הנה הגיע יום
טוב הנה אני מבקר פה שוב ... לא להבהל זה יהיה קצר ... בסך הכל הגיע איזה יום בשנה מסוים מאוד .. וממש במקרה גיליתי את עצמי זוחל לכל מיני מאורות ששכנתי בהם טוב באתי לומר לכולם (מי שמכיר ומי שלא ) שנה חדשה
(לפחות בשבילי ..
) אז שיהיה לכם רק מכל טוב .. אפילו שלפעמים אין ממנו מספיק או אפילו בכלל תחשבו על זה שתמיד יש מי שבמצב יותר גרוע גישה אנוכית במקצת אבל לפעמים היא עושה את שלה .. אלא אם כן את/ה אלטרואיסט מושלם (ואז זה רק מחמיר) ולמי שעוד שייך למיו האנושי כפי שהוא מוכר לנו כיום ועדיין שומר על תכונות הזאבות למיניהן (בסופו של דבר המין האנושי לא בדיוק התבגר מהשלב החייתי שלו..) אז תחשבו על זה .. ומי שלא מסכים ... זכותו בקיצור הכל בסדר (יחסית) דיי עסוק ..(זה מעניין בכלל מישהו ?) עוד אין אופנוע (זה בטח לא .. ) אני צריך משקפיים (איזה באסה) יש לי מילואים אוטוטוטו (עוד יותר באסה..ואפילו נורא) לעניניינו הכל בסדר בהתחשב בכל מה שלא
אז בברכת תעשו חיים אחדול כעת נקניק נ.ב. שוב נסחפתי ... GO FIGURE ... 
טוב הנה אני מבקר פה שוב ... לא להבהל זה יהיה קצר ... בסך הכל הגיע איזה יום בשנה מסוים מאוד .. וממש במקרה גיליתי את עצמי זוחל לכל מיני מאורות ששכנתי בהם טוב באתי לומר לכולם (מי שמכיר ומי שלא ) שנה חדשה