תודה רבה! סוף סוף ומי שלא מכיר את המחזמר הזה...שירוץ לראות אותו....
C ciccio New member 24/4/07 #23 אני תהיתי ותהיתי וחיפשתי באינטרנט, אבל תהרוג אותי איפה הם לבשו את התלבושת הזו? יכול להיות שזה ב קטע של everything can happen if you let it? ואגב יש את הפאשלה המציונת הזו, מכיר?
אני תהיתי ותהיתי וחיפשתי באינטרנט, אבל תהרוג אותי איפה הם לבשו את התלבושת הזו? יכול להיות שזה ב קטע של everything can happen if you let it? ואגב יש את הפאשלה המציונת הזו, מכיר?
I i d o b New member 25/4/07 #24 כן...זה מתוך anythig can happen כן, ראיתי את הפאשלה הזו ...זה באמת גדול! בהצגה שאני ראיתי הייתה גם פאשלה בדיוק באותה סצנה כשכול החפצים והכלים לא התרוממו בכלל...זה קצת הרס את הפואנטה
כן...זה מתוך anythig can happen כן, ראיתי את הפאשלה הזו ...זה באמת גדול! בהצגה שאני ראיתי הייתה גם פאשלה בדיוק באותה סצנה כשכול החפצים והכלים לא התרוממו בכלל...זה קצת הרס את הפואנטה
י י ר ד ן ב ר New member 24/4/07 #22 אני יודעת רק את אחד ואת ארבע איך לא גיליתם את אחד?!.... זה כשהם שרים "צ'ימ צ'ימיני צ'ים צ'ים צ'ורי..." נכון?.....
אני יודעת רק את אחד ואת ארבע איך לא גיליתם את אחד?!.... זה כשהם שרים "צ'ימ צ'ימיני צ'ים צ'ים צ'ורי..." נכון?.....