הנה הקעקוע שלי

קעקוע יפה.. גם אני מת לעשות של

מגן דוד אבל הפחד מהכאב עוצר אותי

irush18

New member
על הכאב

תשמע אין בן אדם יותר עדין ממני ב-ע-ו-ל-ם תתן לי מכה קטנטנה ואני אתבכיין שכואב לי אבל מה, להגיד שלא כאב לי בכלל יהיה שקר אבל זה כאב נסבל, וכן התבכיינתי לאללה במקום שעשו לי אבל כולם מסביב התחילו לצחוק ולא הרגשתי בכלל... חוצמזה אם אתה עושה בגודל שלי לוקח 10 דקות בדיוק לעשות.. זה חפיפ

lovecrime

New member
סורי שאני מתפרצת...

נכנסתי לפה כמה פעמים ולא הגבתי....אבל הייתי חייבת להגיב על זה. וואי הקעקוע שלך מדהים!!!!!! אני כבר שנים חושבת לעשות קעקוע של מגן דוד אבל גם אני מפחדת מהכאב. אבל אם את אומרת שזה לוקח איזה 10 דקות אני יכולה לחיות. עוד שאלה...היו להם שם תמונות של מגני דוד או שאת הבאת את התמונה?

irush18

New member
תשובות

היו עוד מגני דוד אבל לדעתי זה היה הכי יפה. בהתחלה הוא היה חלול אבל אמרתי לו שיוסיף הצללה אם אתם רואים בכלל ... הוא בגודל של הזרת לאורך והזרת לגובה.. יענו לא משהו גדול אבל גם לא קטן.. תאמינו לי אנשים שמים לב... סתם המלצה, הכי יפה לעשות על הכתף.. יענו בצד של הפנים, לא מאחורה... אבל החלטתי בסוף פה... בכל מקרה זה גם עלה 200 שקל לכל המעוניין לדעת.

ועוד כמה שנים יהיו לי 200 שקל?

אין לי זמן בשביל זה עוד 5 חודשים צבא... דרך אגב קעקועים בצבא זה מותר
אני מתכוון לעשות את הקעקוע על הזרוע

WuTang21

New member
אני היחידי שרק מסתכל על התחת שלה ??

סתםםםםםםםםםםםםםם.. אני צוחק..!!! קעקוע יפה לפי דעתי.. גם אני נורא אוהב את המקום הזה בגלל שכשאת צעירה את רוצה להראות את זה לכולם וזה נורא סקסי שםםםםםםםםםםםםםםם !! וכשאת מבוגרת אף אחד לא רואה את זה וזה מעולה לפי דעתי.. וגם מהבחינה שהוא רק שחור ואפשר להוריד אותו עם לייזר !! כאלה קעקועים גורמים לי לחשוב פעמיים בקשר לקעקוע..!! אנשיםםםםםםםםםםםםםםםם אתם מדרדרים אותי לעשות קעקוע וזה לא טוב !!

DeathlessOne

New member
איך 10 דקות?

אני עשיתי צמיד צר וזה לקח שעה ו-40.... אה הוא קלטי, לא חשוב....

irush18

New member
10 דקות בדוק!

אני לא יודעת איפה עשית אבל בירושלים עשיתי 10 דקות

irush18

New member
Bizart

עשיתי בביזארט,אצלך הרוסים. הם באמת טובים, ועם לקוחה קשה כמוני הם היו נהדרים. בשום פנים אל תעשי אצל הלסבית, סמדר. היא לא טובה

DeathlessOne

New member
דרך אגב....(אם מישהו יודע)....

הקעקוע אמור כזה להתקלף כמה ימים אחרי שעושים אותו, כאילו השיכבה העליונה, מעל העור...?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה