הנה המאמר

הנה המאמר

אני מקווה שזה בסדר... הסרט הוא סרט פרודיה על הביטלס. הסרט מתחיל שרואים ילדות צועקות ורואים את הלהקה יוצאת ממטוס (מעכשיו תדעו כשאני אומר הלהקה אני מתכוון ל-"Rutles"). הלהקה כוללת את נסטי (ג'ון), דירק (פול), סטיג (ג'ורג') ובארי (רינגו). במהלך כל הסרט יש כזה קריין שמספר את סיפור הלהקה ומראיין אנשים. הוא מספר טיפה על ההתחלה ועל הימים שהם הופיעו בקווארן. הלהקה כובשים שיאים בליברפול. הם מוציאים סינגל ראשון עם 2 שירים שנמכר בכל העולם כמו משוגע. הם מוציאים את אלבומם הראשון שנקרא "Meet The Rutles" מופיעים מול המלכה ונוסעים לסיבוב הופעות ראשון באמריקה. הם מתארחים בתוכנית של אד סאליבן וכובשים את אמריקה! כשחוזרים למולדתם מוציאים הלהקה כבר סרט ראשון שמלווה באלבום שנקרא "A Hard Days Rut" יש קליפ כזה מהסרט וזה נורא מצחיק. אחר כך רואים אותם במלא סיבובי הופעות בכל רחבי העולם. ואז שהם חוזרים הם מוציאים את הסרט "Ouch!" שזה ירידה על "Help!" וזה קורע מצחוק!! זה אחד הקטעים הכי טובים בסרט לדעתי. הלהקה עוברת לתקופה שונה. הם מפרסמים תה ומחליפים לבגדים מוזרים. הם מפסיקים עם הופעות ומוציאים את אלבומם הרביעי והכי מוזר שנקרא "Sgt Rutters Darts Club Band" כמה שהוא מוזר הוא נורא מצליח! הלהקה מקיימים מפגש מיוחד שבו הם מנגנים שיר חדש שלהם שנקרא "Love Life". הם עושים הפסקה ונוסעים להודו. הם שומעים שהאמרגן שלהם מת אז הם חוזרים ומתראיינים בקטע ממש מצחיק! הם יוצאים בפרויקט חדש ומוציאים סרט שלישי שמלווה באלבום שנקרא "Tragical History Tour" ויש את הקליפ המחודש שלהם ל-"I Am The Walrus" וזה ממש מצחיק! גם אחד הקטעים הטובים ביותר! הלהקה מקימים חברה משלהם שנקראת "Rutle Crops" שהסמל הוא בננה. ויש קטע כזה מצחיק שאתם חייבים לראות כדי להבין. עכשיו אם אני יספר את זה לא יהיה מצחיק... הלהקה מוציאה סרט שנקרא "Yellow Submarine Sandwich" ללא אלבום שמלווה אותו. הלהקה מוציאה את האלבום "Shabby Road" שאין שם משהו כזה מצחיק... אבל נחמד... אז הם מופיעים על הגג עם חידוש ל-"Get Back" ממש מצחיק! הם מוציאים את אלבומם האחרון שיוצא יחד עם סרט שנקרא "Let It Rot" ואז הם תובעים אחד את השני ומתפרקים. כל הסרט כמובן מלווה בראיונות שהקריין מראיין אנשים וזה ממש מצחיק! מלא פאשלות של הקריין וכל הסרט פשוט גדול!! קורע! חובה!! סרט לא ארוך: 70 דקות

100police

New member
אבל למה לא לשרשר??? למה???

אוכס לא משנה. העיקר שיצא מאמר נחמד.

fenriz

New member
פוליס ! ../images/Emo19.gif

סוף סוף הוא כותב משהו שאפשר לא לנצל"ש ! מסכן הוא עוד רק ינצלש אפילו הודעות חשובות ומדהימות!

100police

New member
חחחח נו טוף אני יודע

פשוט הוא היה צריך לשרשר את זה לנושא המאמר קודם... לא באתי להרוג אותו, רק לפרק קצת זעם אפשרי (-P רענן, סליחה אם נעלבת.

100police

New member
באמת?

חחח.... מודה, מודה שלפעמים אנ יתופס יותר מדי קריזה, בסדר, אז סליחה, אני מצטער, אחרי שאני מתעשת אני גם יודע לבקש סליחה, אז סליחה.

100police

New member
אגב רענן...

המאמר שלך טוב מאוד, אבל הוא מספר רק מהעלילה... תוסיף מינימום מי השחקנים, וזה יצא מושלם.

למעלה