הנה הוכחה:

מגהמוח

New member
הנה הוכחה:

הנה ציטוט מדבריו של פרופסור דיויד ליגר מהאוניברסיטה המרכזית של ואשינגטון בספרו: המשחקים בחיים. ספר הנחשב כאחד מהמתקדמים ביותר בתחום מחקרי זה: אין אנו יודעים על התפתחות מוחו של העובר וכו´.. למן היום ה40 בערך, אשר בו מסתמן המבנה הבסיסי של המוח, ניתן להבחין בפעילות מועטת של גלים... לאותה מסקנה מזווית אחרת הגיעו אנשי מדע בריטיים בדו"ח מחקרי שנערך ע"י "המועצה לחקר העובר" והתפרסם בכתב העת הרפואי "ניו סיינטיסט" (כתבה על כך הופיעה בעתון מעריב ב- 23/10/96) לפי תוצאות המחקר עוברים חשים בכאב מסביבות יום ה-40 להריון הדו"ח ממליץ לעדכן את כל הנשים ההרות בנתונים המדעיים החדשים בתחום זה וקרוא לחקיקת חוקים חדשים להגנה על עוברים. תוצאות המחקר עוררו סערה נגד גורמים התומכים בהפלות.

מגהמוח

New member
הוכחה לכך שחז"ל ידעו

את יום תחילת חיי העובר ממסכת נידה פרק ג´ משנה ז´: המפלת ליום ארבעים אינה חוששת לולד, ליום ארבעים ואחד תשב לזכר ולנקבה ולנידה" סדגש| כלומר המשנה מחלקת בין מצב בו ההפלה לאחר שהעובר נחשב לאדם, לבין מצבו בו נפל העובר לפני היותו נחשב אדם.

vizini

New member
מגהמוח יקירי,

עיין נא במסמך המצורף בקישור, המתאר את התפתחות המוח, החל ביום ה-20 לחיי העובר, וכלה בחודש השישי (היום ה180 בערך). ספר לנו בבקשה מה המיוחד ביום ה-40, ומי קבע כי חיי העובר מתחילים שם או כי "למן היום ה40 בערך, אשר בו מסתמן המבנה הבסיסי של המוח". http://www.geocities.com/a_kingdom_for_my_horse/notes/embriology/embryology.doc

מגהמוח

New member
שים לב

אומנם המוח מתחיל להיבנות לפני כן אבל שים לב: רק ביום ה-40 ניתן להבחין בפעילות מועטת של גלי מח הבנת?

G o v er n o r

New member
חה, חה, חה, ראו איך האידיוט שואל

בספק תרעומת, ספק דאגה, ספק קוצר-רוח, ספק תוכחה, את vizini, "הבנת?"

vizini

New member
לא, מגהמוח ידידי, לא הבנתי.

מה זה גלי מוח? ואיך הם קשורים לעניין?

preacher

New member
שאלה.

מה זה "תשב לזכר ולנקבה ולנידה"? תשב, אם אני מבין - תשב שבעה לזכרו אם הפילה אותו. זכר, נקבה - את זה אני מבין. אבל מה זה נידה בהקשר הזה? יש עוד מין שלא סיפרו לי עליו חוץ מזכר ונקבה?

מגהמוח

New member
הכוונה היא

שהיא תשב טמאה לזכר- שבוע לנקבה שבועיים וטומאת נידה היא גם שבוע הבנת?

L7

New member
מגה מוח , אז מה אם חזל ידעו?

חכמינו הנוכחים המציאו מחשבים והגיעו לירח כיצד ידעו? התפללו כל הדרך לירח? ספר לנו כיצד אתה משוחח עם אלוהים מה לחש לך אלוהים לאחרונה? ניסית פעם להניח שיש אלוהים ואין השגחה אישית? כמה רבנים וכמרים וקאדים יאבדו את מישרתם בנסיבות כאלו?

למעלה