הנה הרגליים של הבן..

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
מבטיחה שמחר אני אשב טוב טוב עליהם

אחרי ניצחון שכזה אני כ"כ מתרגשת..עפה לישון ,מחר יום עבודה
לילה נפלא לכולם.

*g99

New member
הקדימו אותי,

כפי שציין " csh018" שממש ריגש אותי בתשוןבותיו,יש בעיה עם הרגשות.הוא לא מקשים לעצמו,יש חוסר ביטחון והסביבה לא פחות מזיקה לו והוא נטוה להקשיב לה. בנך פיקח אך היציבות שלו(בעיקר הרוחנית,אך גם הפיזית) לא טובה,זה מתקשר לחוסר הביטחון,הייתי מסתכנת והולכת גם לכיוון דימוי עצמי נמוך? בנך רגיש מאוד (המים מציפים את כל האזורים). יש לו בעיה בגב התחתון? מה עם שלפוחית השתן? הוא הולך יציב? משהו מפריע לי ברגל שמאל שלו באזור פי הטבעת,היתה לו בעיה?

qt1

New member
*g99 ../images/Emo51.gif../images/Emo142.gif

איך רואים את המים? צדקת לגבי הכל , אפילו מדהים , עלית על בעיה בשלפוחית השתן ובפי הטבעת... אני מורידה את הכובע בפנייך... איך היית מטפלת את? ואיזה עוד בעיות את רואה חוץ מרגשיות? אני יודעת שיש עוד מחכה שאולי תפתרו לבד... המון המון תודה לכם.

*g99

New member
תודה ../images/Emo13.gif

יש המון דברים שצריך לראות בעניים ולחוש בידיים. יש לי מס' ניחושים שאני מעדיפה לשלוח לך באופן אישי. איך הייתי מטפלת,קודם כל יש לו מזל שיש לו אותך כאמא שמבינה ברוחניות ויכולה לעבוד על עצמה ובעצם לעזור גם לו מאוד. אשמח לתת לך עצות לא כאן,כי יש דברים שאני חושבת שלא ניתן להעביר דרך פה ואני נוטה להסכים עם שלומי שגם הוא הציע את שרותיו בטלפון. תודה לך על היוזמה והאומץ,יש לך בן עם לב רחב,שימרי עליו.

csh018

New member
איבחון של הבן

שלום QT1 כבר ממבט ראשוני זה לא ילד רגיל,( בהונות כף הרגל ) בוהן מס' 1 גדולה עם הרבה נוחכות כלומר עם השכל הוא בסדר,אך שאר בהונות לא מסודרות הרגשות מודחקים. יש פלישה של אלמנט מים לאלמנט אדמה זה אומר טונוס שרירים רך,יש קושי לעמוד על הרגלים, לא מרגיש קרקע בטוחה,לא יציב,אין לו כוחות לשאת את עצמו. ומצד שני יש פלישה של אש למים משמעות אדם שעצבים שלו מודחקים לבטן, כלפי חוץ מראה "פאסון" מבפנים נאכל. יש עוד כל מיני דברים קטנים אך זה העיקר וכמובן חסר לנו הצד עם עמוד שידרה בברכה שלומי

qt1

New member
שלומי תודה רבה ../images/Emo142.gif

אודה לך אם תכתוב מהם הדברים הקטנים , אני יודעת כמובן המון על מצבו של בני אבל הייתי רוצה לראות את תגובותיכם , זו לא חוכמה לכתוב בדיוק ממה סובל הילד ויש לא מעט דברים. אני כן אצלם בשעות הקרובות פרופיל ואצרף. לגבי מה שכתבת , אכן , אין בעיה קוגנטיבית יש בעיה רגשית לא קלה ,ההפרש בין הקוגנטיבי לרגשי מאוד גדול וצריך לעבוד על זה... לא קל. לגבי קושי לעמוד על רגליים , אכן צדקת. למרות שבמובן של הנפש ולא הפיזי. לגבי עצבים מודחקים לבטן , אני מתלבטת , אם כי נוטה להסכים. לגבי הפאסון , לא תמיד ,יש משברים , כמה במהלך היום... לא ידעתי שנאכל , לא עד כדי כך. הדברים הקטנים מאוד מעניינים אותי , אם תוכל בבקשה... איך היית מטפל בילד כזה אגב? המון המון תודה.

csh018

New member
אך הייתי מטפל

הייתי מתחיל לעבוד מי חוליות הצוואר ממש חוליה חוליה ברגע שיש חיבור וזרימה בין הראש לגוף הרבה בעיות יפתרו. עובד חזק על אלמנט האדמה ואחר כך על ציר אורכי עמוד שידרה. ועבודה עפ"י צאקרות 1,2,ןמקלעת השמש לחזק בטחון עצמי. תדעי לך בעיות רגשיות זה חיבור עם האימא אז.... ( יש לך מה לעשות). בהצלחה, ובריאות טובה לך ולילדך שלומי

qt1

New member
../images/Emo51.gif שלומי../images/Emo142.gif

יש לו בעיות בחוליות הצוואר? או שאין לו והסיבה לכך היא שטיפול שם יחזק אותו? אלמנט האדמה=? אני תלמידת שנה א' מוצפת במידע, תוכל להתמקד בבקשה? טיפול יום יומי לא יזיק לו? נניח לפני שהוא הולך לישון? לפי מה שלמדנו , מותר פעמיים בשבוע ולא ארוך אני עובדת מעל שעה וחצי בד"כ ,קשה לי לחפף... אתה לא רואה בעיות שאני יודעת על קיומן , או שאתה לא מוצא לנכון לציין אותן , המון המון תודה.

csh018

New member
QT1 תתקשרי אלי

הי QT1 השאלות שלך קצת מבולבלות אני שולח לך מסר עם הפרטים שלי ואני מקווה שבשיחה נוכל לעזור לך יותר. שלומי

qt1

New member
../images/Emo24.gifתודה ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

אני מעדיפה שנמשיך את הדיון פה,אין לי כל בעיה להשיב על כל שאלה שתשאל... מצפה לשאלותיך המאירות

csh018

New member
המשך איבחון הבן

בתמונה הראשונה רואים שיש מין פרצה החוצה באיזור הבירכיים.מין אלוס וואלגוס אבל של אזור הברך. בשאר התמונות של צידי כף הרגל מזהים אי סמטריה של הקשתות זה אומר בעיה בעמוד שידרה. כלומר בעקבות בעיית יציבה של הרגלים יש השלכה או הקרנה לכיוון הגב. האם את מזהה את המקומות שאני מדבר עלהם בכף הרגל שלומי

qt1

New member
אני יודעת לאיזה אזורים אתה מתכוון

וקודם כל תודה על ההתיחסות כמובן... לילד אין בעיות בעמוד השידרה. הוא כן הולך בהליכה כזו של כפות רגליים מופנות כלפי פנים -מהסוג שמתנגש אחד בשני , אבל אין לו בעיות בעמוד השידרה. אולי לא צילמתי טוב ואולי אי אפשר לראות דברים מסוימים ולכן אשאל מפני שאותי לימדו שכל ניתוח רואים בכף הרגל. אתם לא רואים ניתוח? אורלי למה את לא משתתפת?
שתיקתך מוזרה משהו... תודה רבה רבה לשניכם על הכל . לילה טוב

*g99

New member
לימדו אותך נכון,

ניתוח רואים על הרגל לפי צלקת באותו האיבר שברגל. כפי שכתבתי לך קודם,לפעמים צריך לראות בעניים ותמונה לא תמיד מספיקה. אגב,אורלי שוקתק כי היא נותנת לנו את הבמה לנסות ולנתח
זו אורלי שלנו..איןעליה

למעלה