הנה זה בא!!!

ארוע פתיחת החורף בפורום אמנות!!!!

שלום לכם יקיריי!!! כמו שהבטחתי! אנו פותחים שבוע מיוחד במינו ולא שיגרתי כאן אצלנו בפורום אמנות!! אירוע פתיחת החורף!!! מה בתכנית: קודם כל אנחנו מתחילים בתחרות שבלולים!! כן כן! להודעה הזו מצורפת שבלונה של שבלול - שעשתה פיגמליונית - אתם מוזמנים להוריד אליכם למחשב ולהכין עבודה בשלוש קטגוריות: ציור דיגיטלי ציור ביד חופשית צילום בסוף הסובע יחד עם מלך השבת החורפית יוכרז המנצח והוא יקבל פרס!! איסוף העבודות והכנתם לגלריה שתגיע בקרוב - בחסות פיגמליונית שלנו!! שלב שני: גלויות חורף לתפוז: האתגר: עיצוב גלויות לתפוז בסטייל חורפי לפי המשפטים הבאים: "שנינו יחד תחת מטריה אחת" "גשם גשם משמיים" "בואו עננים" מי שירבה בגלויות יקבל "סרט כחול" ביום שישי יחד עם מלך השבת! וכמובן במשך השבוע אני אביא למענכם תמונות המסמלות את החורף, גם אתם מוזמנים לתרום ולהביא משלכם. כל עבודה בנושא החורף תתקבל בברכה!! שיהיה לכולנו שבוע מדהים ותתחילו להראות שבלולים:
אוהבת אותכם כרגיל אפרת

FreeFeeling

New member
"אירוע פתיחת החורף!!!"

כבר נישמע מעולה !!! כמה עננים יפיפיים ! איזה סגנון ! "שנינו יחד תחת מטריה אחת" זה משפט אם זכויות יוצרים לא.
ואגב יש לי ציור של ילד מתחת מטריה (הוא לבד) - אחד מהציורם הראשונים שלי. למה בדיוק את מתקוונת שאת כותבת: "סרט כחול"
(אולי שבה להשקיעה
) אחלה פרוייקט !
FreeFeeling

../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

חסר למי שלא משתתף!!! איזה יופי של גשם ירד היום... והלוואי שהפרויקט הזה יהיה מעיין ברכה להורדת גשמים רבים בארצינו הקטנטונת והיבשושית..
|כוכב| דבר חשוב |כוכב| מי שירצה לקבל את השבלונה בקובץ וקטורי מוזמן לפנות אלי לאי מייל שבכרטיס האישי שלי.... אם יש שאלות אני כאן, ורק כדי שתדעו הנושא של הגלויות שלי הוא השבלולים.. יותר נכון הם השחקנים, וכדי שתבינו הנה גלויה לדוגמא.

למעלה