הנה ההקלטות :)

פליפ2

New member
אני לא יודעת מה להגיד לך לגביי זה

גם דודי מליץ שזכה באח הגדול אמר את זה ובמציאות לא קיבל כלום. לא שאני אומרת שאלדד לא דיבר אמת לגביי מה שאמר.משהי פה אמרה שהפנאל לא התייחס לאלדד אפילו לא סיון שישבה לידו. לא יודעת לא ראיתי את התכנית. בגלל זה אני חושבת שזה לא הזמן לא שאני מתערבת לו להציע נישואין לקארין. שמעתי משהי אומרת את זה פה לגביי הנסיעה להיטליה

l86

New member
לא נכון, דודי ישר נעלם לקדם את המסעדה שלו....

בשביל זה הוא נכנס מלכתחילה לדבריו, כנראה הוא לא היה מתנגד גם ליהנות מדקות התהילה על הדרך, אבל הוא השקיע את כל מרצו במסעדה שלו. סיוון היא אדישה כזו באופי שלה, זה לא אומר שהיא כועסת עליו, היא בכלל לא נראית לי בנאדם שכועס...וזה לא שהם לגמרי התעלמו ממנו, כבר הסברתי מה היה שם, הם פחות שילבו אותו בדיון כי הם יותר אוהבים לשמוע את עצמם.

אנבל25

New member
הממממ

אנחנו לא יודעות עד כמה הוא באמת ניסה כל הזמן הזה.....גם אני לא הבנתי למה לוקח לו כלכך הרבה זמן. אולי הוא היה בררן מדי בהתחלה ודחה הצעות במחשבה שיגיעו יותר טובות ולא הגיעו, אולי הוא לא היה סגור על מה שהוא רוצה. לפחות עכשיו אנחנו יודעות בוודאות שהוא מנסה. העיקר שינסה איפה שהוא רק יכול כל עוד הוא עדיין מעניין ואין לו מה להפסיד, ואם הוא לא מתאים, אז הוא לא מתאים, הוא כבר ימצא עבודה אחרת, זה לא סוף העולם.

l86

New member
יכול להיות

כמו שאמרתי אנחנו באמת לא יודעות הרבה ממה שקרה ועדיין קורה מאחורי הקלעים. וזה כמובן לא סוף העולם, סתם מבאס כי ציפיתי למשהו אחר לגמרי.

פליפ2

New member
מה לעשות

תמיד לגביי ראליטי הצפיות שונות מהמציאות. כבר אצל צבי יחזקאל אמרתי שמשהו שונה אצלו והוא כבר לא הצהיר על רצונו להצליח בתחום התקשורת. טוב נראה מה היה בסוף. מה דעתכן איפה הם עושחם את החג? אתם חושבות שבנסיעה לאיטליה הוא יציא נישואים?

l86

New member
הם סיפרו ברדיו שהם עושים את החג אצל אחותו

אחותו כידוע דתיה ונשואה לחרדי, אז קארין הולכת לחוות בפעם הראשונה סדר כהלכתו.

אני לא חושבת, אבל לא כזה חשוב לי אם הוא יציע נישואין או לא, זה החיים שלו ושיציע מתי שהוא מרגיש מוכן ובטוח.

למעלה