הנה זה נגמר

הנה זה נגמר ../images/Emo7.gif

אחרי חודשיים של אהבה, אהבה אמיתית, למרות שהיתה וירטואלית, זה נגמר... מי שהיה בסרט הזה מבין איזה חלל זה משאיר, ומהן הרגשות וההרגשות... וזה כואב, וזה כל כך כואב... והנה אני, נשואה בת 36, מאושרת בחיי הנישואין, שמגדלת ילדים לתפארת, מסתובבת לה עם לב שבור ומנופץ... לא מצחיק ???

בכלל לא מצחיק

אפילו כואב שורף כל המילים השורטות האלה שכאילו אין להן מאום להיאמר אבל בכל זאת אי אפשר להתווכח עם רגשות אפשר רק להציע לך חיבוק גדול
וברוכה הבאה...

S H I L G I

New member
../images/Emo24.gifדברים כאלה אף פעם לא ../images/Emo176.gif

מצחיקים.. אין מה לעשות חוץ מלנסות להתגבר..הלוואי שאני הייתי מוצאת דרך להתגבר..

מה עשיתי ? למה נגמר?

לאט לאט הדברים התחילו להשתלט עלינו... מהר הבנו ששנינו בבעיה... החלטה של שנינו, לפני שעושים טעות - לחתוך... וזה קשה... קשה מאד...

"לפני שעושים טעות..."

אם הבנת שזאת טעות אז תפנימי את זה... תקבעי לך את זה בראש... מהרגע שזה יהיה ברור לך זה יהיה יותר פשוט וקל. כל אחד צריך לדעת לאן חותר ולהציב גבולות... מי שנותה להסחף ואחכ לייסר עצמו שלא יתחיל... כמו לקזינו... אם אתה לא מסוגל להפסיק, אל תתחיל בכלל.

אתה מתפרץ לדלת פתוחה...

הפנמתי, קבעתי בראש וזה באמת יותר קל... ועדין קשה... אם היית בסרט הזה - אתה בטח מבין.

victory of mind over matter...

אם מחליט לעשות משהו... מכניס לי את זה לראש... חושב על זה יותר מידי ובסוף אם זה לא יקרה סתם יאכזב את עצמי אז זה קורה
ככה זה עם טיסות לחו"ל... אומר אני טס לשם ולשם... עושה ככה וככה... עד שזה כבר מריץ את עצמו... ולשכוח מישהו... מכניסים איזה צד שלילי קטן לראש והופכים אותו לגדול... עד שנוצר מעין מסך שמערפל ועוזר להתגבר...

galit3880

New member
אצלי זה קרה אחרי שנה ומשהו שדיברנו

שדיברנו פה ... אני כל כך מבינה אותך

למעלה