הנה ההקלטות :)

l86

New member
רבה!

יצא לך לשאול את אלדד מה קורה עם ערוץ 24?

noy882

New member
בכיף!

אני לא רוצה לשאול אותו לגביי זה עד שזה לא יהיה סגור. אני רוצה לתתתלו קצת פרטיות :)

l86

New member
אבל השאלה שלנו אם זה סגור או לא

אם נדע שזה סגור לא תהיה שאלה בכלל....אבל זה בסדר, כבר הבנו לבד שהוא לא התקבל, אז לא חשוב, אני לא רוצה לזרות לו מלח על הפצעים.

l86

New member
אין עוד תוכניות עכשיו בערוץ 24

התוכנית עם כל כתבי הבידור היא "הבילויים", ההשקה שאלדד ראיין בה את אושרי כהן הייתה כבר מזמן אז אין מצב שישדרו את הכתבה הזו. כלומר זה היה פיילוט והוא לא התקבל בסוף, יריב נתי פשוט מיהר לפרסם למרות שזה לא בטוח.

אנבל25

New member
נכון והבנתי שהתוכנית הזו תימשך כמה חודשים ותצטלם במקביל

לאח הגדול, ולכן אטדגי מנחה אותה במקום איציק זוהר, שעומד להיכנס לאח. אז זה לא שמתוכנן עוד משהו בערוץ 24 בקרוב. אז אפשר לשכוח מערוץ 24 בנות
אבל עדיין אני מציעה לשמור על אופטימיות, הוא בטח מנסה במקביל להתקבל לעוד דברים בעוד ערוצים, הרי אלדד הוא לא אחד שיישב בשקט והוא ימשיך לעבוד קשה עד שיגשים את חלומו.

l86

New member
עם כל האופטימיות, אם הוא מנסה כבר 7 חודשים ולא יוצא מזה כלום

אולי הוא פשוט באמת לא טוב בזה והוא צריך לוותר.

פליפ2

New member
זה מה שאני אמרתי וכמאט אכלו אותי פה

שהוא צריך לשמור על אופציות מבחינת קריירה כי יש סיכוי שלא יקרה כלום בתחום התקשורת
אין הרבה כוגבי ראליטי שמצליחם לשמור על הפרסום ולהצליח בתקשורת

l86

New member
כן, גם אותי אוכלים תמיד כשאני מראה פסימיות

אבל אין מה לעשות, אנחנו לא אובייקטיביות, מבחינתנו אלדד הוא אלירז שדה2, אבל כנראה בשביל הקהל הרחב הוא לא מתאים. אני לא דואגת לו מבחינת עבודה, הוא תמיד הצליח להסתדר כל החיים, אז שימצא עבודה שתפרנס אותו ושימשיך מהצד עם הרדיו והטור.

פליפ2

New member
את האמת

עוד מהתכנית שהוא עשה באח הגדול חשבתי שהוא לא מתאים לתחום התקשורת אבל קיותי בשבילו שאני טועה.אני מקווה שבקטע הזה קארין תעזור לו להיות עם הרגלים על הקרקע ולא לאבד את עצמו. ראיתי את בני גולשטיין לפני שבועיים בתכונית של שי שטרן והוא היה נראה כזה פטטי לא הייתי רוצה לראות את זה קורה לאלדד.

הוא היה נהדר בראיונות באח הגדול

כזה קשוב מקסים מלא חן, שאל את השאלות הנכונות, נתן להם להרגיש נוח): אלדד / בני גולדשטיין מה הקשר!!! אלדד פטאטי !?

פליפ2

New member
לא חשבתי כך

השאלות שלו היו משעממות הוא לא ניסה לעשות את התכנית מעניינת לא שאל את הדיירים שאלות והתעמתת איתם על דברים שקרו במהלך התכנית פשוט שאל אותם שאלות לא ענייניות. הכונה שלי בבני גולשטיין ואלדד לא שהם דומים. אלה לשאיפה הזאת להתפרסם בעקבות תוכנית ראליטי. מה שגורם להם לאבד את עצמם.

l86

New member
טוב, בני זו דוגמה קיצונית

אני לא רואה את אלדד יורד לרמה הזו בשום מצב, בני אשכרה רץ לכנסת, לנשיאות ולראשות עיריית אשקלון רק בשביל כמה דקות תהילה

186

אני מבינה אותך ואת דאגתך, אבל בחיים רע מאוד להיות פסימים): ראינו אותו בקטע לא טוב יחד עם ״ צוות״ לא מפרגן ... זה לא אומר שהוא לא מתאים ולא יהיו לו עוד הצעות... ואנחנו עדיין לא יודעים כלום. ואם תסתכלי בתמונות שהוא מעלה, לא נראה לי שהוא בתקופה רעה בחייו:) אז הכל בסדר, יאללה להיות אופטימיים אז הכל יסתדר(:):

l86

New member
אני בטוחה שהוא מאושר בחייו

יש לו את קארין, יש לו חברים טובים ומשפחה תומכת. במובן הזה אני לא דואגת לו. אבל כבר עברו 7 חודשים מאז "האח הגדול", והוא הולך ומאבד רלוונטיות. איפה כל ההצעות שהוא קיבל? מה קרה עם זה? למה עד עכשיו הוא לא השתקע באיזה פאנל או תוכנית בידור? אפילו להיות כתב שטח הוא לא התקבל. אז זה לא נראה טוב, מצטערת. :( ואולי עדיף להיות פסימי בחיים ואז להיות מופתע לטובה מאשר להיות אופטימי ולהתאכזב כל פעם מחדש.

פליפ2

New member
מה שאת לא מבינה

רוב הדיירים לא מקבלים שום הצעה. גם את התכנית רדיו הוא קיבל אחרי עבודה מאוד קשה
אולי בגלל זה סיון קליין כועסת עליו אולי היא הרגישה שהוא ניצל את תוכינתה כדי להשיג תוכנית משלו ברדיו אני לא יודעת.

l86

New member
סיוון לא כועסת עליו, למה את חושבת כך?

כשהוא יצא הוא אמר שהוא קיבל הצעות והוא בוחן אותן....זה נשמע לי הגיוני כי ראיתי את פליטי "האח הגדול" מעונות קודמות משתלבים בכל מיני תוכניות אירוח ופאנלים. אנחנו לא יודעים מה באמת קרה ועדיין קורה שם מאחורי הקלעים וכנראה לעולם לא נדע.

למעלה