אבישג השונמית, הו הא ! אני הוא בא
בתור הבחור הרע ו"הלא נחמד" מזה זמן רב של הפורום, קראתי דברייך בעניין רב. אנא הסבירי לי בטובך, מה היא ביקורת חמה ומהי קרה, מכל מלמדותי השכלתי. כבר שאלתי את אייסמן, איזה פורום זה אמור להיות חלבי, בשרי, או פרווה ? האם את מכירה ולו אדם אחד בתבל, שבקורת על מעשיו תשמח אותו/תה ויאמר "אמן" תודה. ואם כן, אל תאמיני ! ! לכל היותר הוא ידע לבלוע את הגלולה המתוקה בבגרות ובנימוס. מעט היסטוריה תנ"ך וכ"ו, אבישג השונמית בזמנך, את גדולי המבקרים השליכו לבור כלא, מהיכן אנחנו ניזונים ומצטטים עד היום הזה ?? וכך בכל הדורות והמדינות וכל הרודנים, עד ימינו שלנו. מה זה למשל "פרות הבשן" ביטוי קלאסיקה. מלבד שאת מטיפה לשכמותי מוסר צדקני, את מבקשת לחסל לי את הסטיות והתענוגות הסדיסטייים שלי. מה ישאר לי, רק הכייף העלוב הזה לרקוד עם חמודות וצעירות ואי, ואי, ואי, שלוש פעמים בשבוע, סתם גועל נפש. קלטות מעולם לא רכשתי גם לא העתקתי מעודי קלטת פיראטית. גם לא למדתי ולא אלמד מהן, או מאתר חדש או ישן אפילו תמורת שקל אחד. מכאן אליך ירון נכבדי, התיחסת לנושא כלכלית. אז אני כאחד שלא אוביקטיבי במודע ולא צרכן של המוצר, ולא משנה לו מי יהנה מהפרויקט, או הקשר שאין לך בכלל איתו ! ישנו מושג של "עלות תועלת" כבר כתבו פה לפני "המחיר נשמע הזוי ומופרך לחלוטין". משקיעים שלא מעונינים לשים כספם על קרן הצבי, או שהמייזם שלהם יכשל מראש, עושים את החשבון לפני ולא אחרי עם הסברים ותרוצים. אבל כאמור אתה המפרסם ולא הבעלים, כך שהביקורת שלי היא בכלל וירטואלית כניראה על עב"מ. אפילו השונמית לא תוכל לבוא איתי חשבון. רק דן