הנה זה בא

לשתף

יש את הצורה "הקלסית" של שיתוף בפורום ויש את הדרך האחרת, הדרך שמרגישה. בפורום הזה מאוד נפוצה הדרך הקלאסית, פותחים הודעה ומדברים בצורה שקולה בוגרת וסינטטטית על הכאב הכי גדול. את... אם במתכוון או שלא, את פנית לדרך האחרת, לדרך שמרגישה. ז"א הרגש יוצא דרך כיתוב על דברים אחרים לגמרי. אז גם אם את לא מצליחה לזהות את זה.. זה נמצא כאן. ולדעתי הוא נמצא כאן בדרך הכי טהורה נקיה בלתי מעובדת ואמיתית שיש...

מצוטטת

New member
../images/Emo35.gif

סינטית & טהורה , בלתי מעובדת ואמיתית
לא מסתדר לי
הפם אבל אולי,... רק לי

מצוטטת

New member
אצלי

סינטטי לא הולך עם טהור ואמיתי זה כמו שני ניגודים אבל אולי הוצאתי משהו מהקשרו אולי ?

מבולבלים

בבוקר לקח לי שעה להסביר לחופשיה למה התכוונתי והיא חברה שלי, מכירה את דרך חשיבתי. בקיצור.. אני יודעת שלפעמים אני לא מובנת, לרוב זה לא באמת מפריע לי. עכשיו זה קצת מתסכל אותי. או במילים אחרות... נעזוב...

blonda3

New member
../images/Emo121.gifבאתי לאחר ה"סערה"...והצבעתי 3

איזה כייף להכנס לפורומים לאחר כל הסערות...... ניצת-הצבעתי 3. אל תקחי ללב דברים קשים שקורים לפעמים. זה כמו בחיים. הכל עובר.... אחרי כל סערה יש שקט. יהיה טוב.

ivon33

New member
הייתי חייבת

היי ניצת! כבר אמרתי לא מזמן, שאני משתתפת די פסיבית בפורום כאן, אך הדברים האחרונים די צרמו לי, אז החלטתי כן להוסיף תגובה. מצטערת אם היא לא במקום, או אולי היא לא מקובלת, כי אני לא נמצאת כאן על תקן "קבועה". אני חייבת לומר, כי מה שמשך אותי לכאן (וניסיתי עוד כמה פורומים דומים) הוא הכן התוכן, השיחה העמוקה ולא הצ'אט הריקני. יהיה חבל מאוד לאבד את כל החן, שיש לפורום כאן. אני אישית מאוד מעריכה את זה. יש לי עוד משהו להוסיף וזה אישי אליך, ניצת. אני חייבת התנצלות. קראת את דבריך והרגשתי אשמה, נורא נורא אגויסטית. או קיי, אני באה , מבקשת דעה, לוקחת אותה וכשצריכים אותי, אני בכל זאת מחליטה לשתוק ולא להוסיף כלום. וברור לי, שגם את צריכה, את צריכה דעה, את צריכה הקשבה, הבנה. אולי אפילו שנשתוק איתך ביחד. ביחד, נראה שזה המפתח. אני לא יודעת מה הכוונות שלך, איך את רואה את עצמך ממשיכה כאן, גם אין לי מושג על איזה סקר אתם מדברים, אך אני אישית אצטער מאוד אם כל מה שיש כאן יעלם. ותאמיני או לא, ההרבה הזה ברובו זאת את. עם
חם אני

ועל זה איבון אני חייבת לומר משהו

מצד אחד אומרת תודה על דברייך ומצד שני ... ראבק מה קורה כאן הפורום הוא סך כל מי שכותב בו הוא נראה כמו שנראה עקב שיתוף פעולה או לחילופין חוסר שיתוף הדעה שלי היא חלק ממגוון הדעות כאן וחייבת לומר כי מכל אחד ואחת כאן למדתי משהו כולנו יחד נכתוב , נשתף ונעלה דיונים זה יהיה נפלא אם רב הפורום יהיה רק אלו שצופים מהצד כנראה שלא יהיה להם הרבה במה לצפות כי הפורום ימוג יהפוך להיות עוד אחד מעשרות הפורומים שבינם ובין הצהרת הכוונות שלשמו הם קמו מקרי בהחלט איבון יקרה איני מקניטה אותך באופן אישי חייבת להדגיש פשוט נתת לי הזדמנות לפנות למי שקיומו של הפורום חשוב לו אנשים שתפו פעולה ולך על ההודעה שלך ועל ההזדמנות שנתת לי לומר את מה שאמרתי שולחת מכאן

חכי , חכי

כבר אני באה לתת לך
מכשפה אחת
| ניצת רצה לממשק הניהול כדי לשרשר אותך לעץ הכי גבוה בעיר |

למעלה