הנה גם כאן סיפור לידה של עדן למי שלא קורא ב"הריון אחרי אובדן"
ק קטיה 007 New member 5/5/05 #2 חייבת גם כאן לומר לך שריגשת אותי כל כך והזכרת לי מאד את מה שעבר עליי בלידה הטובה של דיה
א אמא של פילפילון New member 5/5/05 #3 ../images/Emo24.gif אריאן, כתבת מדהים והתמונות כל כך מרגשות, שקשה בכלל לבחור איז יפה ונוגעת יותר. שמחה איתך כל כך על הסוף הטוב הזה. ובעצם, זו הרי רק ההתחלה
../images/Emo24.gif אריאן, כתבת מדהים והתמונות כל כך מרגשות, שקשה בכלל לבחור איז יפה ונוגעת יותר. שמחה איתך כל כך על הסוף הטוב הזה. ובעצם, זו הרי רק ההתחלה
פ פלגיה New member 5/5/05 #4 תודה לאש"פ שהכניסה למאמרים כי לא הצלחתי לפתוח את הקובץ (מחשב מפגר...) אריאן - קראתי והתרגשתי. גם נדהמתי מהכוחות שלכם. כמה מלחמות שעשיתם (למה על כל דבר צריך להילחם? למה לא לתת את זה ישר?) שיהיו לכם חיים טובים טובים עם עדן שלכם
תודה לאש"פ שהכניסה למאמרים כי לא הצלחתי לפתוח את הקובץ (מחשב מפגר...) אריאן - קראתי והתרגשתי. גם נדהמתי מהכוחות שלכם. כמה מלחמות שעשיתם (למה על כל דבר צריך להילחם? למה לא לתת את זה ישר?) שיהיו לכם חיים טובים טובים עם עדן שלכם
ס סינטה1 New member 5/5/05 #6 רק עכשיו היה לי זמן לקרוא סיפור מדהים ועדן משגעת. כל כך מרגש לראות את התמונות המדהימות.