הנה התשובה של ערוץ 3

הנה התשובה של ערוץ 3

תמר אהלן, לא רכשנו את "נשים בתשוקה", אך אני יכולה לגלות לך שבסתיו השנה תשודר בערוץ 3 "טרה אספרנסה", הטלנובלה תשודר בשני חלקים. כמו כן אנו מבטחים לשמור על הרמה הגבוהה של הטלנובלות בערוץ 3, וצפוייות הפתעות רק לטובה אצלנו בערוץ.

והנה מה שכתבתי להם

שלום רב, אני פונה אליכם בשם כל חברי פורום"קשרי משפחה" ב-תפוז אנחנו מבקשים שתביאו את הסדרה מאותו בית היוצר של "קשרי משפחה" שמענו שקוראים לה "תשוקות נשים" תודה אנחנו חושבים שברזיל מוציאה את הסדרות הטובות ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמר ואיזו תרופה יש לכם לגמילה מ"קשרי משפחה" אולי תעשו עלינו תכנית?

יייייייייישששששששששששש

טרה אספרנזה זאת הסדרת המשך של טרה נוסטרה!!! איזה כייף!! תהיה שם השחקנית ששיחקה את ג'וליאנה בתור הנכדה של עצמה או משהו כזה :) אוי איך שאני אוהבת סדרות ברזילאיות.. לאיזה כתובת שלחת להם אימייל? פעם שלחתי להם והם לא הואילו בטובם להחזיר לי תשובה :(

my josh

New member
תגידי מי שלא ראה את טרה נוסטרה

לא יבן את הסדרה הזאת? כאילו זה ממש המשך.? או שאני איך שהוא יבין.?

אממ..המשך במובן של...מבוסס על

הדמויות שהכרנו שם...כלומר...הדמויות בטרה אספרנזה הם הצאצאים של ז'וליאנה ומטיו שהיו בטרה נוסטרה.. ויהיו את אותם שחקנים...מן הסתם עלילה תהיה שונה.

לא זה לא משעמם!

אני זוכרת שלפני שהתחלתי לראות את זה התבאסתי כי חשבתי לעצמי "אוי איזה סדרה משעממת הם שמו" ואז התחלתי לאט לאט לראות ונהייתי מכורה.

"טרה נוסטרה" היתה סדרה איכותית

סדרה שדרכה למדתי היסטוריה. סדרה טובה טובה כמסורת הברזילאים אני מקווה שהחדשה תהיה טובה כמו "טרה נוסטרה"

ElinorL

New member
זה משעמם!

אני ראיתי פרקים לאורך כל הסידרה וזה אף פעם לא היה ממש מעניין... זה היה בסדר או נחמד בפרקים הכי מעניינים אבל זה אף פעם לא היה מהמם! נגיד קשרי משפחה הפרקים הראשונים לא היו לי משהו ואז יצא לי לראות כמה פעמים וזה ממש מעניין אבל טרה נוסטרעה היה סתם! זה היה ארוך ויותר מידי דרמטי שהם אף פעם לא הצליחו לקבל את מה שמגיע להם... היו כמה פרקים שעקבתי אבל אף פעם לא הייתי בתחושבה של "וואוו" מהסדרה הזאת...

shellyland

New member
אפשר לראות את טרה נוסטרה

בשידור חוזר כל בוקר בשש וחצי בערוץ 3.

ים כחול

New member
טרה נוסטרה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

פאצ"ולינה תודה על הבשורה
סדרה מדהימה זו הייתה.. אני רואה אותה עכשיו בבקרים .

ים כחול

New member
אני בחורה גמישה ../images/Emo6.gif

מתיי שאני מתעוררת שזה לא יציב אצלי , זוהי השעה בה אני חורזת לי מחרוזות או שירים
לפסא ולפאצ"ולינוש

למעלה