלקי שניה כאלה יש ביום ולחשוב שנופלים על זה בכל מקרה, בIOL זה בחיים לא קרה לי ויממה האחרונה זה קרה לי פעמיים (בר מזל) זה מרגיז
טוב, לחזור לכתוב שוב

NoyNoy

New member
אבל זה קצת בעייתי,

כי לפעמים (בעצם הרבה פעמים) אני עושה חיפוש על שמות של אנשים, או על מילה מסוימת, וכשאני לוחצת על הטיפה כדי לראות את ההודעה בתוך השירשור שלה, אני מקבלת הודעה אחרת לגמרי, והרבה פעמים אני מקבלת את אותה הודעה לכל מיני הודעות שונות (שפורסמו בימים שונים). אין דרך לתקן את ה-

למעלה