הנה היא מתקאמבקת....

i4britney

New member
הנה היא מתקאמבקת....

"אין שום ברירה אחרת... כל השנה הזאת תיהיה בריטני ספירס" http://young.nana.co.il/Article/?ArticleID=80747&sid=26 שרוף עלייך בריטנוש שלי

כמה מוזר...

לא מזמן אמרת שאתה שונא עיתונאים, ושכל אתרי האינטרנט רק מחפשים להכפיש...
כמה צפוי מצדך...וגם אז אמרתי את זה- כשזה יהיה לטובת בריטני- פתאום תשמח לצטט מאתרים.

i4britney

New member
ממש לא אידיוט!

אמרתי שיש אתרים כמו גנענע שאני עדיין חושב שהמערכת שם דפוקה לאללה שמנסים כל הזמן להכפיש את בריטני אבל הפעם הם רשמו סוף סוף משהו טוב על בריטני אז אני מצעיד להם סוף סוף הגיע הזמן באמת שהם ירשמו לא רק דברים רעים עלייה אלא דברים טובים ויסתכלו על הצד החיובי שבה לעומתך חתיכת אידיוט שכמותך וחושב את עצמך ועוד אומר שאתה מעריץ שלה... ואיי איך אני מתאב אותך אליאור נשבע לך אם אני אראה אותך פעם אחת בחיים שלי אתה לא תישאר חי ואני מאיים.. .מצידי תתקשר למשטרה אני שונא אותך בן-אדם!!!

PSYCHO...../images/Emo2.gif

מתי הוא אמר שהוא מעריץ?
וואי כותבים "מתעב" יא מפחיד... אמאלה, אליאור הוא מאיים להרוג אותך...
די נדב, פליז אל תפחיד אותנו פה...
WEIRDOOOOOO!!!

i4britney

New member
הוא אמר שהוא מעריץ בתהליכים...

כמו שהוא טוען "מעריץ בתהליכים" אוווייי מיי גאד איזה חוסר חיים... נו טוב שיהיה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

../images/Emo6.gif חחחח...מסכנה האנושות...

אני לא חושב שבנאדם שמזייף לתוך מיקרופון של מחשב בקול של אחד שזה-עתה דפקו אותו בעכוז, ומציע לבני מינו סייבר-סקס "רק בשביל לנסות" יכול לעשות לי משהו. הדבר היחיד שאתה יכול לעשות לי הוא לזרוק עליי את הסבונים שאתה מפיל...
ומעניין, אם אתה כ"כ גבר לאיים מאחורי מסך- למה לא הגעת לאף אחד משני המפגשים שהיו? היו לך הזדמנויות מצויינות... אתה יודע, מאחורי מסך כל נמושה נהיה מלך...כשנפגש נראה אם כל הדיבורים שלך שווים משהו, אבל עזוב, אני לא מתעסק באיומים על אנשים באינטרנט, במיוחד לא על ילדים מוכים...רוצה לדבר על זה, נדבי?

וואי אליאור, עכשיו קרעת אותי לגמרי

וואי נשפכתי פה על הריצפה אתה לא מתאר לעצמך.....
חחחחחחחחח דייי...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifבמקום לכתוב שטויות בשרשור הזה

זה במקום בדיוק לבדוק את החתימה החדשה שלי...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifתודה תודה...

המקור הוא סו (האהובה שלי
מהתוכנית הישרדות הראשנה
)

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifלמה בלשון עבר../images/Emo35.gif

בדיוק בימים אלו משודר באמריקה (ובקא*ה) העונה ה-7... והחתימה שלי היא משהו שסו אמרה לקלי(החמודה) ובגללה קלי הפסידה 900,000$ מסכנונה שלי

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאתה בד"כ טוב בזה..

אבל הציונים מדברים בעד עצמם
חחח...סתם סתם..

../images/Emo41.gifואת זה אמר..

אחד שלפני כמה דקות כתב לי
"ולא יושן 3 ימים" הציונים עכשיו הכניסו את הראש לאדמה!!!

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifרשע אחד../images/Emo70.gif

אמרתי את זה כדי לדבר איתך ברמה שווה...

למעלה