הנה התקווה שלי

elior15

New member
הנה התקווה שלי

שיפסיקו הפיגועים! נשמע חלום או פנטזיה נכון? אני יודע! אז זה התקווה שלי שיהיה אפשר לפתח פה במדינה הזאת עתיד ולא לעזוב לחוץ לארץ בשביל להתפתח שם ואז לחזור לארץ ולהספיד את כל הכסף!(לא שזה קרה לי) אז זהו שיהיה לנו הצעירים רצון להיות פה בארץ כי לפי מה שקורה כיום זה נראה שאין עתיד פה מבחינה כלכלית ביטחונית וחברתית זה התקווה שלי למדינה היפה הזאת שלנו שהולכת לנו לאיבוד!

ברוך הבא לפורום!!!

מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. ובאשר לתקוות שלך - אני מקווה שכן תמצא כאן בארץ את העתיד גם אם כרגע קשה ולא קל! רק טוב!!!

elior15

New member
שלום לך:)

תודה העוגיות ממש מעולות:) ממממ גם אני מקווה אז מה מספרים פה?

אופה3

New member
שלום וברוך הבא, מה מספרים פה אז ככה

אנחנו מספרים על כל התקוות והחלומות שלנו, אנחנו מבקשים מגחלילית כוס מיץ צוף ועוגיות פיצפוצים שבא לנו, אני מחלקת את הקוראסונים והעוגות והנס קפה הקר, ואנחנו מן חברה קטנה ומגובשת, מן משפחה קטנה ואוהבת אז ברוך הבא לפורום, וספר קצת על עוד תקוות שיש לך מן פורום כזה של חרוזים ומילים, מלאות משמעויות לכל הכיוונים שיהיה סוף שבוע נעים

אליאור מצטרפת לתיקוות שלך

ומצטרפת לקבלת הפנים של גחלילית ושל אופה זהו(אני לא קמצנית,רק חסכנית)

elior15

New member
ממממ אנשים?../images/Emo11.gif

אם לכל אחד יש תפקיד פה מה אני יעשה? בקשר לתקוות שלי ממממ יש לי הרבה מאוד מממממ אבל רובם רק פנטזיות אפשר רק לדמיין שזה יקרא כי זה לא ממש קורה

אממממממממ תפקידים

כל אחד בוחר את התפקיד שלו, אפשר להיות בוועדת קישוט בוועדת גורמה או בוועדת החלומות ואפשר גם לא להיות בשום וועדה
רק טוב!!!

למעלה