הנה זה בא...

ירון לדעתי 15 ש"ח ללימוד ריקוד

אחד זה סכום לא מוגזם אלה אסטרונמי, ואני אכן לא מתכוננת להשתמש באופציה הזאת, גם באופן עקרוני וגם באופן כספי

לא אוכל להתווכח לגבי גובה המחיר

מעל האינטרנט. את דעתי אני אומר היכן שצריך לומר. מה שברור לי הוא שני דברים: 1. גם אם המחיר היה 25 ש"ח ולחילופין 5 ש"ח - היו טענות לגבי גובהו של המחיר. מכאן המסקנה שכל אחד מכם יבחר האם שווה לו להשקיע בכך או לא. בכל מקרה משוב מכם, בצורה תרבותית, אל בעלי האתר, בהחלט יכול להשפיע. 2. הפרסום היחיד שנעשה עד כה למיזם הזה היה אתמול בערב בפורום שלנו. (בכל אופן הם לא פרסמו עדין ואני לא פרסמתי בכל דרך אחרת) והנה שמעתי מהחברה שהם הופתעו לטובה מכמות ההורדות מאז אתמול בערה שהגיע לכמה מאות של הורדות ובמחיר הנקוב!

ירון אם היה מצורף רישום צעדים לכל

ריקוד , רישום שאפשר להדפיסו במדפסת ביתית, אז היה שוה לשלם גם 25 שקלים על כל ריקוד . לפעמים ואולי לרוב , רישום הצעדים חשוב יותר מאשר תמונות וידאו, בוידאו לא תמיד ההסבר מושלם, יש הרבה מריחות,כאילו שהכל בסדר. רישום הצעדים משלים את החסר בוידאו ומשלים את החסר בלימוד ריקודים בהרקדות. לפחות עבורי ועבור מרקידים שונים. מרקידים רבים נאלצים לרשום לעצמם את הצעדים בצורה פרטיזנית, אחרים נאלצים לרכוש מאנשים שמוכשרים בנושא זה, שרושמים עבורם את צעדי הריקוד . אלה שמלמדים רק מוידאו עושים שגיאות רבות בלימוד הריקודים, חייב להיות שילוב של רישום צעדים ביחד עם תמונות וידאו. ישראל שיקר גובה 10 שקלים, האם מעשהו לא תקין, בכך שהוא עובר על החוק ולא משלם תמלוגים כמו שנדרש, אם כן מישהו תבע אותו על אי תשלום.

רישום צעדים לא מתאים לרוקד הממוצע

אם תביא דף עם רישום צעדים לרקוד ממוצע, יקח לו זמן להבין את זה, ולא בטוח שבסוף יבין בדיוק כפי שצריך. לא כולם מדייקים ומבינים את כל המונחים, לדוגמא - לא כולם יודעים מה ההבדל בין "שיכול חילוף" ל "חילוף שיכול". לפי מה שהבנתי בסרטונים, לא רק מציגים את הריקוד, אלא ממש מלמדים אותו כמו בחוג רגיל. (האם בחוג רגיל אי פעם קיבלת את רישום הריקוד הנלמד ?) לדעתי הייעוד של האתר הוא לרוקדים ולא למדריכים.

rak dan

New member
אבישג השונמית, הו הא ! אני הוא בא

בתור הבחור הרע ו"הלא נחמד" מזה זמן רב של הפורום, קראתי דברייך בעניין רב. אנא הסבירי לי בטובך, מה היא ביקורת חמה ומהי קרה, מכל מלמדותי השכלתי. כבר שאלתי את אייסמן, איזה פורום זה אמור להיות חלבי, בשרי, או פרווה ? האם את מכירה ולו אדם אחד בתבל, שבקורת על מעשיו תשמח אותו/תה ויאמר "אמן" תודה. ואם כן, אל תאמיני ! ! לכל היותר הוא ידע לבלוע את הגלולה המתוקה בבגרות ובנימוס. מעט היסטוריה תנ"ך וכ"ו, אבישג השונמית בזמנך, את גדולי המבקרים השליכו לבור כלא, מהיכן אנחנו ניזונים ומצטטים עד היום הזה ?? וכך בכל הדורות והמדינות וכל הרודנים, עד ימינו שלנו. מה זה למשל "פרות הבשן" ביטוי קלאסיקה. מלבד שאת מטיפה לשכמותי מוסר צדקני, את מבקשת לחסל לי את הסטיות והתענוגות הסדיסטייים שלי. מה ישאר לי, רק הכייף העלוב הזה לרקוד עם חמודות וצעירות ואי, ואי, ואי, שלוש פעמים בשבוע, סתם גועל נפש. קלטות מעולם לא רכשתי גם לא העתקתי מעודי קלטת פיראטית. גם לא למדתי ולא אלמד מהן, או מאתר חדש או ישן אפילו תמורת שקל אחד. מכאן אליך ירון נכבדי, התיחסת לנושא כלכלית. אז אני כאחד שלא אוביקטיבי במודע ולא צרכן של המוצר, ולא משנה לו מי יהנה מהפרויקט, או הקשר שאין לך בכלל איתו ! ישנו מושג של "עלות תועלת" כבר כתבו פה לפני "המחיר נשמע הזוי ומופרך לחלוטין". משקיעים שלא מעונינים לשים כספם על קרן הצבי, או שהמייזם שלהם יכשל מראש, עושים את החשבון לפני ולא אחרי עם הסברים ותרוצים. אבל כאמור אתה המפרסם ולא הבעלים, כך שהביקורת שלי היא בכלל וירטואלית כניראה על עב"מ. אפילו השונמית לא תוכל לבוא איתי חשבון. רק דן

תגובתך לא במקום

כנראה רצית להגיב לאבישג10. אם רוצים להגיב להודעה/תגובה של מישהי/ו יש ללחוץ על כפתור ה- "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה" מההודעה שלה/ו.

rak dan

New member
רויטל, גרמת לי פיצול אישיות

ראשונים ראשונים, אחרונים אחרונים. לשיטתך, היתי אמור לחבר שני מסרים נפרדים ולנעוץ כל אחד בנפרד ? מה רע בשנים במחיר מקום של אחד ? מדוע התעלמת מהתייחסותי למחיר השרות המוצע לנזקקים לו ?

אבישג10

New member
לרק דן

אם בחרת לקחת את מה שכתבתי באופן אישי זאת זכותך. על ראש הגנב בוער הכובע... אני לא באה חשבון עם אף אחד, רק מביעה את דעתי, בניגוד אליך ולשכמותך שבוחרים "לבוא חשבון" עם אנשים באופן אישי. אני דוקא התייחסתי גם לשאלה של ירון לגבי ביקורת בונה, אבל זכותך להבין מה שבא לך. ממש לא בא לי להסביר לך מה זה ביקורת. לך תלמד ממישהו אחר שאולי דעתו תתאים לדעתך ותרגיש יותר "טוב". תשכיל שם. בעצם יש לי הרגשה, שמום מה, שאתה כבר יודע ביקורת מהי, וגם נהנה מאד להשתמש בידע שלך. רק דבר אחד - אני לא אמרתי שמישהו יודע לבלוע ביקורת, אמרתי בדיוק ההיפך, אז כנראה שלא קראת את דבריי בעיון מספק. אין ספק בכלל שמהדרך בא אתה בוחר להתבטא ולהביע את דעתך אף אחד לא יכול ללמוד כלום.

רויטל.לימוד בדיסק או קלטת,זה בכלל

לא כמו בהרקדה, זה הרבה יותר מהר ומרוח. למשל במקום לאמר כפיפה לפנים ולאחור, אומרים קדימה ואחורה, לא תמיד מזכירים צגד תימני,אבל הצעד התימני מודגם. בהרקדות נורמליות ,הכל מוסבר בצורה יסודית. אומרים הבת נכרכת ולאחור, האם זה מספק? ודאי שלא. בהרקדה מסבירים כל צעד בדיבור ולא רק בהדגמה על חלק מהצעדים. הרוקדים קונים דיסקים וקלטות, וזה לא ממש עוזר להם להתקדם, זה רק מבלבל אותם. רוקדים רבים קונים רק להתרשמות ולהנאה בצפיה, הלימוד נעשה בהרקדה, הרישומים נועדו למרקידים ולמי שיודע ומורגל לקרוא רישום.

לא מסכימה איתך

תלוי מאוד מי מלמד בשני המקרים, זה ממש לא צריך להיות משנה אם זה בחוג או בקלטת. בהדגמה במחשב/DVD/קלטת, אתה יכול ולחזור כמה פעמים שאתה רוצה על הלימוד או התירגול, מה שאינך יכול בדרך כלל בחוג רגיל, ובטח לא בחוג גדול. ייתכן שחלוקת הריקוד לקטעים בקלטת היא לחלקים יותר גדולים, היות ולפחות הקלטות האחרונות, של ההשתלמויות, מיועדות בעיקר למדריכים, אך בכל מקרה את יכול לחלק ולעצור מתי שאתה רוצה.

ZEEVS1970

New member
התרשמות שלי!

אינני רוצה להיכנס כאן לשאלת העלויות כי היא לא מעניינת אותי כגולש. מה שכן מעניין אותי הוא שהיום במחיר של כ60 שקלים ואולי קצת יותר רוקד יכול לקנות קלטת וידאו (או DVD) ובה במקרה הגרוע 10 ריקודים ובמקרה הטוב אפילו 30 ריקודים. קלטת וידאו כזו איננה להשכרה אלא לקניה ויתרונה בכך שהיא נשארת אצל הרוקד. הרי בהחלט יכול להיווצר מצב שהיום אני "שוכר" ריקוד ל48 שעות ובעוד כשנה יתחשק לי להיזכר שוב בצעדי הריקוד הספציפי. יעלה על הדעת ששוב אצטרך לשלם 15 ש"ח?! וכי למה?! כאמור אני לא נכנס לשאלת העלויות אבל דעתי האישית היא כדלקמן: אם ניתן לספק את השירות יותר בזול הייתי אומר ש5 שקלים לריקוד אחד זה המקסימום שהייתי מוכן לשלם וגם זה קצת יקר. זה גם מחיר שעולה רינגטון באינטרנט והוא לפחות נשאר קבוע במכשיר הטלפון. אם לעומת זאת עלויות השירות גבוהות מדי ולא ניתן לספק את השירות בפחות מ15 ש"ח לריקוד אז כל העסק פשוט לא משתלם ואני מתקשה להאמין שיזכה להצלחה גדולה. כבר עדיף לרוקד לחסוך קצת כסף ולקנות קלטת וידאו או DVD עם הרבה יותר ריקודים. אולי לא יהיו שם בדיוק הריקודים שרצה אבל לפחות הרוב כן יהיה לטעמו והקלטת תישאר שלו ותמיד יוכל לחזור ולצפות בה.

אתה צודק ואולי זה גם יביא

את כל אלה שקיטרו על המחיר היקר של הוידיאו ןה-DVD ב"רוקדים" לומר שהמחיר הוא בהחלט סביר ומשתלם, בכל אופן ביחס לקנייה באינטרנט. הנה אתם רואום איך בדרך עקיפה אני מביא אתכם לקנות את המוצרים מהחנות...
ד"א עכשיו שוב יש הנחה ב"רוקדים" עד סוף שנה זו וכדאי לנצל זאת. בכל מקרה לפי הדיווח של החברה המנהלת את האתר, ההורדות עד כה עוברות את כל הציפיות הכי וורודות שלהם ומאתמול בערב כבר היו יותר מ-1000 צפיות בקליפים והכל רק לאחר השרשור היחיד הז בפורום שלנו (אולי מישהו גם הכניס ידיעה בפורמים אחרים ללא ידיעתי. חוץ מזה שמספר הריקודים הניתניםלהורדה הינו עדיין מצומצם ביותר וכל תוספת של ריקודים (כבר מחר נוסיף עוד) תביא לאפשרויות נוספות ולהורדות נוספות. בקיצור הקוראים מצביעים ב"אצבע על המקלדת" וזה מה שחשוב. מחר גם אפיץ הודע על כך באימייל לכל הכתובות שיש לי, כך שמי מכם שמקבל ממני אימיילים שלא "יתרגז על המידע הכפול" ומי שעדין לא מקבל באופן סדיר אימיילים ממני, ומעוניין בכך, מוזמן להרשם באתר כאן.

silvey

New member
מישהו יכול להסביר לי מה טוב יותר ב

צורת לימוד ריקודים החדשה הזאת מאשר ראיית הריקודים ב LES POSEN? עד היום הייתי נכנסת לשם, רואה את הריקוד וזה הספיק לי. בחינם!

תלתלים8

New member
שלום ירון

לפני יומיים למדתי את הריקוד הכל דבש באמצעות האתר. קודם כל, לא מספיק ברור מהו משך הזמן שניתן לצפות בסרטון (אתה כתבת 48 שעות, באתר כתוב שעתיים,למשך 48 שעות. בפועל הוא היה זמין שעתיים - לא מדדתי זמנים אבל זה נראה בסביבות השעתיים). לא הבנתי מה שכתבת - איזה זכות נשמרת לנו לתקופת ההרצה?? מלבד זאת היו המון בעיות בסרטון עצמו, כמו למשל שהסרטון נתקע אבל הדיבור המשיך כרגיל, מסך שחור עם דיבור כרגיל, הסרטו קופץ בין קטעים מלבד זאת כל פעם שמעבירים את הסרטון אחורה - למשל על מנת לראות קטע מסויים שוב, מתבצעת טעינה של הסרטו שלוקחת המון זמן - מאוד לא נוח. זהו... רצית משוב, אז נתתי

למעלה