הנה השיר הבא:

backstreet girl

New member
הנה השיר הבא:

darlin' האם אתם אוהבים את השיר: 1)איך אפשר לא להתאהב בשיר כ"כ נוסטלגי, שקט ורומנטי? 2)כן...אפשר לומר...אחלה שיר.. 3)שיר יפה אבל אני יותר אוהבת שירים רומנטיים אחרים ובהרבה.. 4)לא כ"כ...ה לא שיר יפה לדעתי.. מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- הקולות, המנגינה או המילים?

bshainb

New member
חזרתי להיות ראשונה...../images/Emo98.gif

איך אפשר לא להתאהב בשיר כ"כ נוסטלגי, שקט ורומנטי Girl you should know how I feel by now There are so many ways to love So just open your heart And I'll find a way בריאן והקולות

backstreet girl

New member
אני:

האם אני אוהבת את השיר: 3)שיר יפה אבל אני יותר אוהבת שירים רומנטיים אחרים ובהרבה... שורה אהובה: and if by chance that we sould find that that it could be for you and girl i'll try x2 מי שר שם הכי יפה: בריאנוש.....יו...רגע... כשאני חושבת על זה...זה סולו של בריאן... אופס.........
לא נורא...כולנו נגיד בריאן... מה יותר יפה- הקול של בריאן...

airgirl

New member
ועכשיו אני!

האם אתם אוהבים את השיר: 2)כן...אפשר לומר...אחלה שיר.. מה השורה האהובה עליכם? If your words had meaning If you really cared about me Tell me why can't I find love in your heart If you were my lover Or come as a friend to me Tell me why would you turn away from my love ויש עוד בית.. אבל רשמו אותו כבר אז אני לא ארשום שוב... מי שר שם הכי יפה? - בריאן
מה יותר יפה- הקולות, המנגינה או המילים? הקולות

sivanick

New member
אני....

האם אתם אוהבים את השיר: 1)איך אפשר לא להתאהב בשיר כ"כ נוסטלגי, שקט ורומנטי? מה השורה האהובה עליכם? וואי פה זה באמת רוב השיר אבל הפזמון בעיקר אני גם אוהבת איך שהם שרים אותו אז בכלל.. מי שר שם הכי יפה? בריאן כאילו דהה =) מה יותר יפה- הקולות, המנגינה או המילים? הקולות

NarihS

New member
אוקיי עכשיו אני!!!

האם אתם אוהבים את השיר הזה: איך אפשר לא להתאהב בשיר כ"כ נוסטלגי, שקט ורומנטי? מה השורה אהובה עליכם: כל מה שכולם אמרו פה!!! בעצם.. כל המילים של השיר הזה יפה! מי שר שם הכי יפה: אני יודעת שזה סולו של בריאן אבל קווין עושה קולות רקע כאלה, והוא גם זה שמדבר, אז יש לו קול חמוד!! אבל באמת שבריאן שר הכי יפה, רק רציתי להזכיר את קווין :) מה יותר יפה: אממ הכל

למעלה