הנה זה מגיע...

PopPy

New member
הנה זה מגיע...

גאוותי בנוגע לשירה - היצירה הראשונה (וכנראה האחרונה) שנכתבה בהשפעה של עייפות יתר מסוכנת לציבור, חלום שהפסיק באמצע על זה שדראקו הוא הומו (הכוונה במובן המקורי של המילה - דראקו מאוד מזכיר לי ילד מהכיתה שלי שמתנהג כמו הומו ויחד עם מחסור בשינה גם זה קורה ;), ואי שפיות לא זמנית ביותר. אה כן, אני לא אוהבת את השיר סטאן הוא פשוט מסתדר יופי עם שירים של HP, ולמי שמכיר את השיר על מאלפוי בהוגוורטס אקספרס - בחיי שאין שום קשר, מישהו שקרא את הסיפור אמר שהעתקתי מהשיר ההוא ואני באמת לא הכרתי אותו עד שלא מסרו לי את הכתובת... מפחיד לחשוב עד כמה אנשימים בקהילה חושבים על אותם דברים! הקיצר, תצחקו ואל תקחו ברצינות (או שכן? רולינג זו רולינג! ;-) ) |S| פופי |S|

PopPy

New member
לפעמים המערכת ממש מרגיזה!

שמישהו יסביר לי לאן ההודעה הזו נעלמה לי מאתמול בלילה?!?! |S| פופי |S|

Nagini Potter

New member
ובנימה זו........

נזכרתי שראיתי פעם איפשהו גירסה כזאתי של הארי לפי סטן של אמינם - שיהיה ברור - לא אני כתבתי! פשוט אין לי מושג מי כן כתב.......

Panther

New member
LOL!

יפה מאוד! אם זה היה באנגלית זה היה פאנפיק מצליח. צריכים לשלב את השיר Muggles don`t understand a boy like me כפזמון, במקום השיר של דידו.

PopPy

New member
לאיזה מהם אתה מתכוון?

אתה מתכוון לזה שנכתב תחת טירוף טוטאלי על ידי, או זה שנכתב תחת אותה השפעה על ידי מישהן משועמם גם הוא מהוגוורטס אקספרס? (השני שהוסיפה נגיני פוטר). חוץ מזה, כל היופי של השיר של סטאן נמצא בתוך השיר של דידו כך ש.... סלח לי על הביטוי הצפונבוני אבל... אז זהו, שלא :) אף פעם לא טרחתי להוריד את Muggels don`t understand a boy like me, כך שאם מישהו יגיד לי אם זה שווה את הקליק אני אודה לו מאוד. |S| פופי |S|

PopPy

New member
הנה:

זה פה: http://www.harrypotternet.co.il/downloads.html למטה יש שלוש שירים, מכיוון שלא עניתם לי כמובן שאני כן אנסה להוריד את זה... אבל מכיוון שהשרת שלהם דפוק... זה רק ניסיון, כי אני לא מצליחה להוריד :) |S| פופי |S|

Nagini Potter

New member
אין לי במחשב.....

את התוכנה הזאתי שמנגנת את השירים לא זוכרת אפילו איך קוראים לה..... מישהו יכול לכתוב לי בערך את המילים? Nagini Potter

PopPy

New member
MP3 זה השם גאון שלי,

ואת יכולה למיטב הערכתי לשמוע את זה גם בלי WinAmp שזו התוכנה, כי זה בWav... אם הייתי מצליחה להוריד את זה ולשמוע הייתי כותבת לך את המילים, אבל כבר אמרתי שהשרת של פוטרנט מציק, נכון? |S| פופי |S|

PopPy

New member
לצערי..

הקהילה פשוט גססה לנו מול העיניים כבר לפני שהמתחזה התחיל להציק, והיו פעמים שלא היו בכלל הודעות חדשות ביום, זה התחיל בערך כשהתחרות של קלפי חיות הפלא התחילה, מודה השתתפתי בזה אבל זו הפעם הראשונה והאחרונה שאני השתתפתי במסחור כלשהו של מיודעינו, בכל מקרה הדיונים נעלמו ו... התחלתי לחפש תחליף. בזכות המציף בIOL שפירסם את הקהילה הגעתי גם אני, ואני לא מתחרטת לרגע. אגב, אני טורחת להינכס לפורום IOL כפעם ביום, וכבר כמה ימים שהפורום עומד כמו אני לא יודעת מה, והמערכת החדשה שהכינו לנו היא קהילה שבה מדברים על כמה שאנחנו לא סובלים את המציף וכמה שהוא ותומכיו לא סובלים את עמוס... בקיצור - בדיחה. אבל אין ספק שהמקום הזה מקסים, ואני מתחילה להיקשר לקהילה, באמת מעניין פה, והפורום מנוהל כמו שצריך אם מבחינה של מערכת מעולה שמונעת התחזויות אידיוטיות למיניהם, ועובדת מאוד מאוד מהיר ופשוט, ואם מבחינה של ניהול חכם של פנתר שראיתי שכבר הרחיק אנשים שהציקו והציפו, וכמובן מהבחינה שפשוט לא יאומן איך אנשים שמקללים או מדברים לא לעניין ננזפים על ידי חברי הקהילה עצמה! כל הכבוד! |S| פופי |S|

שי!!!

New member
שהות נעימה...

שי-שנהנה לכתוב בסגנון מליצי ומטופש... ולמרות שגם אני הייתי ב-IOL-הייתי כאן כמעט מההתחלה של הפורום...קצת פחות משנה...

נעמה ע.

New member
אם אפשר להעיר משהו?...

אני חושבת שאתם קצת יותר מידי לחוצים על הקטע של לא לדבר על שום נושא חוץ מהארי. אני מודה שזה הפורום שיש בו הכי הרבה מכורים כבדים, אבל עדיין... גם אתם יכולים להרשות לעצמכם לדבר גם על דברים אחרים! מניסיון בפורום שלנו (קינגס קרוס לשעבר), זה ממש הוסיף לגיבוש, ואז כשכבר דיברנו על הארי זה היה בהרבה יותר התלהבות.

PopPy

New member
אם אפשר להעיר על ההערה משהו...

בפורום IOL ז``ל זה בדיוק הדרך שבגללה התדרדר הפורום. נכון מעולם הוא לא היה מיוחד או סוחף או פעיל מאוד, בטח שלא רץ בקצב של פה, אבל שם כשהשיחות הגיעו לנושאים אחרים הפורום כבר ממזמן שכח להיות פורום HP. אני באופן אישי בעד לדבר על נושאי עניין משותפים, אחרי הכל יש לנו כאלה, וזה בהחלט נחמד לקבל המלצות על ספרים מומלצים שאנשים חושבים שיתאימו בגלל שאהבנו את HP, אבל לא צריך להגיע למצב שפותחים דיון על משהו שלא קשור באופן מוחלט לנושא הדיון, זה לא שאנחנו לא מדברים על נושאים אחרים, חוץ מזה, אם את שואלת אותי הפורום הזה מאוד מגובש :) |S| פופי |S| נ.ב רוצה הוכחה לכך שהפורום מגובש? קחי אותי לדוגמא. לפני כמה ימים הגעתי? מעט מאוד, ואני כבר מרגישה ``כמו בבית`` :) שלא נדבר על אנג`י, כשהגעתי הייתי בטוחה שהיא פה מההתחלה ומסתבר שהיא הגיעה לא הרבה לפני :cool:

פופי - את נשמעת חמודה ביותר...

כמה שעות ביום את מבלה מול המחשב? דנה שב``כ לא שואלת שאלות חטטניות...

PopPy

New member
תודה תודה,

המחשב שלי כל הזמן פועל, וגם האינטרנט מחובר, ורק כשיש לי משהו אחר לעשות (נדיר בימים משעממים אלה ;-) ) אני לא על המחשב.... משמעות הדבר הוא שאני כל יום על המחשב, כמעט כל היום :) |S| פופי |S|

Harry Potter

New member
IOL בסוף דרכו הביא את הארי לדרגה

של פוקימן עם משחק החלפת הקלפים המטופש שלו. אני ברחתי משם אחרי ביקור אחד. אין מה להשוות! טל.

למעלה