הנה דוגמא ל:

הנה דוגמא ל:

ילדה מכורה לבלוגים חסרת חיים ועוד......... תבינו בעצמכם ולא מזיז לי ההרחקה וגם על הזין שלי התגובות שלכם כמובן אם הן לרעתי חחח

זה ממכר

New member
אוקי איפה הדוגמא פה?

לא הבנתי מה הבאת לנו נזרקת כי היא לסבית והחדר שלה זה בנות נטו ונגיד ויש מקרים שהיא לא זורקת בנים אז היא זרקה אותך על הדירוג הנמוך תראה לי שדרן שלא היה זורק אותך על דירוג נמוך

חחחחחחח אני לא זורק

כי אני לא לוקח את הבלוגים ברצינות כל כך רבה וחוץ מזה שתזרוק אני מקווה שהיא גמרה מזה

אמיר. היא תמיד ככה מעיפה את כולם

סתם לסבית מגעילה מכוערת.יש לה פרצוף של מכונת כביסה. מה אתה לוקח ללב? כן אמיר היא גמרה מזה חחחחחחחחחחח. יאלה שבת שלום. ולך לסבית אני אגיד פאק יו ביץ חחחחחחחחחחח

טים אל תדבר שטויות

אני לא העפתי למרות שדירגו אותי 1... רצו לדרג אותי 1 סבבה להם הבלוג שלי לא מתאים להם אז מה השטויות האלה להעיף על 1?

זה ממכר

New member
אוקי אז אני אתקן את עצמי

ואגיד שרוב השדרנים מפריע להם הדירוג הנמוך והם זורקים סליחה לא היה נכון מצידי לעשות הכללות

חחחחח

אחרי זה הלסביות בוכות שאנשים מעיפים אותן מכל חדר. תעשו פחות סלקציות ותעופפו פחות.

אאא,נכון שחכתי!../images/Emo67.gif

רעותוש מאמי! מי שהיה בחדר זה נטטע לי! נטע לי עברה ניתוח! קשה מאוד בבקשה ממך תני לו התיחסות!

../images/Emo6.gifנכון נכון נטע לי הנה נזכרתי../images/Emo6.gif

קבלוווווווווווו אותה במחיאות כפיים סוערות. נטע לי חזרה השבוע ממסע דוגמנות בלונדון. קבלווווווווו אותה
(אמיר אחי היתי חייב שתצחק קצת הכל בסאטירה
) שבת שלום

טוב טוב טוב שמעווווווווווו

בד"כ אני אומר זכותו של כל אחד לעשות בבבלוג שלו מה שבזין שלו אבל הבהמה הזאת מעיפה כל ניק של גבר שנכנס כאילו אין מחר אז מה אם זה חדר של לסביות?! יענו אם היא לסבית אז לגברים אין זכות קיום בעולם חחחחחחחחחחחח מה החרטות האלה בגלל זה מראש אני לא נכנס לבנתלכחבה הזאת רק בשביל לא לקבל עצבים מהטיפשות שלה יש עוד כמה לסביות כאלה מעפנות שמעיפות כל ניק של גבר גם מחדרים אחרים אבל שטויות....... זה ממש לא בגלל דירוג תדרג את נופר בוצה ואוחצה 1 ונראה אם תעיף אותך!

הלו תרגעו

זה החדר שלה והיא תעשה מה שבא לה. אמיר אם לא אכפת לך אז למה את שם את התמונה הזו כאן? נו באמת. לסביות זה שוס עכשיו, זדיינו!

למעלה