הנה הבעיה שלי... עצתכם/ן

MrListen

New member
לא מסכים, מה גורם לך להיות בטוח

כל כך? בהחלט עמדה מעניינת בעיקר ההסבר ל"סיבה שבאופן מסורתי הגברים הם היוזמים והרודפים" מאיזה ספר חוקים זה הגיע שאתה מדבר כמו משה בהר סיני? לגבי מה שציינת כחוסר זמינות, אני התכוונתי פשוט להפסקת החיזור או איך שתרצה לכנות את זה, ולא להתעלמות והיעלמות. מה גם, שכל זה כבר אחרי שיצאתי עם המדוברת והיה איך נאמר, סבבה לאללה, אם מסתכלים מהעיניים שלי, אבל אני מאמין שגם היא נהנתה באותה מידה. אני מסכים שנשים רוצות בטחון רגשי, אבל מנסינוי אני מאמין שבקבוצת הגילאים שלי (נגיד 17-20), חיזור נלהב ועיוור, יכול להציג את המחזר כסמרטוט. קצת פאסון וקורטוב אדישות זה לדעתי המפתח, ויכול מאוד להיות שאני טועה. הקטע הוא שהפרספקטיה שלך לא הצליחה עבורי, ועכשיו נראה את זאת. המציאות מראה אחרת, כי הנה, אחרי הסינון שקיבלתי מהליידי ביום חמישי האחרון, לאחר שבוע (מיום חמישי שלפניו, בו יצאנו ועד יום חמישי האחרון) התקשרתי וחיזרתי הרבה החלטתי שאני לא מתקשר יותר. מיום חמישי, "יום הסינון"
(וואו איזה דרמה פשוט אופרת סבון
) לא דיברנו, והיום היא שלחה SMS של בוקר טוב. ושלא תבין לא נכון! אני אתקשר אליה, פשוט בתדירות נמוכה יותר. וגם, שאני הייתי מוכן לחזר אחריה בשכרון חושים ובעיניים עצומות, אבל אניח פשוט חושב שזה יעשה רע, לא טוב. שמח לשמוע דעה מנוגדת לשלי, בשביל זה אני פה כדי להרחיב אופקים.

מיסטר ליסטן היקר

נכון, אין חוקים, אבל יש בחורות ביישניות, שקשה להן להפתח. לא צריך להתלהב ולהשתגע, אבל חיזור עדין, מחמאות אמיתיות ותשומת-לב יניבו את התוצאות הרצויות.

Inola

New member
הנה הבעיה שלי... עצתכם/ן

בקצרה, חבר שידך ביני לבינה לפני שבוע. מאז יצאנו 4 פעמים, היה ממש נהדר, הדייט השני גם נגמר במזמוז קצרצר. אתמול בערב היא באה אליי, ראינו סרט, במשך כל הסרט היו נגיעות וליטופים הדדיים (מאוד), ואחרי הסרט התמזמזנו כשעה, עם הפסקות קצרות של סתם נגיעות. מאוחר יותר סתם שכבנו מחובקים וליטפנו ונגענו אחד בשני. בסביבות 4 אמרתי לה שנעלה לחדר שלי (ורק כדי לישון!), נכנסנו למיטה, עדיין מתחבקים, מלטפים ונוגעים, ככה גם נרדמנו. והנה הבעיה. ב- 6:30 היא התעוררה (והיא לא אחת שישנה מעט, היא מסוגלת לישון כל היום), התעוררתי גם כן, והיא אמרה שהיא צריכה ללכת. בהתחלה אמרתי לה שתישאר, חיבקתי אותה, אבל לא עזר, היא אמרה שהיא "צריכה להחזיר את האוטו להורים שלה". בסופו של דבר ליוויתי אותה החוצה, ונפרדנו בנשיקה. אז: א) מי צריך להחזיר את האוטו הביתה ב- 6:30 (ויש להם עוד מכונית)? או במילים אחרות, זה היה תירוץ לעזוב? ב) אם זה היה תירוץ, למה היא רצתה לעזוב? היא ממש לא סבלה, ואפילו אמרה שהיא מאוד נהנתה. ג) מה שהכי מטריד אותי, אם לא הייתי מתעורר איתה, האם היא הייתה מעירה אותי ואומרת שהיא הולכת, או האם הייתי מגלה את זה בעצמי? יותר מאוחר דיברנו, ושאלתי אותה למה היא ברחה כל כך מוקדם, הפעם הגרסא השתנתה קצת, והיא אמרה שההורים שלה מתעוררים מוקדם והם "יהרגו" אותה אם היא לא תחזור... זה גרם לי קצת לפקפק בסיבה שלה, והתחלתי לחשוב שהיא מפחדת ממשהו, אני החבר הראשון שלה, אך עדיין היא בחורה מאוד יוזמת, ולא הייתי צריך להתאמץ הרבה. אז מה אתם אומרים?

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

אני לא רואה פה שום בעיה או קושיה [ואולי זו רק אני
] הבחורה צריכה לחזור הביתה לפני שההורים מתעוררים במידה ולא הודיעה להם שתיעדר מהבית בלילה, ולא היה לה נעים להגיד לך אז היא המציאה תירוץ של אוטו. מה לא מובן פה?

Inola

New member
בסדר...

היתה לי עכשיו שיחה ארוכה עם ידידה שלי על זה... הבנתי אחרי השיחה הזו כמה "להירדם ביחד" שונה בין גברים ונשים... באמת עבור בחורה, שבוע הכרות זה מעט זמן בשביל להתעורר בבית של החבר (אפילו שהוא ריק). היא בכלל התפלאה איך היא לא הלכה מוקדם יותר... אז או שיש ממש משיכה חזקה ואינטמית בינינו, או שאנחנו מתקדמים מהר מדי? (שנינו לא טיפוסים של סטוצים) נראה לי יותר לכיוון המשיכה... בכל מקרה, תודה.

Inola

New member
אוף טופיק

אבל אתה די צודק, במקרה שנינו מגיעים משכונות מבוססות. אבל עד כאן. ד"א, קראתי את השרשור שפתחת, אז הנה עצה קטנה: היא לא שכחה אותך, היא לא משחקת משחקים והיא לא מתעלמת, אל תשכח שלפני שהכרתם היו לה חיים, והם לא נפסקו כשנפגשתם. תן לה זמן. אבל הכי חשוב, תן לזמן שלכם ביחד לקבוע מה אתם רוצים, ולא לזמן שאתם לא ביחד. אתה אמור לרדוף אחריה, לא היא אחריך! אם היא אמרה שהיא תתקשר ולא התקשרה, אתה רק תראה יותר טוב אם תתקשר אתה, תחזר אחריה, תרדוף אותה ותגרום לה להרגיש רצויה ותשקיע בה. בהצלחה לכולנו! :)

MrListen

New member
הגישה שלך, היתה פעם הגישה שלי

אבל המציאות מלמדת אותי, וזה מהנסיון שלי, שבחורות מאבדות עניין, כשהן רואות שאתה דלוק אחריהן. ואם אני מתקשר כשהיא לא חזרה אלי, אז היא מבינה שאפשר לזלזל כי אני לא "נדיר" (על אותו משקל שיהלומים יקרים מפני שהם נדירים- להבדיל כמובן) ואני גם ככה אצלצל ואחפש אותה, אז היא מרשה לעצמה. הלוואי שיכולתי לחזר אחרי בחורה ולהראות מה שאני מרגיש, אבל זה פשוט לא עובד.

מר ליסטן (בא לי להיות ישראלית) ../images/Emo13.gif

לא כל הבחורות מאבדות עניין, יש כאלה, שמאבדות את לשונן! שים-לב להבדל הקטן הזה, שלא תמיד ניתן להבחין בו. תראה לי בחורה, שלא אוהבת את תחושת הנשיות, בחברת גבר, בו היא באמת יכולה לבטוח. אל תלחץ, חזר בעדינות, במילים עדינות כאלה, עזור לה גם להפתח אליך.

למעלה