הנה היא באה - המכשפה

תולו

New member
הנה היא באה - המכשפה

הי, טוב, אז כנראה שזה זהו. יש את כל הסימנים - כאבים ולחץ בבטן תחתונה, ה"שפיצים" כואבים ובעיקר המצב רוח - לא משהו (בלשון המעטה). היא בדרך, המפלצת. כנראה מחר, או מחרתיים. וזה אומר - שמחודש הבא אני עם איקקלומין. צריכה טיפים, אינפורמציה ממשתמשות מנוסות. קיבלתי מרשם לאיקקלומין 100, והרופא לא נתן לי שום דבר עם זה לעיבוי הרירית. הייתי צריכה לבקש ? מהן תופעות הלוואי ? גופניות ונפשיות.

chapling

New member
כמו שכתוב אצל מעיין

it ain´t over till the fat lady sings לא מבינה באיקקלומין ומקווה גם לא להבין.... וסימנים של מחזור זה לא הסוף תמיד אפשר להחזיק אצבעות.....

מעיןבר

New member
דבר ראשון כמו שהזכירו לך

יש לנו פה מוטו: it ain't over till the fat lady sings א תספידי אף פעם לפני שאת ממש זוכה לראות את "זיו" פניה של המכשיפה... חוצמזה לעניין האיקקלומין - אין צורך לקבל אוטומטית כדורים לעיבוי הרירית (אצלי הם עשו רק רע כי הם גרמו לדחיה בביוץ ורק כשהפסקתי היה ביוץ), קודם צריך לראות איך המינון משפיע עליך. משונה לי שרשמו לך מיד להתחיל עם 100 ולא עם 50 אבל כל רופא ושיטותיו. הכי חשוב - לעשות מעקב זקיקים (עוקבים גם אחרי הרירית) ולראות מה קורה. לעניין תופעות הלוואי - מקוה שלא תחווי, יש שסובלות מגלי חום, כאבי ראש, טישטוש בראיה, שינויים במצב הרוח אבל זה ממש לא חיוני - אני כמעט ולא סבלתי מכלום (פרט להתקף עצבנות קטלני אחד פעם אחת).

תמרלה

New member
טיפים לאיקקלומין למתחילים

טיפ -טרי מהיום: חזרתי מהרופא עם מרשם חדש לאיקקלומין+ כירוגון ובדיוק אותה שאלה שאלתי אותו: האם אני לא צריכה לקחת גם כדור לעיבוי הרירית., כי בחודש שעבר שלקחתי רק איקקלומין לא נתן לי משהו נוסף, אז שאלתי ותשובתו היתה שהכדור לעיבוי הרירית מפריע לפעולות של האיקקלומין, ושפעם רופאים היו נותנים ביחד את הכדור, היום עוקבים ובודקים כל פעם מה מצב הרירית, זאת כמובן הגישה שלו ויש רופאים שיטענו אחרת. לגבי הכמות - אז כנראה לפי הפרופיל ההורמונלי שלך הוא החליט להתחיל ב-100 אני גם התחלתי ב100 וזה עבד "יותר מידי טוב" לדברי הרופא!! ולכן החודש ירדנו ל-50 בתוספת זריקות כוריגון, שלא תחשבי שהיית צריכה לבקש את זה, כי זה מה שאנחנו ( בעלי הרופא ואני ) החלטנו ללכת בשלבים, ובגלל שאני בת 40 זה שלבים למתקדמים, יש רופאים ובנות שמחליטים לקחת 3 חודשים רק כדורים ואח"כ לעבור לזריקות, אם הייתי צעירה ב-10 שנים הייתי מחכה ( אבל אז בעצם אולי גם לא הייתי צריכה בכלל את כל הכדורים והזריקות - אני ממש מצחיקה
!!) לגבי תופעות לואי - לי לא היו , מלבד - כאבים בצידי המפשעה, כמו דקירות משיכות שלפעמים יש בביוץ , רק שאצלי זה ממשיך לחגוג עד היום, הרופא הרגיע אותי ואמר שזה בסדר זה מהתרחבות של המערכת בעקבות הזקיקים. חוץ מזה לא היו לי השפעות כל שהן- אבל זה מאוד אישי! כמובן הכי חשוב ללכת למעקב זקיקים ולא לשכוח גם שצריך לעשות כפי שאמרה פה מישהי : " נוקי נוקי"......!! אז שיהייה בהצלחה

תמרלה

New member
טיפים לאיקקלומין למתחילים

טיפ -טרי מהיום: חזרתי מהרופא עם מרשם חדש לאיקקלומין+ כירוגון ובדיוק אותה שאלה שאלתי אותו: האם אני לא צריכה לקחת גם כדור לעיבוי הרירית., כי בחודש שעבר שלקחתי רק איקקלומין לא נתן לי משהו נוסף, אז שאלתי ותשובתו היתה שהכדור לעיבוי הרירית מפריע לפעולות של האיקקלומין, ושפעם רופאים היו נותנים ביחד את הכדור, היום עוקבים ובודקים כל פעם מה מצב הרירית, זאת כמובן הגישה שלו ויש רופאים שיטענו אחרת. לגבי הכמות - אז כנראה לפי הפרופיל ההורמונלי שלך הוא החליט להתחיל ב-100 אני גם התחלתי ב100 וזה עבד "יותר מידי טוב" לדברי הרופא!! ולכן החודש ירדנו ל-50 בתוספת זריקות כוריגון, שלא תחשבי שהיית צריכה לבקש את זה, כי זה מה שאנחנו ( בעלי הרופא ואני ) החלטנו ללכת בשלבים, ובגלל שאני בת 40 זה שלבים למתקדמים, יש רופאים ובנות שמחליטים לקחת 3 חודשים רק כדורים ואח"כ לעבור לזריקות, אם הייתי צעירה ב-10 שנים הייתי מחכה ( אבל אז בעצם אולי גם לא הייתי צריכה בכלל את כל הכדורים והזריקות - אני ממש מצחיקה
!!) לגבי תופעות לואי - לי לא היו , מלבד - כאבים בצידי המפשעה, כמו דקירות משיכות שלפעמים יש בביוץ , רק שאצלי זה ממשיך לחגוג עד היום, הרופא הרגיע אותי ואמר שזה בסדר זה מהתרחבות של המערכת בעקבות הזקיקים. חוץ מזה לא היו לי השפעות כל שהן- אבל זה מאוד אישי! כמובן הכי חשוב ללכת למעקב זקיקים ולא לשכוח גם שצריך לעשות כפי שאמרה פה מישהי : " נוקי נוקי"......!! אז שיהייה בהצלחה

תולו

New member
אז קודם כל תודה ו...../images/Emo24.gif

והנה, אני מייד מפתחת אופטימיות זהירה. מקווה לטוב, מקווה שלא אצטרך לבדוק את נושא תופעות הלוואי... כבר כואבות לי האצבעות (מלהחזיק). תודה על הטיפים. אתן גדולות מהחיים.

תולו

New member
התפלק לי... הנה השאלה

אם, ורק נגיד ש, ואולי, אם אני בהריון, אני קצת מקוררת, מותר לי לקחת דקסמול סינוס או כל מיני כאלה ?

shelley11d

New member
היי תולו../images/Emo140.gif

כמו שכבר אמרו לך לפניי, אל יאוש. ההריון שלי התחיל ממש בסימנים של מכשפה. ולגבי התרופות: אני לא לקחתי כלום, חוץ מאקמול (הייתי חולה בשבוע בו גיליתי שאני בהריון), מרק עוף ותה עם דבש ולימון. תהיי בריאה ובהצלחה!

u z a

New member
הי תולו,

אני התכבדתי החודש להתחיל עם האיקקלומין, 50 מ"ג (זה במ"גים? אין לי מושג). אצלי לא נרשמה לשמחתי אף תופעת לוואי - גופנית או נפשית. גם לי הרופא נתן רק את האיק', ללא מעקב זקיקים וללא כדור או משהו לעיבוי הרירית. כשהעלתי את זה הוא אמר לי שאם אני רוצה מעקב אין בעיה, אבל חבל להתחיל עם זה עכשיו, הוא נותן לי חודש נסיון בלי להטריח אותי לקופ"ח. וזה הצליח! אני ממליצה לך למדוד חום, וככה תדעי מתי בייצת, ועד אז בשיטת יום כן יום לא הידועה, ואז את מכסה את עצמך. בהצלחה, ומחזיקה לך אצבעות שהאיק' ישיג את מטרתו
אוזה.

סנונית 1

New member
אני בדעת כולן

עד שהיא לא מגיעה היא לא קיימת. סימנים יכולים להיות גם פסיכוסומטיים, מקווה שתבשרי לנו שזה סתם היה כאב בטן ושיש לך
מחזיקה אצבעות.

למעלה