הנה הדו קיום:

אני מסכים רק על חוכמתו של נאסראללה

ולמעשה כשאני מסתכל בתמונה הרחבה יותר אני רואה שמפעיל אותו עוד אדם, חכם אפילו יותר- נשיא איראן אחמדינג'אד. לשני האישים האלה אין שום חזון בקשר לשלום במזרח התיכון והם מנסים בכל כוחם לסלק כל רבב של דמוקרטיה מעל המפה המזרח-תיכונית. שניהם מהפכנים מהסוג שלך ששוללים את חופש הפרט לטובת אידאולוגיה רדיקאלית, בין אם דתית לבין אם מרקסיסטית. ישראל יכלה להבליג גם הפעם, בהחלט, ואז להפוך את נאסראללה למלך לבנון השולט ללא עוררין במזרח התיכון... אלא שלצערו של נאסראללה פשוט נשבר לישראל- נשבר לה להיות בת ערובה שאיומים ולגמחותיו של הצורר מהצפון והיא החליטה להתקומם כנגדו ובצדק. אני שמתי לב שאתה כבר בחרת להכתיר אותו למלך עליך "נאסראללה אומר- נאסראללה מקיים..." אבל אני ורובה המוחלט של המדינה בחרנו שלא להכינע לדרישות של הבריון מהצפון. אנחנו מדינה ריבונית, ויש לנו את מלוא הזכות שלא להיכנע לסחטנות של הטרוריסט הזה ולהשיב במלחמה. כן אני יודע שאתה בכלל מתנגד לעצם קיומה של המדינה הזו ושאנחנו אימפריאליסטים ושלוחה של ארה"ב ובלה בלה בלה... אבל תחזור לספר לי את זה כשתהיה רוב. כרגע אתה מיעוט זניח, עשב שוטה. מה שנחת בסטלה-מאריס, בין אם רעד 2 או פאג'ר 3, היה חצייה של גבול נוסף בוא הוכנסה כל אוכלוסיית חיפה והמפרץ לכוונות של נאסראללה.(למה לקח לך כל כך הרבה זמן לראות זאת בטלוזיה? שידרו את התמונות דקות אחרי הפגיעה). הרי מה ההבדל בינהם חוץ מהטווח והגודל? הרי הפאג'ר היא בעצמה רקטה. טילי הפטריות שהוצבו בחיפה לא יכלו לעצור רקטות אלה, הוצהר על כך כבר מראש, הטילים האלה נועדו לעצור רקטות או טילים הרבה יותר מאסיביים שאולי ברשות החיזבאללה כמו הפאג'ר 5 ואולי אפילו יותר(לך תדע מה האיראנים הביאו איתם). כל השיגורים הללו לא משנים את הצורך הישראלי בסילוק החיזבאללה מהגבול הלבנוני, להיפך, הם רק מדגישים את הצורך בפירוק החיזבאללה מנשקו בידי הממשלה הלבנונית, אולי אפילו בהתערבות בינלאומיץ. וסוריה? הם רואים את הנשיא הלבנוני מוכן לפרוס את צבאו בדרום והם נלחצים, הם מפחדים שהצעד הבא יהיה לפירוק חיזבאללה מנשקו ועל ידי כך פגיעה קריטית בהשפעה הסורית בלבנון- אז הם פותחים באיומים. כאן זה כבר תפקידה של הקהילה הבינלאומית ולא של ישראל להרחקת סוריה מהזירה, זה כבר נעשה בעבר וזה יכול להעשות שוב. ומה שהכי מצחיק אותי זה התלונות שלך על כך שהמערכה היא בעיקר אוירית וימית, ולפי היבבות שלך אתה מאשים בכך את הרמטכ"ל כי הוא איש חיל האויר... היית מעדיף מערכה קרקעית?

רק לשם הדיוק

נסראללה אמר שהם הטביעו אניה והם אכן הטביעו אניה, אבל זו אנית סוחר קולומביאנית שעליה מספר מלחים מצרים. מלבד זאת, לא ברר מהי בדיוק ההגדרה שלך למונח "המונים". האם אתה מתכוון להמוני המרכסיסטים בישראל? כלומר אתה, דארק ועוד שני אנשים?

קמבודית, לא קולומביאנית

הוא אוהב את דיווחי אל-מנאר כי הם תואמים את איך שהוא רואה את ישראל, בלי שום קשר למציאות.

כמו שכתבת כרוב העם

אני מסתמך על דיווחוי אל מאנר שהגנרלים כה חוששים ממנה שמנסים כל הזמן לחסל אותה,והיא אומרת: ישראל היא שפגעה בספינה האמורה. ומאחר ודובת צה"ל נתפסת בשקרים כל הזמן אתם יכולים להמשיך להאמין לה זה מתאים להשקפת עולמכם.

אין בעיה, תמשיך להסתמך

גם היפנים שחיו בתקופת מלחמת העולם השנייה בארצות הברית אהבו מאוד לשמוע את טוקיו רוז מדווחת להם על על ניצחונותיו האדירים של הצבא הקיסרי על פני כוחות האיפריאליזם האמריקאי ועל התבוסות שהוא מנחיל להם כמו גם על התקדמות היפנים לשליטה בכל האוקיינוס האטלנטי... טוקיו רוז, כמו אל-מנאר, גם היא הסתמכה לעיתים על דיווחי אמת, הבעיה היתה שהיא היתה מאוד סלקטיבית במה שבחרה לשדר. אז אם אתה רוצה להאמין ש'במקרה' באותה שעה בה תוקף החיזבאללה את הסטי"ל הישראלי, נפגעת ספינה קמבודית שהיתה בטווח סוג הטילים הללו, שאגב, מרגע שיגורם הם יכולים להתביית על המטרה באופן עצמאי. מה שמזכיר לי- נאסראללה לא אמר שהסטי"ל טבע? אולי הדיווח היה אכן אמין והיתה ספינה שטבעה מהירי החיזבאלוני
אתה מוזמן גם להאמין לדיווחי הצהלה של אל-מנאר לפיהן מטוס קרב הופל, אלא שכאשר רואים את צילומי ההריסות אני בחיים שלי לא ראיתי מטוס שנראה כמו קונטיינר אשפה.

masorti

New member
כידוע, תחנת אל-מנאר מעולם לא נתפשה

בדבר שקר, והיא מופת לתיאור האמת לאמיתה. אתה בטוח שאתה לא שכיר של החיזבאללה?

sharonhaimov

New member
מתי בידיוק "אתם" המרקססטים, הזהירו

אותנו מפני אסון ההתנתקות, עליית החמאס? ההתנתקות אסון, בכל מובן, עם זה אני מסכים איתך. צה"ל נאלץ להגן על אזרחי הצפון והדרום, ומנסה למנוע את התרחבות ירי הקאסמים לכל איזור מרכז, כי אם לא הפעילות של צה"ל והשב"כ, הקאסמים היו נופלים גם על הבית שלך, גם אז הייתי מגן על הפלסטינים? החמאס והחיזבאללה לא צריך את המתקפות של צה"ל או את האיומים של ישראל כדי לפתוח במתקפות וחטיפות, החמאס ארגון סוני קיצוני, החיזבאללה ארגון שיעי קיצוני. שני הארגונים דוגלים במדינת הלכה דתית, ראית את התוצאות בעזה, עליית החמאס לשלטון, הרג, סבל, רעב, התגברות העוני, גם אתה תסכים איתי שהדת בצורתה הקיצונית היא מסוכנת להחריד, והדת המתונה, היא סתם טיפשית. ד"א, אוסאמה בן לאדן לא סבל מדיכוי כלשהו, הוא אדם משכיל, הגיע ממשפחה עשירה מאוד שקיימה אפילו יחסי מסחר עם ארה"ב, אז מה הסיבה שלו לתקוף את המערב ולהרוג אלפי אזרחים? הדת. מה אם נשיא איראן? מדובר במהנדס ואדם אינטילגנט שעלה לשלטון בצורה דמוקרטית, הדת היא זאת שגורמת לו להעשיר אורניום ולאיים על יציבות מזרח התיכון. ולא ממשלת פועלים שבכל מקרה לעולם לא תקום תציל את המצב, אלא ממשלה שדוגלת בזכיות אדם, ליברליזם ומלחמה בדת ובלאומנות תביא תביא להתייצבות המצב במזרח התיכון.

ל sharonhaimov

אני מציע לך להיכנס לאתרים השונים בהם אנו כותבים ובמיוחד האתר המרקסיסטי העולמי www..marxist.com ולבדוק תחת הסקציה העוסקת במזרח התיכון עד כמה ניבאנו את עליית החמאס. עד כמה הסברנו כי ההתנתקות לא תביא לשום פתרון משום שעזה תהיה במצור. לכל השאר כבר עניתי לך הרבה מאוד פעמים כולל בתגובתי הקודמת על התפתחות ההיסטוריה ולא אחזור עליה שוב.

sharonhaimov

New member
הפער בנינו נובע בעיקר בדרך שבה אנו

רואים את החברה, אתה מסתכל על החברה דרך גישת הקונפליקט, ואני מנסה לקחת את החלקים הטובים לדעתי מגישת הקונפליקט ומהגישה הפונקציונלית. לדעתי צריכים לגבש תיאוריה חדשה שתשלב חלקים משתי התיאוריות בצורה שתתאר את החברה בצורה הטובה ביותר, כי האינטרציה הסימבולית מצטיינת בתיאור מיקרו ולא המאקרו. עד אז, אני בספק אם נצליח להגיע להסכמה.

לא

הפער בינינו הנו מאיזו זווית מעמדית אנו רואים את העולם. זה לא עניין של תיאוריה אקדמית זו או אחרת, אלא של אינטרס מעמדי שונה. אתה ליברל התומך בקפחטליזם אף כי מודע למשברו, אני מהפכן של מעמד הפועלים. זה לא ענין אייש, זה לא עניין של ידע, או חוכמה, אלאל פשוט אינטרס מעמדי שונה. אני משוכנע שאני יכול לדון עמך בשאלות שונות על כוס קפה ושנינו נהנה, אך בסופו של יום ההבדל בינינו הוא הבדל של השקפת עולם מעמדית שונה.

amir4marathon

New member
תתעורר!

אלוהים מאונן ומשפריץ על העם הסגולה שלו טרור. עם סגולרע. "הם" הערבים, ה"סרטן" שלך נולדו פה, גדלו פה, ניקו לך את הרחובות, בנו לך את הבתים, הגישו לך חומוס צ'יפס סלט במבט משפיל. והם ימשיכו להיות פה לנצח, להביא ילדים והרבה ויום יבוא ואתה תהיה המיעוט במדינת "היהודים" ותרגיש מה זה להיות מיעוט מקופח. אז תעזוב את הערבים בשקט ותתחיל להסתכל על העם המגעיל שלך. אני לא מאמין שבזבזתי את זמני על מפגר כמוך. שיהיה לך בהצלחה. בברכה, אמיר

וויק אפ מן!

אתה לא קולט שאתה חלק עם של חראות?! זבלים נחותים ורצחניים! אוי איכס, פויה, גועל-נפש. בושה, בושה, בוווושה! אלוהים משפיך על העם הזה בקשת ומתחרט שלא נתן להיטלר לסיים את העבודה, פשוט עם של טרוריסטים ופושעי מלחמה! ומה לעזאזל אנחנו עושים פה לערבים?! פשוט שואה, רצח-עם, ג'נוסייד, אפוקליפסה, חיילי צה"ל מבשלים ילדים ערבים קטנים בסירי נחושת! והעם הזה? עוד יותר גרוע- שוחט ילדות ערביות וטובל את המצות שלו בדם שלהן! עוד מנהג ברברי לעם שרק בא להשפיל-לרצוח-לאנוס-לכבוש-לעשוק-לחנוק-בתאי-גזים-ולדכא פלסטינים וערבים תמימים וחסרי ישע שמגיב בלגיטימיות על ידי שיגור רקטות לישובים של פושעי המלחמה בשדרות-נהריה-אשקלון-שלומי! אני לא מאמין שאני, הנאור הטהור שכמוני, בזבזתי זמן על יהודון מלווה בריבית שכמוך. שיהיה לך בהצלחה. בברכה, אמיר הנאור שבנאורים.

amir4marathon

New member
תסביר לי שוב :)

קודם כל סחטיין על הקללה "מלווה בריבית". אתה בטח קיבוצניק או משהו בסגנון-איזו קללה ססגונית. דבר שני אני חצי "יהודון". החצי השני שלי "ערבוש". דבר אחרון, אתה כמוני הר געש ולא הבנתי אם אתה בעד או נגד. לא ירדתי לסוף דעתך, בוא נתחיל מהתחלה בעברית פשוטה. ואני חוזר בי על הקללות שהרעפתי עליך, קצת עיצבנת. לא חשוב... אמיר

בוא אני אסביר לך

הר-געש או סתם קומקום שעושה הרבה רעש, אין לך שום זכות לבוא ולהתחיל להסית ולקלל כאן בצורה פשוט אנטישמית את העם היהודי, לא משנה אם אתה יהודון עשקן, ערבוש מסריח, צועני רמאי, כושי גנב, משקפופר לבקן, מלוכסן טיפש, איצ'יקידאנה טמבאל או סתם אוכל-שעועית בטלן(לכל היהודים, ערבים, צוענים, שחורים, לבנים, אסיאתיים, הודים ולטינים בפורום- סליחה, זה נאמר בציניות). קודם תשלוט בשפה שאתה משתמש בה בדיונים שלך, אחר כך תזכה לתשובה עניינית. ואני? אני לא שם קצוץ על ההתגרויות והפרובוקציות של טרולים ימניים בפורום הזה, לא עוזר, לא יעיל לדו-קיום. אלא שאתה ממש עצבנת אותי לא רק בפוסט הזה, אלא גם בפוסט הקודם שכבר נמחק כאן, צועק דברים בגנות העם היהודי כפי שרק צוער בקורס מדריכים של נערי היטלר היה לומד לצעוק.

amir4marathon

New member
חחח גדול אתה!

צוער בקורס מדריכים של נערי היטלר-מילים חזקות יש לך-אהבתי. פשוט באמת נשבר לי הזין ויכול להיות שעצבי הרופפים גורמים לי להשמע לא טוב. דיי מנאס לי מרוב האנשים שחושבים שהם הצד הפגוע היחיד בסכסוך הזה. ישנם גם בני אדם חפים מפשע שנפגעים ונהרגים יום יום והם לא בצד שלנו. אני מרבה להשתמש במונח יהודי כי טוענים שזהו הבית לעם היהודי, אבל הכוונה היא בעצם שטענותי היא לישראל בכללותה. בכל אופן, ועם חמלה על עצמי, על עצבי וטיפשותי, מאחל שכולם יבינו את סיבלם של כולם ואז תבוא הישוע (דרך אגב זה מהמילה ישוע). סוף שבוע טוב, אמיר

למעלה