הנה זה מגיע

הנה זה מגיע ../images/Emo3.gif

עוגת מוסס שוקולד חום ולבן . מתכון בהמשך שנה טובה ומתוקה לכולם שנה של עשייה ,בריאות , ליבלוב ופריחה

עוד עוגת מוס לחום ולבן על בסיס ביסק

ביסקיוויטים. אבל תיסלחו לי העוגה לא בשלימותה. לא היתאפקנו. כבר אכתוב את המתכון

WiKi

New member
העוגה כ"כ מזמינה.. איפה הכפית שלי?

התחלת לחתוך ואז נזכרת שצריך לצלם?

../images/Emo3.gif סהרוני - שוקולד מבצק שמרים

וכי חשוב יש במתכון שמן קנולה כבר כותבת ת'מתכון.

מתכון לסהרוני - שוקולד טעימים ופריכ

ופריכים. חומרים 1 קל' קמח רגיל מנופה. 3 כפות שמרים יבשים. 6 כפות סוכר. 1/4 1 כוסות מים פושרים. 3 ביצים. 1 קופסת גביע גבינה לבנה . במקום במרגרינה אני המרתי 1/2 כוס שמן קנולה שהוא בהרבה יותר בריא. והוספתי 2 כפות אבקת חלב הולנדי רזה., זה נותן פריכות לעוגיות. 1 ביצה על הבצק למריחה. ואפשר לזרייה שומשום. להדליק את התנור חצי שעה על חום של 220 מעלות. אופן ההכנה: ללוש טוב , טוב את כל המצרכים. במיקסר לעטוף את הבצק בשקית ניילון ועליו להניח מגבת. להשאיר לתפיחה של שעה אחרי שתפח הבצק נידבק יש להוסיף לו מעט קמח. לחלק אותו ל6 כדורים שווים , ולהניח מגבת. להתפחה שנייה. אחכ" יש לרדד ולמלות על הסהרונים למרוח ביצה

עוגת מוס על בסיס פירורים

מתכון שהוצאתי לפני חודשים מלאישה המרכיבים: לקלתית. 130 גרם ביסקיוויטים מפוררים. 70 גרם חמאה, מומסת. למוס שוקולד מריר. 180 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות. 1/2 מיכל {125 מ"ל}שמנת מתוקה. 3 כפות {20 מ"ל} חלב. 20 גרם חמאה , רכה. 3 ביצים בטמפרטורת חדר, מופרדות, 2 כפות קקאו. 3 כפות {|15 גרם} אבקת - סוכר. למוס שוקולד לבן. 120 גרם שוקולד לבן, שבור לקוביות. 1/2 1 מיכלים {375 מל"} שמנת מתוקה. לעיטור סלילי שוקולד מגולפים בקולפן ירקות}. ההכנה: 1. מחממים את התנור לחום בינוני 180 מעלות. 2. קלתית: שמים בקערה את הפירורים והחמאה ומערבבים עד שהחמאה נספגת, מהדקים לתבנית ואופים כ- 10 דק' עד להזהבה קלה. מוציאים ומצננים. משמנים את הדפנות ומרפדים בנייר אפייה. 3. מוס שוקולד המריר: שמים את השוקולד בקערה חסינת חום. שמים את השמנת והחלב בסיר ומרתיחים על להבה בינונית. מסירים מהכריים, יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מוסיפים את החמאה והקקאו. ומערבבים. מצננים, מתחילים להקציף את החלבונים בקערת המערבל וכשמתחיל להיווצר קצף ואבקת הסוכר ומקציפים לקצף יציב. מוסיפים את החלמונים ומערבלים לקרם תפוח, יוצקים את השוקולד לקרם ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול , רק עד שמתקבל מוס אחיד , יוצקים על תחתית הבצק . מקררים כשעתיים או מקפיאים כשעה {עד שהמוס יציב ואפשר לצקת עליו את השכבה הבאה בלי שיתערבבו}. 4, מוס שוקולד לבן. ממלאים סיר במים עד למחיצתו ומרתיחים. מניחים עליו סיר נוסף, כך שתחתיתו אינה נוגעת במים, שמים בו את השוקולד הלבן וכרבע כוס מהשמנת ומערבבים עד שהשוקולד נמס והקרם אחיד. מסירים מהכיריים ומצננים. מקציפים את שארית השמנת לקצפת רכה, יוצקים את השוקולד לקצפת ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול, יוצקים על השכבות שבתבנית ומקררים כ- 8 שע' 5. ההגשה.: משחררים את טבעת התבנית ומקלפים בעדינות את נייר האפייה ומעטרים שנה טובה ומתוקה

מתכון לאהבה אפשר בבקשה את מתכוני עו

עוגות המוס כבר כתבתי שנראים מפתות העוגות ? אל תשאירי אותי לפנטז עליהן תודה

דינה פרי לקח לי זמן לכתוב את המתכון

אזז קצת סבלנות, והנה המתכון השני יוצא לדרך בהצלחה ושנה טובה ומתוקה.

מתכון לעוגת מוס שוקולד מתוך הספר

שוקולד ש"על השולחן". בקוטר 24 ס"מ 40 גר' שוקולד מריר קצוץ. 60 גר' חמאה. 4 ביצים מופרדות 3/4 +כף {160 גרם} סוכר. 1/3 כוס {45 גרם},קמח תופח, 1/4 כוס {35 גרם}. קקאו. למוס שוקולד מריר. 1/2 1 כוסות {360 מ"ל } שמנת מתוקה 250 גרם שוקולד מריר קצוץ. 1 ביצה שלמה+2 מופרדות. 1 כף {15 מ"ל } ליקר שוקולד אני שמתי כפית 2 כפות {25 גרם} סוכר. למוס שוקולד לבן. 2/3 1 כוסות {400 מ"ל} שמנת מתוקה. 300 גרם שוקולד לבן קצוץ. 1 ביצה שלמה+2 מופרדות. 1 כפית תמצית וניל. 2 כפות מחוקות {20 גרם} סוכר. מכינים טורט קקאו. 1. מחממים תנור לחום 175 מעלות. 2. ממיסים שוקולד וחמאה , במיקרוגל. 3 . מקציפים חלבונים עם רבע כוס סוכר, עד לקבלת תערובת אוורירית. ובהירה . מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבבים. 4. בקערת מיקסר נפרדת מקציפים חלבונים עד שנוצרות גבעות רכות. ומבריק מקפלים את הקצף לתערובת החלמונים והשוקולד, 5. מנפים קמח וקקאו מעל התערובת ומקפלים עד לקבלת תערובת אחידה. 6. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה 12 - 10 דקות, עד שהטורט יציב. למגע . מצננים. מכינים את המוסים ומרכיבים את העוגה. 1. מכינים מוס שוקולד מריר: מקציפים שמנת לקצפת רכה שומרים במקרר. 2 .ממיסים שוקולד במיקרוגל. 3. טורפים ביצה שלמה עם שני חלמונים וליקר, מוסיפים את השוקולד המומס. ומערבבים מקפלים פנימה את הקצפת. 4. מקציפים חלבונים עד שנוצרות גבעות רכות, מוסיפים סוכר בהדרגה, וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב ומבריק מוסיפים את הקצף לתערובת השוקולד , ומקפלים עד קבלת תערובת אחידה. 5. יוצקים את המוס על השורט ומעבירים למקפיא עד שהמוס מתייצב כ- 15 דקות. 6. מכינים באותה צורה את המוס שוקולד הלבן ויוצקים, 7. משחררים את העוגה מהתבנית { מחממים הדפנות בעזרת סכין מפשירים 3 שעות. לפחות במקרר, 8 ממסים שוקולד מריר 200 גר' עם חמאת קקאו כף לקרם חלק אחרי שהמוס מתקרש טוב מורחים מעליו את השוקולד המריר תהנו

תודה תודה תודה מתכון לאהבה נראות|פצ

כל הכבוד אני נדלקתי על עוגת המוס אכינה מחר ואביאה כמתנה בשבת מקווה שתצא לי יפהפיה כמו שלך

למעלה