הנה הכתב שלי

astral tal

New member
הנה הכתב שלי

סתם ככה נותן לכם עידכון אתם לא חייבים אפילו להגיב

עטרה ב ט

New member
משהו השתנה בכתב שלך, הוא פתאום

הרבה פחות ברור ויש בו הרבה יותר עיגולים וסגירויות באזור התחתון בעיקר, אבל גם באחרים. אני לא רוצה להיכנס ל"מה עובר עליך" כי בגיל שלך, כל עוד עובר עליך משהו, זה טוב
. מחכה בסבלנות לעדכון הבא
עטרה/מיכל

astral tal

New member
מצב הכתב שלי

אוליי הכתב קצת פחות ברור כי כתבתי לעצמי, ולא היה לי בראש שאני הולך לכתוב למישהו אחר, אז אוליי פחות הקפדתי על ליצור וויז´ואליזצייה יותר מובנת. - למרות שאני יכול לקרוא בשטף את מה שכתבתי, ואני קורא את זה ממש רגיל כאילו אלה אותיות רגילות בשבילי. לגבי העיגולים האלו בחלק התחתון, - הם התחילו להופיע אצלי זמן מה אחריי שעשיתי סקס בפעם הראשונה לפני כמה חודשים
אבל באמת, ברצינות זה. מה אתם חושבים שזה מסמל העיגולים האלו ? אני יותר רואה אותם כנפח לאיזור התחתון, מאשר לקרוא להם עיגולים... נפח זו מילה יותר מתאימה אני חושב... ולגבי מה "שעובר" עליי עכשיו... אני מרגיש כאילו אני עובר את משבר גיל המעבר...בגיל 18
כללי ככה פשוט יש לי הרהורים ותהיות בזמן האחרון. זה לוו דווקא קשור לגיל, כי הייתי יכול לחוש כך בכל גיל ובכל שלב, כמין תקופה כזו... לי אישית אם אני מסתכל על הכתב של עצמי, הוא נראה לי אוליי יותר סוער, ובכלל גם כשכתבתי אותו הייתי בהרגשה כזו קצת... ובכלל אני בזמן האחרון קשה לי עם הקטע שאני וחברה שלי נפרדנו. למרות שזה היה ממזמן. אז זה דיי מה שעובר עליי כרגע.... אבל שטויות...יעבור, אני מארגן לעצמי את החיים עכשיו, יהיה טוב *ואל תתייחסי אליי...פשוט הייתי צריך להתפרק קצת כאן....

yelly

New member
באמת משהו השתנה../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

הוא נעשה קצת יותר גדול ומסורבל..ותאמת אין לי שמץ מה זה אומר טוב יאללה שיהיה לכם יום ושבוע טוב!
יעל - שהחליטה לא ללכת לבית ספר בשלב זה

אריק!

New member
כן, באמת השתנה, ממש מדאיג

אסטרל, רד משם, אתה מפליג כל כך רחוק על כנפי הדמיון והאינטואיציה עד שאתה שוכח לחזור. ה ´למדים´ שלך מזהים דברים מיוחדים ויוצאי דופן שאיש מלבדך אינו מזהה. יחד עם זאת, אתה עלול להתנתק זמנית מן המציאות והדברים המבוססים יותר. משמע, אינטואיציה יצירתית ופוריה ואם תשכיל לאזן אותה עם בקורת וביסוס מוצקים יותר ללא ספק תגיע רחוק יותר. כמובן, גם תר ללא הרף אחרי שינויים וחידושים וככל שזה ´נעלם´ ומסתורי יותר כך אתה נשאב פנימה. היות שגם חלקים אחרים מפותחים אני לא חושש שתשקע בשיחות עם הבחורה עד הבוקר, עד שיעצמו עיניה. ה ק´ למשל תזכיר לך שיש עוד אפשרויות לנצול הלילה חוץ מדיונים אסטרולוגיים. כתב ידך איבד קריאות, כפי שאמרתי זה מכבר, מצבך מידרדר במהירות, מסריך והקולות שאתה שומע הם תקשורת פרי דמיונך. אני ממליץ על טבילה בים וארמונות חול - התעסוקה השגרתית ממש תדכא אותך ויש סכוי שתחזור אלינו מובן מתמיד. אריק.

ליטן א

New member
תגיד, למה אתה תמיד כותב בלילה??

למה ההודעות שלך מופיעות פתאום באיזה 1-3 בלילה??
(תסתכל על השעה שההודעה הזאת נכתבת..) בכל מקרה, חבר שלי אמר לי אחרי שהוא שמע שאני מתעניין בגרפולוגיה, שהכתב שלו הוא מהסוג שגורם לגרפולוגים להתאבד
אז הכתב שלך די דומה לשלו... לקחתי את הכתב שלך כפרוייקט אני אעבוד עליו קצת מחר ונראה מה יהיו התוצאות... בשביל זה אני צריך שתסביר לי בערך מה כתבת שם.. יש כמה מילים לא מובנות...
שורה 2 מילה ראשונה
שורה 7 מילה שניה
שורה 8 מילים 2 ו4
שורה 11 כל השורה מהמילה "חופשי"
שורה 12 המילה-2 הראשונות (עד "שאפשר")
תודה מראש וסליחה
ליטן

ליטן א

New member
אל תשאלי

הלכתי לישון ב00:00, ונרדמתי בסביבות 1:00-1:30.. ב4:30 התעוררתי, לא יודע בדיוק למה.. אולי בגלל שהבנתי שהחלום שחלמתי לא כ"כ הגיוני.. ולא הצלחתי להירדם בחזרה עד 6:30, מתי שאני צריך להתעורר לביצפר..
אז הלכתי ככה 20 דקות למחשב, וכתבתי את ההודעה שכתבתי

astral tal

New member
זה לא לילה, זה אריק העיר אותי

להשקמת הבוקר שלו
שורה 2 מילה ראשונה - לדחוק שורה 7 מילה שניה - מהותו שורה 8 מילים 2 ו4 - אותך שורה 11 ו-12 הכול - כמו לקפוץ מצוק ולהיות חופשי למשך 6 שניות בידיעה שאפשר למות. ולצאת חיי. בהצלחה

jean

New member
אני דווקא חושב שזה כתב יד "אסטרלי"

טיפוסי, מהסוג שהורגלנו לראות. אומנם ניכר שאתה יותר משוחרר בכתב היד כאן, ובאמת נותן לו יותר להתפרץ מעבר לדפנות. כתב יד מעניין תמיד.

למעלה