הנה הפינה שבשבילה

black dog angel

New member
שלי

היום הכי טוב שהיה לכם השבוע? שלישי ורביעי
היום הכי גרוע... שישי משו מעניין שקרה לכם..הממ...לאח שלי יש יומולדת
משו שקרה לכם השבוע ,אבל הייתם מעדיפים שלא.. איזה שיחה מרגיזה שהיתה לי עם חברה.... משו שאתם מצטערים אליו מאוד מאוד? העצבים שהוצאתי על משהו קטן מסכן וחסר משמעות מתי בפעם האחרונה התנדבתם למשו? מתי שהתרמתי מטעם בצפר
איזה משפט שגור בפיכם כבר המון המון זמן? קוקוס... מה הדבר שהכי חסר לך בחיים? אהבה
מה אתם רוצה שיכתבו על המצבה שלכם ?כאן קבורה בכיף שירלי... מה הבעיה הכי קשה השבוע שנאלצתם לפתור? משהו במתמטיקה... *אהממיכלאהמ* מי רוצה לעשות לי קוקיז?הממ...אני? יש לכם קמיע אם כן תפרטו:לא מהי התחנת רדיו שאתם הכיי אוהבים? גלגל"צ איפה בחיים לא תסכימו לעבוד? בהוצאה לפועל....עבודה אכזרית... השיחה הכי מעניינת שהיתה לכם? משהו על קוקוסים... מה אתם חושבים על הגבלת הגיל בפאבים?לאיודעת

inbal145

New member
יואווווו@$#%../images/Emo187.gif

אנשים אשכרה חשבו עליי כשמיוז זכו
;[ אמ כן. היום הכי טוב שהיה לכם השבוע? יום חמישי בלילה וגם קצת מהיום
היום הכי גרוע... לוידעת :$ יום חמישי בבצפר :$ משו מעניין שקרה לכם.. אמ חסוי
משו שקרה לכם השבוע ,אבל הייתם מעדיפים שלא.. לריב עם יניב?
משו שאתם מצטערים עליו מאוד מאוד? no such thing
מתי בפעם האחרונה התנדבתם למשו? לוידעת D: איזה משפט שגור בפיכם כבר המון המון זמן? יש הרבה מה |: מה הדבר שהכי חסר לך בחיים? חולון ;[ ושעדי תהיה פההההכדעמך מה אתם רוצה שיכתבו על המצבה שלכם? "סוף סוף מתה ועשתה טובה לעולם
" מה הבעיה הכי קשה השבוע שנאלצתם לפתור? הו שוב חסוי
*אהממיכלאהמ* מי רוצה לעשות לי קוקיז? מיכל
ענית לעצמך
יש לכם קמיע? אם כן תפרטו: אין :$ מהי התחנת רדיו שאתם הכי אוהבים? מי שומע רדיו? :> איפה בחיים לא תסכימו לעבוד? בית זונות
וגם אצל מיה קורן בבית או משו XD השיחה הכי מעניינת שהיתה לכם? היום עם מישהו
מה אתם חושבים על הגבלת הגיל בפאבים? מה אכפת לי? :>

inbal145

New member
זה לא../images/Emo10.gif../images/Emo187.gif

אבל היא הלכה
היא הלכהההההההההההההההגוכןדעיהצםגעח היא סוף סוף הלכה מפהההההההההה@#$%^&*^%

למעלה