הנה זה מתחיל

../images/Emo12.gif

עם? עם?????????????????????

מצד שלישי

אי אפשר לחיות את ההווה בלי לחשוב על העתיד..... עזבי...אין לזה סוף.. היגעתי למסקנה שכל תיאוריה מיתנפצת - תלוי באיזה זמן/מצב רוח/עונה....את נימצאת הפסקתי להתעסק עם זה....מתיש

חשבתי שאולי

לאחר שוטטות בת כמה חודשים פה אני אבין סוף סוף למי אני עונה.... ומה אני כותבת...... אבל אולי את צודקת..(-:

מצוטטת

New member
תראי.........

אני לבנתיייים מיתברברת עם התשובה הזותי שנתייייים אבל אני בחיים לא אנפץ חלום לאפ'חד ב-ח-י-י-ם

קטי30

New member
נו יערורה באמת../images/Emo12.gif

רנוש החתיך ההורס נו .. זה הX של נינט זה שעשה כבר קילמטרז' בכל הפסטיבלים מפיל חללים כל ערב בשיר שלנו את רצינית ???? זה לא בסדר ככה
מאמי, זה תקופה מקסימה והופ' פתאום מבינים כמה הקטנה כבר לא כזזזזזזזזזזזזזזאת קטנטנה
ערב נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מאמי

יערית

New member
../images/Emo67.gif

מפטיחה ללמוד מהר מה שקורה בעולם הילדים,טריוויה סדרות ילדים אני אלופה!!!
ערב מקסים גם לך,קבלי ח"ח על הידע

Rinattt

New member
רן דנקנרררררררררררררררר

לא שוכחת בפסטיגל יצאתי לעשן והוא הסתובב וכל האימהות בעצמן קפצו עליו והצטלמו איתו יש לו מזל גדול... אני חושבת שבאיזשהו מקום אפשר לומר שהצלתי אותו הוא חייו לי את חייו אני התאפקתי לא לקפוץ עליו
חתיך הורססססססססססס וואללה יש לבנות של היום טעם משו משו

רי מסטיריאו Rey Mysterio

זה השגעון של האפרוח. רי מסטיריו ואנדרטייקר Undertaker . (מי שלא מזהה או שאין לו בבית בן או שאין לו בבית בן...). בקיצור השניים הם שחקנים ב-WWE והכול סובב סביבם וסביב היכולות המדהימות וה"אמיתיות" שלהם.

יערית

New member
חיכיתי לך נעביבשק:)))

או יותר נכון לאפרוח
אצלינו WWE או F עדיין לא בתמונה למזלי:)

לבת שלי תאוריות משלה

היא רק בת 9.5 עומדת מול המראה בפוזות של דוגמנית רוצה להיות מלכת היופי וגם סופרת למדע בדיוני, את רן דנקנר היא לא אוהבת משום שהלסת שלו עקומה כאילו קיבל אגרוף בלחי השמאלית וגם יהודה לוי לא משהו כי יש לו משהו כבד בסנטר. חוצמזה היא לא רוצה להיות רקדנית. ואני חושבת לעצמי איפה הייתי אני בגיל הזה?

יערית

New member
מראה מראה ../images/Emo12.gif

חשבתי שקראתי איפה שהוא שאת מרוקאית:) בכל אופן יש כמה מילים שיש להם משמעות אחרת על פי הפירוש המרוקני, אבל משתמשים בהם כשאוהבים מישהו: (לרוב אלו מילים שמבטאים מול ילדים) נעביבשק-אני אקח את מכאוביך כפרה-אלך כפרה עליך נחובשק-מילת אהבה-זה גם על תקן לקחת את הכאב של אחר ג'ין איל עמאר-יפה של החיים איקון מדורא עליק-גם אלך כפרה עליך. ואת מה?את ג'ין איל עמאר את

יערית יעריתה

אני מרוקאית בלב פנימה(ככה אומרים) ואל תגידי שזה לא מספיק...
היבאת לי לפה שיעור מאאאאאאאאאמם! כבר מפנימה ואשתדל גם עם מבטאעעאעעעאע חכי חכי כשיגיע הביתה מה אני שופכת עליו אוצר (מילים)ממש
בעוונותי אני הכלאה של (פןלניינ)חֶלם/אוסטריה ועכשיו תארי לעצמך...

למעלה