הנה הדק שלי

as1236

New member
הנה הדק שלי

הדק שלי לא מבוסס על משהו כי הוא זמני ועוד שבוע-שבועיים אני קונה sangan wall of illusion milus radiant destiny hero-dogma gearfraied iron knight giant soldier of stone dream clown gaia the fiece knight mysterious puppeteer muka muka czar-infinity cyber-tech alligaror ancient gear soldier blast juggler man eater bug ryu-ran magician of faith mystical elf flying kamakiri #1 flying kamikari #2 reinforcements fissure fissure waboku waboku sakuretsu armor monster reborn sword od deep-seated mystical space typhoon trap hole black pendant malevolent nuzzier magic cylinder eternal rest magic jammer dian keto the cure master giant trunade attack and receive heavy strom card destruction

impale

New member
תגובה

קודם כל יש המון לאן להשתפר.. אתה מתכנן להגיע לפריקי 12? אולי יהיו לי דברים שיעזרו לך :O דבר שני-magician of faith כרגע אסורה למשחק.. יש כאן נושא שנתתי בדף הזה שנותן לינק לרשימת ההגבלות והאיסורים ודבר אחרון.. לא הבנתי משהו.. אמרת שאתה מנצח בעזרת דוגמה אבל אין לך את מה שצריך על מנת לזמן אותו :O This card cannot be Normal Summoned or Set. This card cannot be Special Summoned except by Tributing 3 monsters, including at least 1 "Destiny Hero" monster. If this card is Special Summoned, halve your opponent's Life Points during your opponent's next Standby Phase. דוגמה לא סתם מחייב אותך להקריב 3 מפלצות.. אחת מאותן 3 מפלצות -לפחות- חייבת להיות מפלצת גיבור גורל (דסטני הירו) ואני לא רואה בחפיסה שלך ולו גיבור גורל אחד מלבדו.

as1236

New member
כנס

דבר ראשון חשבתי שאפשר גם מהבית קברות... אז טעיתי דבר שני אני בדרך-כלל מלווה למשחק או יותר איזה 5 גיבורי גורל והחבר שאמרתי שאולי אני יבוא איתו בטוח יביא לי כי יש לו לפחות 5...

impale

New member
אילו גיבורי גורל יש לו?

ברמת העקרון את האלו שלא באמת יעילים במשחק תחרותי (דום לורד,קטפן טנשיוס,בליישד מסטר וה2 החדשים מלייט אופ דסטרקשן.. דיפרטד גיי ועוד אחד לא מעניין) יש לי בכמויות אם אתם צריכים :O ובערך את כל קלפי התמיכה שלהם מלבד דסטני דרו שהוא תכלס הקלף הכי חשוב XD

as1236

New member
כל מיני... אני קונה בימים הקרובים חפיסה איזה

כדאי לי? קחו בחשבון שאני קונה בהפנינג הרצליה או כפ"ס

impale

New member
האממ

יש את הסטרטרצר של הדארק אמפרור (כאיוס) לדעתי זה הסטרקצר הכי טוב לקנות כרגע... מה גם שאם תגיע לפריקי 12 תהיה לך אפשרות להשיג כמה וכמה קלפים דרך אנשים :O

as1236

New member
מה זה הסטרטרצר של הדארק אמפרור (כאיוס)?ומה זה

סטרקצר

impale

New member
זה:

http://yugiohmint.com/store/227-the-dark-emperor-1st-edition-single-cards/1 (שים לב שיש שם המשך.. זה 2 דפים)

למעלה