הנה זה בא

*יערית

New member
מעניין...

לאן ישרשרו אותי... אנא הלך
אנא אפנה
מי יעזור לילדה בודדה? אני אבוא....אנא אלך...... יופי סוף טוף הכל טוב... העיקר שהיא הציצה לכאן....מצ'ו
כמה טוב שבאת הביתה....
|סיגרייה|

הנה זה בא

לא יודעת בדיוק מה יצא מההודעה הזאת אבל מתחילה... הפורום איבד הרבה ממה שהיה בתקופה האחרונה אם פעם הוא היה בית חם ותומך עם הרבה תובנות שרכשנו בעקבות הדיונים היום הדברים שונים הרבה מאותם כותבים שתרמו כאן שכולנו אהבנו לקרוא אותם נעלמו האמת? גם אני אישית כבר לא מרגישה חופשיה כמו פעם היום כשנמצאת עם כאב אדיר מרוסקת כמו שהייתי רק פעם אחת בחיי כאשר איבדתי את אחי (למרות שאין מה להשוות והכאב הזה ישתחרר לעומת אחי שהכאב עליו יוותר לעד) היום מרגישה שאיני יכולה לשתף את הפורום אין בו יותר מקום לכאב שלי הוא אינו יכול להכיל אז נכון עושה זאת בדרכים אחרות עם חברי וחברותי בחיים ובכל זאת היו בפורום ימים אחרים לי זה כואב הבאתי כדוגמא את עצמי למרות שיש כאן חברים שמרגישים כמוני אבל יש לי זכות לדבר רק בשם עצמי! ואז הגיעה ההודעה של ציפיטפטת והיתה פשוט הקש ששבר את גב הגמל נכון כבר השרתי את גרגירי החומוס ולכן טוב שנפתח כאן הדיון שעור טוב לכולנו איך לא להגיע למצב של בישול חומוס. ועוד אחת קטנה לעפרה מרגישה שחייבת כיוון שהצבעת באופן גלוי מרגישה צורך "להצביע" בגלוי גם אני ואני הצבעתי 3 נכון שלרב מעדיפה את 1 אבל גם אני לפעמים נכנסת לקשקשת ואפילו נהנת ממנה ברמה מסויימת
אז הוצאתי את גרגרי החומוס מהמיים וממשיכים כמו שהרב רוצים שמעתן רד ויערית????????????????????? (נו , טגידו לי , אמא יכולה לעזוב ת'ילדים ? )

גם אני....הצבעתי 3

אבל משום מה...תפוז החליט להתנגד להצבעה שלי..ולא קיבל אותה....
ואת? למה לא משתפת את הפורום בכאבך? למה חושבת שלא יוכל להכיל אותו? נכון, אנשים הולכים, ואנשים באים וצריכים ללמוד את הבית הזה (נראה שיש נכונות) אבל יש מקום לכולם לכאב לצחוק לגאווה לכעס גם לכאב שלך גם אם הוא כאב עמוק ....ומרסק תאמיני לי, יש לנו גב רחב...ונשמה גדולה וכולם כאן בשבילך (לפחות מצביעה ברגליים שלי) אז יאללה לכבות את הגאז ולהניע את האצבעות...עם כל הכאב זה הבית שלך..לפחות כמו שהוא שלנו....

ניסיתי יעלי

השבוע זה לא כל כך הלך וכדרכי את הרי יודעת ניסיתי ברמת הדיון שזו הדרך שלי אז הרפתי

ophra

New member
עייפות החומר....

נראה לי שיש בזה הרבה מעייפות החומר ניצתי... הגעת לכאן עם טונות של אנרגיות לשתף ולהשתתף לתמוך ולהיתמך להיות האמא של באי הפורום ולפעמים זה מעייף... כמו שחופשיה רוצה להתפטר מלהיות ה"גרושה" את רוצה להתפטר מלהיות ה"מינהלת"... ולא בגלל שהפורום שינה מאד את ציביונו כבר עברנו שירשורים כמו זה של היום בעבר (זה בשבילך ציפי... שתרגעי...
) אלא אולי כי פשוט התעייפת....
אני לא צריכה להגיד לך שזה בסדר... נכון?
את יודעת לבד ובטח כשזה מגיע העייפות הזו בימים כאלה שקשה לך ורע לך ואת דומעת ופצועה יכולה להגיד לך שאפילו אני לפעמים מתעייפת ואני "כולה" משתתפת חופשית...
לא מינהלת או משהו כזה... אז לי ולאחרות (המתעייפות לעתים) יש פריבילגיות שלך אין בדיוק כמו שלאמא עייפה יש פחות פריבילגיות מלילדיה התשושים... ואחרי שכולם חוזרים ביחד מהים הם נשכבים לנוח על הספה והיא צריכה לשטוף את החול לנקות את בגדי הים לתלות לייבוש להכין אוכל (כי רעבים אחרי ים) ועוד ועוד.... אז כמו שלאמא מותר לבקש ולקחת עזרה מותר גם לך יקירה.... ואולי באמת תשקלי לקחת לך עוזר/ת....? מישהי/ו שתוכלו לחלוק את האחריות לחלוק את המעמסה (ואולי גם לחלוק את הפירות...
) מה את אומרת? אולי זו תהיה התנסות חשובה גם עבורך...? מין סוג של שיתוף ויחסים בתוך ה"פרק ב'" הזה שלנו....?
סתם רעיון.... בינתיים תרשי לי לתת לך
גדול...
כי גם אמהות צריכות לפעמים שיחבקו אותן... ו............ תגידי לי כבר בבקשה שסלחת לי........
PLEEEEEEEEAAAAAAASSS עפ
(משתמשת בסוגריים כדי לשלוח עוד
אחד)

איזה בלגן פה, רק נעדרתי לכמה שעות..

ניצתי וחברות אהובות, פעם בהמון זמן אני מזמינה חברות לארוחת ערב, אז דוקא היום, כשאני שקועה לי בנחת בענייני, החלטתן להפוך לי את הבית בהעדרי? ושאני אצטרך לקרוא חצי שעה כדי להבין מה פה קורה פה... ולסקר עוד לא הגעתי, קודם מהר להגיב... ניצתי יקירתי, כל כך מצטערת לשמוע שאכזבנו אותך בתמיכה שלנו במשבר הנוכחי... אני אישית התחלתי כמה פעמים לכתוב לך, ויצא לי סתם חיבוק סתמי, וזה נראה לי מעט מדי, אז מחקתי... וזאת היתה טעות... אני אישית טעיתי, לא הבנתי כמה קשה לך, כל כך התרגלתי לראות אותך חזקה וחכמה ותומכת באחרים, שלא שיערתי את עצמת הקושי... אני חושבת שהפורום כן יכול להכיל אותך ואת מה שאת עוברת... תני לנו הזדמנות ונראה לך... אני אישית כמובן בעד יותר תוכן ופחות פטפטת, וזאת בלי לזלזל לרגע בשמחת החיים של ציפי האהובה עלי מאוד... אז, עכשיו שאמרתי מה שדחוף, אלך להצביע בסקר שלכם, (מאז כתה ח' לא עשיתי סקר...) ןאחזור... וניצתי, קבל עם ועדה, מה שכתבתי לך במסר האישי: אוהבת אותך ומעריכה אותך, מאוד מאוד... פייה

קסם של פייה

את יודעת העלת כאן נקודה מאוד כאובה בחיי כן אני חזקה אבל אני גם בן אדם עם חולשות ומכאובים לאחרים שרגילים לראות אותי תומכת קשה להבין שבעצם אני עשויה מאותו חומר שהם עשויים בדיוק וגם אני מתפרקת לפעמים רק שתמיד מלווה אותי האמונה שאפול רק עד המקום בו אוכל להכיל לא מילימטר אחד יותר וכאן נכנסת האופטימיות שלי ,שאין לה תקנה לראות תמיד את חצי הכוס המלאה כמו עכשיו שחשוך לי יודעת שהחושך הזה נועד ללמד אותי משהו שיש כאן שעור ומשתדלת ללמוד אותו (מקווה שבציון עובר
) מודה לך פייה על מי שאת

התפקידים שלנו...

ניצת יקרה, כן, הבנתי לגמרי... זוכרת לפני איזה שבועיים דיברנו על השתתפות תאורטית בקבוצת תמיכה, ואת אמרת שאת תמיד לוקחת את תפקיד התומכת ולא ממש נותנת לעצמך להתמך... את יודעת... כשאנחנו לוקחים לעצמנו תפקידים (תומך, נתמך, חכם, עמוק, חלש, בכיין, ואפילו ציפי-פטפטן) אנחנו נכנסים למין לופ שבו הגולם קם על יוצרו, והתפקיד שפעם בחרנו, פתאום מגביל אותנו... ולא מאפשר לנו להיות עוד דברים, גם בעיני אחרים, ואולי אפילו בעיני עצמנו... אז ברוכה הבאה לחדר המתפרקות, אשה חזקה שכמוך... פה זה המקום להתפרק עד הסוף, ולהשאיר את כל התפקידים האחרים בחוץ, הם יחכו שם, תאספי אותם חזרה ביציאה... הנה זרועותינו פרושות...תתפרקי לך...אנחנו מחזיקות חזק... ולסיום חמודה, יש לך מושג מה השעור? תנסי לחשוב על זה בקול רם יחד איתנו, נראה מה יצא... שלך ואיתך, פייה

שיווווווו פייה

תעשי לי טובה את לא חושבת שההודעה הזאת שלך ראויה לשרשור חדש שיהיה נכון לכולנו? יאללה לכי פתחי אחת אני כבר מגיעה לשם ובינתיים תודה

מצוטטת

New member
הנה זה ../images/Emo26.gif../images/Emo60.gif בא.........

....."אין המקום יכול להכיל את הכאב שלי...... קווצ' עשית .....איתו... וזה אחרי שהערב האזנתי לאהוד מנור שהתארח אצל יאיר לפיד אומנם בהקשר אחר לגמרי.....להבדיל
ובכל זאת חלק ממשפט שלו שקיווצ'ץ ב'
.....הקשיבו למי שכבה לו ה-
...... צבט ב
עשה רטוב בעיניים..... ועכשיו את.....עם המשפט הזה... אז ה-
הזו לכבודך...
כדי לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון צריך לשתוק רוב הזמן.
היום זוהי דרך הטבע לתת לאתמול הזדמנות נוספת.
הידע צריך לדבר החוכמה צריכה להקשיב.
Before You Can Read Me, You Got To Learn How To See Me אז נכון , תכיף תבוא מייקי ותנפנף אותי יחד עם ההתפלספויות שלי שתבוא......... מכ'פת לי גם עפרה אמרה......זכותי
אז אם את פה חברה עדיין זו בירכתי לך לילה טוב

את יודעת מצו'

הכי הכי עכשיו אני מרגישה כמו מי שכבה לו ה
כן , כן ,אני יודעת ה
עוד תזרח מחר ויעבור קצת זמן אבל גם אצליח לראות את זריחתה אחזור להתענג על יופיו של הפרח גם שמחת החיים תשוב אלי יודעת בהגיון ברגש עוברת תהליך של אֶבל לא רוצה להיות חכמה לא רוצה להיות חזקה תודה חברה שיצאת מה

r e d head

New member
ניצת

אני לא יודעת מה להגיד לך. אולי הבית הזה היה יותר קטן, אינטימי ויותר מפרגן וזה השתנה.

michaly44

New member
עסוקה כרגע בהתחשמלות..מה קרה.?

מה קרה היום? יצא משהו מהקשרו? מה התעלומה? על מה כל הרעש? שולחת כמה צינגלות..תרגעו.. לא ראיתי..לא שמעתי..הייתי עסוקה בהתחשמל.

מיכלי

התחשמלות נעימה לך, זאת אומרת שהוא לא פסיכי, והוא יצר קשר? שיהיה לך בכיף ותשמרי על עצמך... פייה

רקעים

New member
יודע בדיוק מה יצא מההודעה...

וזה לא הרבה במיוחד,,,מדהים אותי כל פעם מחדש הצורך האנושי לשחות בזבל...הוא אמר,הוא התכוון,הוא רמז,הודעה מעמיקה,הודעה משמימה,כל אחד וסיבותיו...כל אחד והנאותיו,כל אחד וצרכיו,המישתנים כל הזמן ממילא.לא תמיד בסדר הגיוני לצופה מהצד...רואה מה שרוצה ולא טיפה יותר.על השאר אני דרך כלל שומע בדיעבד,זה כבר לא עובר אצלי את הרישתית. זה כולה פורום,"של המנהלת-של חבריו"אפשר לחשוב מהותי בכלל. גם זה לא גדול במיוחד,ללא קצת קשקשת אפשר פה להוריד את השאלטר...בשביל לנהל דיונים מעמיקים על גורל החיים בין שלושה משתתפות פעילות לא צריך פרסומות קופצות.אפשר פשוט להזמין לקפה...ימים באיםםפ ימים הולכים והצרכים שלנו כאנשים משתנים.ניתן להאשים העולם על המצב,אבל זה לא יעזור במיוחד.

יהודה א

New member
ניצתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

לאן את חושבת שאת בורחת את לא הולכת לשום מקום יצרת פורום כזה מדהים את נשארת ולא הולכת ואני מקווה שאני מספיק ברור

למעלה