הנה הורים שמגינים על ילדיהם

golan2072

New member
הנה הורים שמגינים על ילדיהם


תראו - הורים שמגינים על ילדיהם על אפה ועל חמתה של מערכת החינוך מעודדת-הבריונות:

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4576455,00.html

ציידו את הילד במצלמה נסתרת, צילמו את הטרוריסטים שהתעללו בו, ומסרבים להחזירו למערכת החינוך הכושלת עד שיהיה מוגן ובטוח.

הלוואי והוריי היו עושים כך לפני שההתעללות וההתעמרות השיטתיות בי בידי אויביי הגיעו לכדי תקיפה מינית. עכשיו אני פצוע ודיי פגום לשארית חיי...

(אגב, האם יש סיכוי שכל ההתעללות שעברתי מכוונת מגבוה? כלומר שמישהו שילם לטיפוסים הנ"ל להתעלל בי במשך שנים? ואולי עוד מקרים שליליים בחיי הגיעו מאותו אויב מרכזי שמשלם לכל אוייבי? אני לא יודע אם זו הזיה פרנואידית או שאכן יש מזימה נגדי... הבעיה היא שאחרת אין לי הסבר למה עברתי בגיהינום הזה; כי הייתי חלש? כי בכיתי? כי הייתי מגעיל? כי לא השבתי באלימות קשה?)
 


ההורים שלך ידעו על ההתעללות שעברת בבית הספר??...

חבל באמת שכל אחד מביא ילדים ויש הרבה שלא בנויים לזה ולא יודעים / לא מבינים כמה אחריות זה דורש...


אני לא חושבת שיש מישהו ששולח אנשים לפגוע בך... באמת קשה להבין איך אנחנו נפגעים שוב ושוב ונדפקים שוב ושוב... לצערנו אין צדק בעולם הזה


הלוואי שהיו לנו תשובות לכל השאלות, תתעודד מזה שהייתי אנושי ואדם טוב למרות כל מה שעברת, זה באמת מרשים
 

golan2072

New member
תודה רבה


ההורים שלי ידעו חלקית (על ההצקות, לא על ההתעללות המינית), המורים ידעו הרבה יותר אבל לא עשו כלום. אם היו מוציאים אותי מבית הספר בזמן ומעבירים למסגרת אחרת הכול היה נמנע.
&nbsp
גםפ אני לא בטוח שבאמת יש מזימה נגדי, לפעמים פשוט קשה לי למצוא הסבר אחר לכל הסבל בחיים שלי. לפעמים אני מרגיש שכולם נגדי וכדי להיפטר מהכאב - הולך לחתוך (זה לא כדי למות, זה כדי להוציא את הכאב החוצה).
 
וואו...


זה כל כך נוראי שהיית צריך לעבור את זה.
שבכלל מישהי צריך לעבור את זה.
אני לעולם לא אבין את האכזריות שטבועה לפעמים אצל ילדים...
אני בעצמי עברתי אלימות מילולית ובריונות מצד בנות הכיתה שלי (יאפ. כיתה רק של בנות. רשע שלא יתואר).
אחותי עברה אלימות מילולית, אלימות פיזית ובריונות מצד בנות הכיתה שלה.
אני לא ידעתי לתקשר את מה שעברתי, רק ידעתי לומר שאני לא רוצה ללת לבית הספר ושאני רוצה שיעבירו אותי למקום אחר (ההורים שלי כמובן סירבו כי למה להם להתייחס למה שאני אומרת).
אחותי גם לא ממש הצליחה לתקשר את זה מולם, אבל כן הצליחה מול הצוות החינוכי. התוצאה? המנהל העניש אותה.
&nbsp
כל אחד שעובר משהו כזה או דומה לו נשאר פצוע ומצולק, בתחושה שהוא פגום - אחרת למה עשו לו את זה?
&nbsp
אני כמובן יודעת בראש שאנחנו לא פגומים; לא במקור. פגמו בנו, השחיתו בנו את שלמות הנפש. אבל הלב לא קולט את זה... זה חלק מהפצע שהם השאירו.
&nbsp
כאילו זה לא מספיק, מה שעברנו. חרא גורר חרא.
&nbsp
הרבה חיבוק
.
 

מני אה

New member
.

כי אנחנו חיות אנושיות. חזקים פיסית וחלשים רוחנית מחפשים חלשים מהם, אתה היית חלש. לא קרה שאתה נטפלת לחלש?
 
למעלה