הנה זה בא...

הנה זה בא...

"לא האיידס, לא הפרה המשוגעת, לא השפעת. המגפה המסוכנת באמת, המשתוללת כיום בקרב נשים, היא דווקא חשיבת היתר - כך על פי ספר חדש שיצא בארצות- הברית. הסימפטומים: נשים שמנתחות לעומק את רגשותיהן ודשות בהם עד שהם תופחים לממדים מפלצתיים. אבל אל דאגה, יש תרופה. תחשבו על זה" נו עכשיו נתנו לנו עוד סיבה לחשוב
אני חושב משמע אני אישה - זו כותרת הכתבה ממעריב ובעצם אנחנו קראנו לזה לבשל חומוס לא?

zaruth

New member
../images/Emo22.gifאז אני ממש חולה

בתקופה האחרונה הפסדתי שני גברים בגלל המחלה (נכון יותר הם הפסידו אותי) בזמן שאני חשבתי יותר מידי הם היו עסוקים בלפעול יותר מידי, שכחו לחשוב ולהרגיש . אז גם אני צריכה "להבריא" ולקפוץ ישר ל... action ?

../images/Emo101.gif

הנה התיק כבר מוכן zaruth
אבל את יודעת מה? אני חושבת שאיננו יכולות להתעלם מהנטיה המזופתת הזו לחשוב ולנתח יותר מידי והדגש הוא על יותר מידי לפעמים לא צריך לחפור כל כך עמוק לפעמים צריך להרפות... ברוכה הבאה zaruth את מוזמנת לבוא לחשב עמנו כאן

zaruth

New member
../images/Emo39.gif

תודה רבה לך חמודה , אגב הפרופיל שלך מקסים, בעיקר הקטע עם הנמלים......... איך זה עובד? אפשר ללמוד את זה באיזה סמינר חפוז?

../images/Emo9.gifתודה

תראי הקטע הזה עם הנמלים לא כל כך פשוט כמו שהוא נשמע על פי חקר מעמיק והצלבת עדויות מתברר כי הסימפטום החל לצוץ כבר בסביבות גיל שנה עת רדפתי אחר נמלים בחצר ביתה של סבתי , לכדתי אותן ופסקתי באופן שאינו משתמע לשתי פנים : "את שלי!" (
נשבעת שעד כאן הכל אמיתי) מה שבודאי מסביר לך כי עסקתי במחקר רב שנים (עיר הנמלים למשל) על האופן בו ניתן לאלף אותן ועל כן רק אשליה תהיה אפילו לנסות להעביר את התורה כולה באיזה חפוז

r e d head

New member
דווקא מתאים לי היום

רק רפרפתי בכתבה....מבטיחה לקרא בעיון בקרוב.

antigone

New member
אופס, ואני זה מזכיר לי את החבר

ששלח אותי לפסיכולוג ... אני לא רואה בזה עלבון ועל כך נאמר "גברים ממאדים ונשים מנגה"...

תגובה של גבר לכתבה

המחקר נעשה בארצות הברית.תחושתי שנשים בארצנו(רובן)לא עונות לסקר הזה.המירוץ של החיים בארצנו לא מאפשר לנשים לשקוע במחשבות אלה.

s h o o s h a

New member
לשקוע במחשבות

תיקון קליל : דווקא המירוץ המטורף הזה של החיים הוא זה שמוביל אותנו למחשבות עמוקות באשר לעתיד/הווה/עבר והמחשבות הללו אופיניות הן לגברים והן לנשים כאחד. לא חושבת שיש ייחוד מסויים בין המינים.

למעלה