הנה המכתב - מה דעתכם?

SaintJohn

New member
הנה המכתב - מה דעתכם?

הוא בנוי על גבי המכתב שגיא הציע לפני כמה חודשים פלוס כמה תוספות. אולי טיפה רגשני, אבל לדעתי זה שווה נסיון והכוונה היא כמובן למשוך את תשומת ליבו של מי שקורא את המכתב. הבעיה שאני חושב שיש עם רשימת השמות שלנו, היא שזה פורום אירוסמית' הגדול בארץ ויהיה מצחיק עבור סטיבן ומביך עבורנו אם הוא יבין שפורום הלהקה הגדול בישראל מונה 20 חברים. הוא הרי יודע שבלא מעט ארצות אחרות יש התאגדויות גדולות בהרבה של מעריצי הלהקה. אולי אם נשאיר את מספר הכותבים עלום אז הם יחשבו על מספרים רציניים יותר, והיחס אלינו יהיה בהתאם.

AeroTom

New member
אני הייתי עונה למכתב...../images/Emo8.gif

תשאירו את זה איך שזה וצודק-אל תשאירו שמות כי באמת 20 איש ככה לא יראה מאוד סימפטי ללהקה... נשלח אותו ככה ואת שלנו עשינו.

Sky Player

New member
מצוין

אל תוסיף את השמות שלנו. מיכתב מצוין. תשאיר כך את המיכתב.

rocket

New member
מכתב מאוד יפה

אני מקווה שהוא יתיכס עליו ברצינות. לאן תשלח אותו ?

בינג

New member
אוקי, קודם כל: אחלה מכתב../images/Emo36.gif../images/Emo70.gif

אחר כך, יש 2 תיקונים ממש קטנים: touch daily .1 - נראה לי צריך להיות daily touch 2. נראה לי שאפשר למחוק את ה- Aerosmith fans from Israel האחרון שנמצא בשורה ה-5 בפסקא הארוכה האחרונה... זה רק אני, אז

בינג

New member
נ.ב

לדעתי לא הדגשתם מספיק את היומולדת של סטיבן... חוץ מזה הכל ממש סבבה! מכתב קצר ולעניין... כדאי גם שנשים אותו במעטפה יפה וציבעונית שתבלוט (לא שאחרים לא יעשו ככה..
) אולי הדיכויים שיפתח (שממש ממש קלושים) יעלו..
מצטער על הביקורות

Aero7STyle

New member
אוקיי!!;)

המכתב יפה כן.. חוץ מהמילה ישראל שתבלוט שם כל השאר הם כבר שמעו בוריאציות שונות ולכןןןןןןן lol מה שחשוב זה העטיפה! צריך לשלוח את המכתב בקופסא בוהקת (ורוד מישהו?!) או בדרך אחרת שתבליט אותה מכל שאר בדברים ששולחים מעריצים אחרים מסביב לעולם. אגב, יצא לי לדבר עם מעריצה שנשלחה כנציגה של הפורס להביא לסטיבן את המתנה לבית שלו!!!!!! אז אני מוכנה להתנדב..יש רק את הפרט השולי שהוא בבסוטון..אוקיי!! עוד דרך מקורית זה לשלוח לו מכתב איום (ג'סטין מdarkness אהב את זה..) שהוא לא יוכל להתעלם ממנו! lol ;)

SaintJohn

New member
נראה לי שאת מפחידה פה אנשים...

ואחרי זה אל תתפלאו למה דארקנס מודיעים על פירוק...lol ונראה לי שערימת הדואר שסטיבן יקבל היא ערימת הדואר היחידה בכל העולם שכולה ורודה על כל מעטפותיה! אבל זה באמת רעיון ממש טוב. נוודא שאי אפשר יהיה להתעלם מהמעטפה, ויהיה כתוב באותיות קידוש לבנה שהמכתב הגיע מישראל. ניסיתי כמובן להכניס את המילה "ישראל" בכל מקום רלוונטי אפשרי במכתב, ואם אני ימצא מקום נוסף לשים את המילה אז אני כמובן יוסיף. בסוף המילה ישראל לא תצא לו מהתת-מודע אפילו אם הוא ממש ממש ירצה!

למעלה