הנה הסנר החדש שלי

tengo66

New member
הנה הסנר החדש שלי

אהלן חברה'לה. הנה הסנר החדש שלי, קניתי אותו ב אי ביי לפני כשבועיים. הסנר הינו סונור היילייט אקסקלוסיב ולפי דעתי אחד הסנרים היפים בעולם. דעתכם?

pitamarliz

New member
פשש

תן תמונה מעוד איזה זוית או שתיים אבל נראה ממש מגניב תגיד איך לקנות באי ביי הזה.. זה באמת משתלם כולל משלוח והכל?

tengo66

New member
שאלה פתוחה

מה זאת אןמרת משתלם? תלוי כמה כסף יש לך ןעד כמה אתה רוצה את מה שאתה הולך לקנות. די בית משוגעים ה EBAY הזה. להבדיל מבארץ בחו"ל יש פשוט מאות אספנים וייקח עוד שנים עד שהחברה כאן בארץ יגיעו לרמה אך מה לעשות אנחנו כאן ולא בחו"ל, עדיין. העניין ב EBAY שאתה יכול למצוא שם דברים שבחיים לא תראה בארץ. לדוגמא הסנר בתמונה המצורפת. עניין המשלוח די זניח, אך משלמים מע"מ שהמוצר בא לארץ. שוב תלוי עד כמה אתה רוצה את המוצר. בהצלחה.

SaintJohn

New member
ממש יפה! תתחדש../images/Emo45.gif

אני אישית משתמש באי ביי רק כדי לקנות דיסקים נדירים ותקליטים, כאלה שאין מצב למצוא בארץ. אבל מה למשל היה קורה אם היית מקבל את הסנר ואז לא אוהב את איך שהוא נשמע? אני לא רואה דרך שבה אפשר להחליט לקנות סנר או סט או מצילה או כל דבר דומה מבלי להיות מרוצה מאיך שזה נשמע.

tengo66

New member
תשובה

האמת שאתה צודק ברוב המקרים, אך.............. בקטע של אספנות הצליל לא ממש משנה אלא מה שיש לך. שנים פיפשתי סנר כזה ואני די מכיר סנרים של סונור. גם אם היה מצלצל כמו סנר של סנצ'ורי או פאוור ביט זה לא ממש היה משנה. העיקר שיהיה לי אחד כזה. אני באופן אישי מנגן על סט מפלצתי של PEARL MASTERS CUSTOM, האוסף הוא בשביל הנשמה. לראיה, יש לי סנר שקניתי אותו רק בגלל בלוק וממש אין לי מושג איך הוא מצלצל, אפילו אין לו רשת. הסנר העליון בתמונה המצורפת. סנר ששוויו כ 2000 יורו. סונור סיגניצ'ר עשויי מברונזה. זה כל התענוג בלאסוף דברים. וצא מנקודת הנחה שכל או רוב מה שיקר אכן נשמע פיצוץ. בהצלחה.

גרברון - יש משהו חדש בקטע של השערות ???

אולי איזו תסרוקת חדשה... משהו ????חחחחחחחחחחחחחחחחח............................

גרברון

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כרגע לא..עדיין עם הכחול <: אם יש לך רעיון משהו מקורי שאני יכול לעשות אני אשמח לשמוע P: רק...אני מכיר אותך? <:

TAMIR182

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נהיה סלב זהXDDDDD

למעלה