הנה זה בא...

ashlaya

New member
הנה זה בא...

אתמול בן זוגי המקסים כבר לא רוצה לקבל את זה עוד... כנראה באמת זה היה שאלה של זמן.... ואתמול כבר הוא העיר לי שהוא לא מסוגל יותר שאני כל ערב מארגנת את הכל ככה שיהיה לי זמן למחשב שאני מוותרת על הכל והכי הכי מפריע לו שאני לא רואה איתו אפילו טלויזיה האמת מודה אני באה מהעבודה אני מכינה ארוחה אני יושבת איתו ומדברת איתו כמה שעות ולהכל המאוחר ב 21-22 ``בורחת`` למחשב הצילוווווווו באמת רוצה להיגמל מזה באמת לא רוצה להתווכח בגלל זה אמרתי לו שזה זמני שזאת תקופה של התלהבות ויעבור.... להוריד את האיי סי קיו זה ממש לא פיתרון כמו להגיד למישהו שאוהב שוקול- אין יותר.... יש למישהו עצה בכל זאת????

e-magine

New member
איך הוא רואה את הדברים?

כלומר למה הוא מצפה? האם הוא מבין את הצורך שלך באינטרנט? האם יש פה אלמנט של קינאה שאולי את מפתחת יחסים וירטואליים עם אנשים אחרים? מה היחס שלו לאינטרנט? האם הוא עצמו גולש?

ashlaya

New member
לא רואה יותר מידי....

האינטרנט ממש לא מדבר אליו... אומנם הוא גולש מידי פעם - אולי פעם בשבוע אם בכלל ובטח שלא צטים אודיגו איי סי קיו וכאלה הוא ממש לא מתחבר לזה - אולי כי הוא מדפיס לאט..... מעבר לזה ממש אין קשר לחששות בשל יחסים וירטואלים... הוא לא מספיק מכיר את זה בשביל לפתח חששות כאלה..... איך אצלך מקבלים את זה אתה מכור?????- או אולי כל הפורום הזה רק כי אתה רוצה לעזור?

e-magine

New member
אצלי המצב דומה לשלך.

שאלת אם אני מכור? כן אני מכור. ובהתחלה לא האמינו לי. חשבו שאני צוחק, שאני מדבר סתם. אם את רוצה לדעת כמה אני מכור, תקראי את הודעת מנהל הפורום למעלה ואם יש לך סבלנות, התחתית הדף יש קישורים, הקישור השלישי: אתר הבית של e-magine שם מוסבר מי אני ולמה אני עוסק בעניין הזה. אני רוצה לעזור גם לעצמי וגם לאחרים. לשם כך אני מחפש וקורא כל חומר שאני יכול בנושא וגם מדבר עם אחרים, כאן בפורום ובמקומות אחרים. לגבי המצב אצלי בבית, הנה כתבתי רק אתמול או שלשום פה בפורום, הודעה שכותרתה ``לאשתי אין גישה.יחס למחשבים`` זה מתאר את המצב. כמו אצלך, רק בהיפוך המינים: אני כן, היא לא. אני לא מגלה לה את מלוא היקף הבעיה, אבל היא יודעת שיש בעיה. ברור שהיא לא מתלהבת מזה. אני מחפש את הסיבה להתמכרות. ולא חסרות לי סיבות. אבל זה כבר לפעם אחרת. מה שאני רוצה להגיד לך כרגע זה משהו חשוב: חייבת להיות סיבה לזה שאנחנו מתמכרים. או משהו באישיותנו או משהו שקרה לנו. הגלישה הזאת, ההתמכרות ליתר דיוק, היא מן תרופה שמצאנו לעצמנו לבעיה היותר עמוקה. אנחנו נהנים מהגלישה והיא מרגיעה אותנו. ואם לא היתה לנו את הגלישה, יכול להיות שהיה לנו משהו יותר גרוע.

ashlaya

New member
ובכל זאת....

אם יותר לי לשאול.... איך אתה מתמודד מולה עם שעות האינטרנט??????? -מעודד לדעת שאני לא היחידה שמתמודדת מול בן/בת זוג....

e-magine

New member
מותר לך לשאול - התשובה מסובכת

אז ככה: מה שקורה הוא שאני באמת לא יכול כל כך לגלוש מהבית, גם בגלל האישה וגם בגלל הילדים הדי גדולים, שמבינים כל דבר. מובן שההתמכרות התפתחה עם הזמן, לא ביום אחד וגם לא בחודש אחד, אלא בהדרגה. התקנתי כמובן אינטרנט במשרד שלי והתחלתי לגלוש בהפזקת הצהריים. הייתי נועל את הדלת ונשאר לבד במשרד, לא עונה לטלפון. אחר כך הוספתי ימי שישי. הייתי בא למשרד כביכול כדי לעבוד ולסדר דברים, בפועל התחלתי לגלוש, וכל פעם יותר שעות. אחר כך התחלתי לגלוש גם במשך יום העבודה וגם להשאר יותר שעות במשרד, בערב. אנשים חושבים שאתה מכור לעבודה, לא כל כך באים אליך בטענות. אומרים איזה חרוץ הבנאדם הזה, דבר מקובל אצל עצמאיים שנשארים מאוחר בעבודה. אחר כך קניתי אינטרנט בלתי מוגבל והייתי פותח אותו לצרכי עבודה ומשאיר אוצו פתוח. אז בעמצע כתיבת מסמך של העבודה, הייתי קופץ לבדוק דואר וכו`. ואחר כך קראו גם מקרים שהיו אצלי לקוחות במשרד, ופשוט בילבלו לי את המח. מה שקורא הוא שהרבה פעמים בעבודה שלי הלקוח בא אלי ומבלבל לי את המח בדברים שבכלל לא עוזרים לטיפול בעניין שלו, אבל אם אני לא מקבל אותו ולא מפגין שאני מקשיב לו, הוא כועס. הוא רוצה יחס, הוא רוצה אמפטיה, הוא רוצה את הנשצה שלי, לא רק את היכולת המקצועית שלי. אז בזמן שהוא היה יושב מולי, התחלתי לפתוח ולראות אם יש לי מייל, או מה חדש באיזה פורום. הוא לא רואה את המסך שלי ואם זה מישהו לא מנומס שמנסה להסתכל, אני פשוט מכבה את המסך. זה נהיה כך שבאיזשהו שלב כמעט ולא עבדתי אלא רק גלשתי. בגלל כל הגלישה הזאת במבצר היחסית מוגן שלי, כלומר בעבודה, לא כל כך הייתי צריך לגלוש בבית, לכן הסתפקתי בכניסות קצרות, רק לראות מה המצב. כלומר על זה אני די מסוגל לשלוט. עדיין.

ashlaya

New member
וואוו

קודם כל לא נעים לי להגיד אבל עודדת אותי עם הסיפור שלך שמצבי לא כזה גרוע אז סוף סוף מצאתי יתרון בלא להיות עצמאית כי בעיניי זה באמת גרוע אם זה מתחיל לפגוע בפרנסה לדעתי הגבול עובר שזה מתחיל לפגוע בעבודה ומצד שני זה נותן לך יתרון גדול כי אז אתה לא צריך להתמודד עם הבעיה בבית עם המשפחה השאלה הבאה שלי היא הם יש שינוי כלשהו אצלך או שעצם הקמת הפורוםרק גורמת לך בעצם להיכנס יותר כי עכשיו בעצם אתה דואג לכולם ורוצה לעזור אז אתה חייב להיות נוכח:))) טוב אני חושבת שאני מצאתי חצי דרך.... אתמול היו לנו אורחים עד מאוחר אני מאוד מקווה העמוד בזה אבל חשבתי שבתור התחלה אפשר פשוט לדחות את זעת הכניסה לאינטרנט זה יכול לעזור כי מתעייפים יותר מהר אחרי עבודה סידורים אורחים צריך לנסות את זה.... חוצמזה אם אין מי שיעיר לך על ההתמכרות שלך מה כ``כ מפריע לך בזה?????? אולי אתה מפסיד משהו מהחיים האמיתיים<?

e-magine

New member
איך נשמע לך להפסיד בחודש

20,000 ש``ח? נראה לי שחלקכם לא יורדים לסוף דעתי כשאני אומר שיש נזקים כספיים. אולי המספר הזה עוזר.

סרפד

New member
מצבך אכן חמור יותר משל רובנו.

מעניין אותי איך אתה מרגיש בתוכו. אתה מרגיש שאבדת שליטה? אתה פוחד לפעמים? אתה מנסה רוב הזמן לברוח מן האמת על המצב? כלומר, ברור שאתה מודע לו ומבין אותו, וגם לא רק שלקחת יוזמה אלא הובלת יוזמה די חלוצית בעניין, אבל ביומיום עד כמה אתה מתחמק מלחשוב על התוצאות המעשיות של מצבך?

e-magine

New member
אני אספר לכם פעם איך עלה לי הרעיון

לפורום הזה. לגבי מה שאת שואלת, הבעיות האלה התחילו לפני שהייתי מכור לאינטרנט. הסיבות הן אחרות ונדמה לי שדיברנו אליהן בפורום אחר, פורום שלא קיים יותר ונמחק על ידי מקימו. האינטרנט היה מבחינתי ``תרופה`` ללחצים, לחרדות, לפחדים, והוא היה תרופה יותר מידי טובה. הרעיון המקורי שעדיין לא נזנח על ידי ודיברנו עליו ארוכות, היה להפוך את האהבה שלי לרשת לעיסוק, לפרנסה. אני חושב שאני בסופו של דבר, יותר ``איש תוכן, מאשר ``איש טכנולוגיה``.

ליאור...

New member
פריסת זמן

בזמן האחרון אני עושה את זה בתקופת המבחנים שלי... אני לא אחת שנותנת עצות כ``כ מועילות,אז אני לא אתפלא אם היא לא תהיה טובה לגבייך, אבל אצלי היא עבדה מצויין... טוב...אז ככה... חשבת לדבר עם בן הזוג ולפרוס איתו את הזמן? אם הוא יודע שאת מכורה ,אני חושבת שאת יכולה להגביל את הזמן באינטרנט ולעשות את זה איתו, שזמנים המסויימים שאתם ביחד מוגבלים, ואותו הדבר השהות באינטרנט...זה מתחיל קשה, אבל תאמיני לי, זה משתלם... והוא באמת צודק, הוא יודע שאת פוגעת בעצמך, ובקשר...

ashlaya

New member
פריסת זמן - רעיון

תראי חמודה, קשה לתכנן מראש זמן בטח שיש כ``כ הרבה דברים לא צפויים בחיים אורחים שנוחתים בהפתעה סידורים חובות מטלות וכו` מה שכן, כמו שכתבתי בהחלט יש משהו בדברייך מאתמוול אני מנסה לדחות את שעת הכניסה ואז גם ככה באיזשהו שלב כבר אני עייפה או פורשת מחוסר ברירה...בכל זאת יש מחוייבות של לקום בבוקר לעבודה נראה, אתמול זה עבד!

למעלה